Times: γιατί ο Πάνος Καμμένος είναι απειλή για την Ελλάδα

Γιατί ο Πάνος Καμμένος αποτελεί απειλή για την Ελλάδα και την Ευρωζώνη σύμφωνα με την εφημερίδα Times;

Με τους «Ανεξάρτητους Έλληνες» και ειδικά με τον πρόεδρο τους Πάνο Καμμένο τα έβαλαν οι Times οι οποίοι σε δημοσίευμα τους χαρακτηρίζουν το κόμμα του απειλή για την Ελλάδα και ολόκληρη την Ευρωζώνη.

Οι Times περιγράφουν τον Πάνο Καμμένο και το κόμμα του ως μέρος του λαϊκιστικού κύματος στην Ελλάδα που εξεγείρεται κατά της αυστηρής λιτότητας που επιβάλλεται από τις Βρυξέλλες και πιο ιδιαίτερα από τη Γερμανία.

O τίτλος του άρθρου των Times αναφερόμενος προφανώς στον Πάνο Καμμένο μάλιστα είναι: «Ένας επαναστάτης πολιτικός που οδηγεί σε εκλογική εξέγερση εναντίον των μέτρων λιτότητας».

Η Βρετανική εφημερίδα Times επίσης σχολιάζει ότι σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις οι Έλληνες «θέλουν και την πίτα γεμάτη και το σκύλο χορτάτο».

«Η μεγάλη πλειοψηφία υποστηρίζει την παραμονή στο ευρώ, αλλά όμοιο ποσοστό των πολιτών αντιτίθεται στους όρους της διάσωσης. Κόμματα και της δεξιάς και της αριστεράς υποστηρίζουν ότι αυτό είναι δυνατό», προσθέτει το δημοσίευμα.

Το άρθρο καταλήγει ότι υπάρχει ελάχιστη πιθανότητα σχηματισμού κυβέρνησης συνασπισμού μεταξύ των αντιμνημονιακών κομμάτων, καθώς τα τρία κόμματα της αριστεράς δεν μπορούν να συμφωνήσουν μεταξύ τους, πόσο μάλλον να ενωθούν με τη δεξιά.

Δείτε το πρώτο σποτ του Πάνου Καμμένου για τις εκλογές 2012 και ποια γνωστή εφημερίδα αγοράζει ο Πάνος Καμμένος.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.