Ρέμος-Χατζηγιάννης: στο πλευρό του Αντώνη Σαμαρά

Σε ποια εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας με ομιλητή τον Αντώνη Σαμαρά παρευρέθηκαν Αντώνη Ρέμος, Μιχάλης Χατζηγιάννης και Γιάννης Σμαραγδής;

Αντώνης Ρέμος, Μιχάλης Χατζηγιάννης και Γιάννης Σμαραγδής έδωσαν το «παρών» στην εκδήλωση που διοργάνωσε η ΝΔ στο Ίδρυμα Κακογιάννη με εκπροσώπους των γραμμάτων και των τεχνών και ομιλητή τον Αντώνη Σαμαρά.

«Σας καλώ να σταθείτε μπροστά μου και όχι δίπλα μου», είπε ο Αντώνης Σαμαράς απευθυνόμενος στους παρισταμένους που ανάμεσά τους ήταν και ο Αντώνης Ρέμος, Μιχάλης Χατζηγιάννης και Γιάννης Σμαραγδής, κατά την παρουσίαση του «γαλάζιου» προγράμματος για τον πολιτισμό.

Τους ζήτησε, μάλιστα, να βοηθήσουν ώστε να απενοχοποιηθούν όροι και έννοιες όπως πατρίδα, Θεός, ασφάλεια διότι, όπως είπε, «ο κόσμος πιστεύει περισσότερο σε σας απ’ ό,τι στους πολιτικούς».

Ο Αντώνης Σαμαράς παρουσίασε δε, την πρότασή του για ενιαίο υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού, καθώς και τη θέση του για δημιουργία ενός μεγάλου πολιτιστικού πάρκου που θα «καταλαμβάνει» την έκταση από το Αρχαιολογικό Μουσείο μέχρι το Πολυτεχνείο.

Διαβάστε ποια τα σχέδια του Αντώνη Ρέμου για γάμο και τον θυελλώδη “έρωτα” της Άννας Βίσση και του Αντώνη Σαμαρά.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.