Γιατί συνελήφθη ο γνωστός σκηνοθέτης Κώστας Φέρρης

Γιατί συνελήφθη ο γνωστός σκηνοθέτης Κώστας Φέρρης; Πόσους ακόμη συνέλαβε η ΕΛ.ΑΣ μαζί με τον Κώστα Φέρρη;

Ο γνωστός σκηνοθέτης Κώστας Φέρρης συνελήφθη την Παρασκευή για ατομικά χρέη προς το Δημόσιο. Σε συνολικά 8 νέες συλλήψεις σε διάφορες περιοχές της Αττικής προχώρησαν το τελευταίο τριήμερο οι υπηρεσίες της ΕΛΑΣ.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κώστας Φέρρης συνελήφθη κατά τις βραδινές ώρες της 6ης Απριλίου στη Νέα Σμύρνη, από αστυνομικούς του Τ.Α Χαλανδρίου. Ο 59χρονος σκηνοθέτης πιάστηκε στη «δαγκάνα» της ΕΛΑΣ, για μη καταβολή ατομικών χρεών προς το Δημόσιο ύψους 134.782,08 ευρώ.

Την ίδια μέρα, το πρωί συνελήφθη στην Αθήνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, o 57χρονος Ροντογιάννης Διονύσης, για μη καταβολή ατομικών χρεών προς το Δημόσιο ύψους 5.726.575,88 ευρώ. Στο Αιγάλεω, συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής ο 50χρονος Καρτάλης Χρήστος, για μη καταβολή ατομικών χρεών προς το Δημόσιο ύψους 291.168,46 ευρώ. Επίσης στο Αιγάλεω συνελήφθη η 63χρονη Αλεξάνδρα Γιαννίτσα, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο ύψους 46.677,56 ευρώ.

Μία μέρα πριν, στο Π. Φάληρο, πιάστηκε από αστυνομικούς του Τ.Α. Π. Φαλήρου 52χρονος Μανδρούλιας Δημήτριος, για μη καταβολή ατομικών χρεών προς το Δημόσιο ύψους 72.504,10 ευρώ. Επίσης, στο Καπανδρίτι συνελήφθη από αστυνομικούς του Τ.Α. Παλλήνης 67χρονη Ι. Παναγιωτίδου, ως διαχειρίστρια της εταιρείας People Networks Μονοπρόσωπη ΕΠΕ με αντικείμενο την εμπορία καλλυντικών ενδυμάτων κλπ, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο ύψους 307.211,41 ευρώ.

Στον Μαραθώνα συνελήφθη από αστυνομικούς της περιοχής ο 64χρονος Γεώργιος Λέων, για μη καταβολή ατομικών χρεών προς το Δημόσιο ύψους 230.138,43 ευρώ. Και στην Αθήνα, αστυνομικοί του Τ.Α. Πατησίων συνέλαβαν τον 60χρονο Ηλία Κέφη για μη καταβολή ατομικών χρεών προς το Δημόσιο ύψους 74.080,13 ευρώ.

Την ίδια στιγμή, η Οικονομική Αστυνομία συνεχίζει τους ελέγχους σε επαγγελματικούς χώρους και επιχειρήσεις για τη διαπίστωση παραβάσεων της φορολογικής νομοθεσίας. Κλιμάκια αστυνομικών των Τμημάτων Κοινωνικής και Ασφαλιστικής Προστασίας και Φορολογικής Αστυνόμευσης διενήργησαν το τελευταίο διάστημα ελέγχους σε ιατρεία και καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Αστυνομικοί του Τμήματος Κοινωνικής και Ασφαλιστικής Προστασίας πραγματοποίησαν, κατόπιν καταγγελιών, 5 ελέγχους, από τους οποίους τρεις σε ιατρεία σε Νέο Ηρακλείου και Κορυδαλλό και δυο 2 σε ιατρεία σε Πετρούπολη και Άλιμο. Από τους ελέγχους διαπιστώθηκαν δύο παραβάσεις του Κώδικα Βιβλίων και Στοιχείων σε ιατρείο χειρουργού και σε ιατρείο γαστρεντερολόγου – ηπατολόγου – ενδοσκόπου, αντίστοιχα.

Επιπλέον, αστυνομικοί του Τμήματος Φορολογικής Αστυνόμευσης, διενήργησαν ελέγχους σε 15 συνολικά καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στους Δήμους Γλυφάδας και Κηφισιάς και σε δυο περιπτώσεις βεβαίωσαν παραβάσεις μη επίδειξης των βιβλιαρίων συντήρησης και επισκευών των φορολογικών μηχανών.

Διαβάστε ποιος ιδιοκτήτης ραδιοφωνικού σταθμού συνελήφθη για χρέη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.