Τιτανικός 3D: ταινία, trailer, download

Η ταινία Τιτανικός των 11 Όσκαρ έρχεται σε τρεις διαστάσεις. Δείτε το trailer και τις κριτικές της ταινίας ο Τιτανικός.

Ο σκηνοθέτης Τζέιμς Κάμερον, έχοντας αποδείξει με το «Avatar» πως είναι ο πλέον ειδήμων στην τεχνολογία του 3D, μας παρουσιάζει το βραβευμένο με 11 Οσκαρ αριστούργημά του σε τρισδιάστατη μορφή. Ο «Τιτανικός», μια από τις μεγαλύτερες εισπρακτικές επιτυχίες όλων των εποχών και επιστρέφει σε 3D ταινία.

Ποια η υπόθεση της ταινίας ο Τιτανικός 3D;

84 χρόνια μετά το ιστορικό ναυάγιο, η εκατοντάχρονη Ρόουζ διηγείται την συγκλονιστική ιστορία που ξεκίνησε στις 10 Απριλίου 1912, όταν επιβιβάστηκε στον Τιτανικό μαζί με τους υπόλοιπους επιβάτες της πρώτης θέσης, την μητέρα της και τον αρραβωνιαστικό της. Καθώς εκείνη επιβιβάζεται, ο Τζακ, ένας νεαρός τυχοδιώκτης, κερδίζει στα χαρτιά ένα εισιτήριο τρίτης θέσης. Οι ζωές τους διασταυρώνονται πάνω στο πλοίο κι ένας παθιασμένος έρωτας γεννιέται…

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας Τιτανικός 3D:

http://www.youtube.com/watch?v=Aaj1M5wDigg

Διαβάστε την κριτική της ταινίας ο Τιτανικός 3D:

TΟ ΘΕΑΜΑΤΙΚΟΤΕΡΟ ΝΑΥΑΓΙΟ ΤΟΥ ΣΙΝΕΜΑ, ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΜΕ 11 ΟΣΚΑΡ, ΤΩΡΑ ΣΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΗ ΕΠΑΝΕΚΔΟΣΗ.

Τώρα ο Κάμερον μετατρέπει την ταινία του 1997 και των 11 Όσκαρ σε τρεις διαστάσεις, για έξτρα απόλαυση. Υπάρχουν πολλές σκηνές που μπορεί να ωφεληθούν από τη νέα τεχνολογία. Φανταστείτε να το είχε γυρίσει έτσι εξαρχής.

Μεγάλο και εντονο είναι το ενδιαφέρον για download της ταινίας από γνωστά torrent sites, αν και οι εταιρείες παραγωγής έχουν πάρει πια στα σοβαρά το κυνήγι των torrents και δεν αφήνουν τέτοιες ιστοσελίδες να ευδοκιμήσουν για πολύ.

Διαβάστε για την ταινία Oι Αγανακτισμένοι και γιατί έκλεισαν greek-tracker, greekddl, thegt.net μετά το thegreekz.com.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!