Λoραξ: ταινία, trailer, download

Tι υπόθεση έχει η ταινία Λoραξ; Δείτε το trailer και την κριτική της ταινίας Λoραξ-The Lorax.

Η τρισδιάστατη ταινία κινουμένων σχεδίων Λόραξ αποτελεί κινηματογραφική μεταφορά των γνωστών ιστοριών του Dr Seuss, με πρωταγωνιστή τον ήρωα Lorax. Η ταινία είναι σε σκηνοθεσία των Κρις Ρενό, Κάιλ Μπάλντα.

Ποια η υπόθεση της ταινίας Λοραξ-The Lorax;

Αυτή είναι η ιστορία του Τεντ, ένα 12χρονο αγόρι που ζει στην πλαστική πόλη του Θνίντβιλ και το οποίο, στην προσπάθειά του να κερδίσει την αγάπη της Οντρεϊ, του κοριτσιού των ονείρων του, πρέπει να βρει και να της φέρει ένα αληθινό δέντρο. Για να το πετύχει αυτό, καλείται να ανακαλύψει την ιστορία του Λόραξ, ενός ιδιότροπου, αλλά γοητευτικού πλάσματος που παλεύει για να προστατέψει τον κόσμο του δάσους. Αυτός που αφηγείται την ιστορία του στον Τεντ δεν είναι άλλος από τον επιχειρηματία εκείνον, που λόγω της απληστίας του, προκάλεσε τη μεγαλύτερη οικολογική καταστροφή στην ιστορία του δάσους.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας Λοραξ:

Διαβάστε την κριτική της ταινίας Λοραξ-The Lorax από τον Χρήστο Μήτση:

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ “ΕΓΩ, Ο ΑΠΑΙΣΙΟΤΑΤΟΣ” ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΤΟΡΓΙΚΑ ΜΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ ΑΛΛΗΓΟΡΙΑ ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΔΡΑ ΣΕΟΥΣ (“ΧΟΡΤΟΝ”, “Ο ΚΑΤΕΡΓΑΡΗΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ”). ΤΟ 3D ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΔΟΥΛΕΜΕΝΟ ΣΤΙΣ ΣΚΗΝΕΣ ΔΡΑΣΗΣ, ΤΑ ΕΝΤΟΝΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΜΙΑ ΠΟΠ, ΖΩΗΡΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΙΛΑΕΙ ΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΝΕΑΡΟΥΣ ΘΕΑΤΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ TARGET GROUP ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ, ΚΑΘΩΣ ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΜΟΝΟ ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΗ.

Μεγάλο και εντονο είναι το ενδιαφέρον για download της ταινίας από γνωστά torrent sites, αν και οι εταιρείες παραγωγής έχουν πάρει πια στα σοβαρά το κυνήγι των torrents και δεν αφήνουν τέτοιες ιστοσελίδες να ευδοκιμήσουν για πολύ.

Διαβάστε για την ταινία O Τιτανικός 3D και γιατί έκλεισαν greek-tracker, greekddl, thegt.net μετά το thegreekz.com.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!