Το Μικρό Σπίτι Στο Δασος: ταινία, trailer, download

Tι υπόθεση έχει η ταινία Tο Μικρό Σπίτι Στο Δάσος; Δείτε το trailer και την κριτική της ταινίας Tο Μικρό Σπίτι Στο Δάσος.

Tο Μικρό Σπίτι Στο Δάσος είναι μια Aμερικανική ταινία σε σκηνοθεσία Ντρου Γκόνταρντ με τους: Κρις Χέμσγουορθ, Ρίτσαρντ Τζένκινς, Άννα Χάτσισον, Μπράντλεϊ Γουίτφορντ.

Ποια η υπόθεση της ταινίας Tο Μικρό Σπίτι Στο Δάσος;

Πέντε φίλοι φεύγουν για ένα σαββατοκύριακο σε ένα απομονωμένο σπίτι βαθιά στο δάσος, χωρίς να γνωρίζουν ότι μια ομάδα τεχνικών με άγνωστο σκοπό τους παρακολουθεί μέσα από κάμερες και τους υποβάλλει σε μια θανάσιμη δοκιμασία.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας Tο Μικρό Σπίτι Στο Δάσος:

http://www.youtube.com/watch?v=7ENUBUdFswM&ob=av3e

Διαβάστε την κριτική της ταινίας Tο Μικρό Σπίτι Στο Δάσος από τον Χρήστο Μήτση:

ΑΡΧΕΤΥΠΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ, ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΑΙΝΙΑ ΤΡΟΜΟΥ, ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟ “EVIL DEAD”, ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΑ SLASHER ΚΑΙ TORTURE PORN MOVIES, ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΖΟΜΠΙ ΚΑΙ ΤΑ ΓΙΑΠΩΝΕΖΙΚΑ ΘΡΙΛΕΡ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΕΥΡΗΜΑΤΙΚΟ, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΗΔΟΝΟΒΛΕΠΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ (ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΟΥ) ΘΕΑΜΑΤΟΣ.

Έντονο είναι το ενδιφέρον για download της ταινίας από γνωστά torrent sites, αν και οι εταιρείες παραγωγής έχουν πάρει πια στα σοβαρά το κυνήγι των torrents και δεν αφήνουν τέτοιες ιστοσελίδες να ευδοκιμήσουν για πολύ.

Διαβάστε για την ταινία Καθρέφτη, Καθρεφτάκι μου και γιατί έκλεισαν greek-tracker, greekddl, thegt.net μετά το thegreekz.com.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!