Καθρέφτη, Καθρεφτάκι μου: ταινία, trailer, download

Τι υπόθεση έχει η νέα ταινία Καθρέφτη, Καθρεφτάκι μου; Δείτε ποιοι ηθοποιοί παίζουν και το trailer της ταινίας.

Η Τζούλια Ρόμπερτς σε ρόλο κακιάς και μάλιστα όχι στο άνθος της ηλικίας της. Το κλασικό παραμύθι Η Χιονάτη και οι Επτά Νάνοι μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη σε ταινία του Τάρσεμ Σινγκ.

Ποια η υπόθεση της ταινίας Καθρέφτη, Καθρεφτάκι μου;

Κωμικής διάθεσης διασκευή του παραμυθιού της Χιονάτης, με την Τζούλια Ρόμπερτς στο ρόλο της κακιάς μάγισσας και τον στυλίστα Ταρσέμ Σινγκ («Immortals») να κάθεται στην σκηνοθετική καρέκλα. Το πασίγνωστο παραμύθι των Αδελφών Γκριμ περιγράφει την ιστορία μιας πανούργας γυναίκας, που παίρνει τον έλεγχο ενός βασιλείου μετά το θάνατο του συζύγου της, κρατώντας όμηρο την εκπληκτικής ομορφιάς δεκαοχτάχρονη Χιονάτη (Λίλι Κόλινς). Όταν ένα πριγκιπόπουλο θα γοητευτεί από τα κάλλη της, η Βασίλισσα θα εξορίζει το κορίτσι. Μια ετερόκλητη παρέα νάνων θα την φιλοξενήσει στο χαμηλοτάβανο σπιτικό τους, με τη Χιονάτη να αποφασίσει ότι πρέπει να απελευθερώσει το βασίλειο από το θηλυκό του Τύραννο.

Η ταινία Καθρέφτη, Καθρεφτάκι-Μirror Mirror έρχεται στους κινηματογράφους από την Κυριακή 15/4. Η σκηνοθεσία της ταινίας είναι του Τάρσεμ Σινγκ και παίζουν οι ηθοποιοί Τζούλια Ρόμπερτς, Λίλι Κόλινς, Άρμι Χάμερ.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας Καθρέφτη, Καθρεφτάκι-Mirror Mirror:

Έντονο είναι το ενδιφέρον για download της ταινίας από γνωστά torrent sites, αν και οι εταιρείες παραγωγής έχουν πάρει πια στα σοβαρά το κυνήγι των torrents και δεν αφήνουν τέτοιες ιστοσελίδες να ευδοκιμήσουν για πολύ.

Διαβάστε για την ταινία Λοραξ και γιατί έκλεισαν greek-tracker, greekddl, thegt.net μετά το thegreekz.com.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!