Ξεφτίλα: Υποψήφια Χρυσής Αυγής υπόδικη για μαχαιρώματα [video]

Ποια είναι η υποψήφια της Χρυσής Αυγής η οποία κατηγορείται για συνέργεια σε επίθεση με μαχαίρι κατά μεταναστών;

Η εικονιζόμενη Θέμις Σκορδέλη η οποία είναι στέλεχος της Χρυσής Αυγής κατηγορείται για συνέργεια σε επίθεση με μαχαίρι κατά μεταναστών. Η δίκη έχει αναβληθεί 2 φορές.

Η Θέμις Σκορδέλη διεκδικεί την βουλευτική ασυλία και ατιμωρησία μαζί με τους υπόλοιπους καλούς ανθρώπους της Χρυσής Αυγής. Είναι η γνωστή ”ξανθιά” του Αγ.Παντελεήμονα.

Τον Δεκέμβριο στο Α’ Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών δικάστηκε 30χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για σοβαρή σωματική βλάβη (μαχαίρωμα) εναντίον Αφγανού πρόσφυγα. Συγκατηγορούμενοι για συνέργεια ήταν 50χρονος και η Θέμις Σκορδέλη οι οποίοι αναγνωρίστηκαν από τα θύματα της επίθεσης.

Το περιστατικό, που είχε αποκαλυφθεί από την «Ε», εκτυλίχθηκε σύμφωνα με περιγραφές μαρτύρων και την Αστυνομία, ως εξής: Τον περασμένο Σεπτέμβριο Αφγανοί που διαμένουν στην οδό Περγάμου, ενώ βρίσκονταν στην είσοδο της πολυκατοικίας κατά τις απογευματινές ώρες δέχτηκαν επίθεση από περίπου 15 άτομα ελληνικής καταγωγής.

Οι επιτιθέμενοι τους κυνήγησαν στο εσωτερικό της εισόδου και τραυμάτισαν σοβαρά έναν από αυτούς, ο οποίος νοσηλεύτηκε σε εφημερεύον νοσοκομείο. Ο τραυματίας έφερε τραύματα από μαχαιριές στη θωρακική χώρα (κοντά στην καρδιά) και στο στομάχι.

Καμαρώστε ποιοι ζητούν την ψήφο του ελληνικού λαού. Μαχαιροβγάλτες στη Βουλή λόγω άγνοιας του ελληνικού λαού;

Δείτε το βίντεο με την υποψήφια της Χρυσής Αυγής Θέμις Σκορδέλη:

Διαβάστε ποια εξωφρενικά μέτρα προτείνει η Χρυσή Αυγή για τους μετανάστες.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.