#

Βίκυ Σταμάτη: γιατί κάνει απεργία πείνας

Γιατί κάνει απεργία πείνας η Βίκυ Σταμάτη; Τι δήλωσε για το παιδί της η Βίκυ Σταμάτη;

Απεργία πείνας ξεκίνησε από την Παρασκευή, αμέσως μετά την προφυλάκιση της η σύζυγος του πρώην υπουργού Ακη Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη.

Σύμφωνα με το συνήγορο της, Βασίλη Χειρδάρη, η Βίκυ Σταμάτρη κλαίει συνέχεια από τη στιγμή που πέρασε την πόρτα της φυλακής ενώ λέει συνεχώς ότι της λείπει πολύ το παιδί της και θα συνεχίσει την απεργία πείνας μέχρις εσχάτων.

«Η Βίκυ Σταμάτη θεωρεί ότι ήταν άδικο αυτό που έγινε, δηλαδή, ένα παιδί 5 ετών να είναι μόνο του, χωρίς την μάνα του και τον πατέρα του. Είναι αποφασισμένη να το συνεχίσει. Είναι μια αμετάκλητη απόφαση που θα την τηρήσει μέχρις εσχάτων».

Δείτε το βίντεο που γιουχάρουν τη Βίκυ Σταμάτη και τι δήλωσε η Βίκυ Σταμάτη για τον Τσοχατζόπουλο στον ανακριτή.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!

13 Σχόλια

  1. ah thee mou. emis lady viki pou den ehoume na fame kai stilame ta paidia mas sto exoteriko gia na mporoun na zisoun; emas den mas lipoun ta paidia mas; giati na ipoferoume emis kai na plironoume haratzia ex aitias sas. oots apo do. mana eisai esi.

  2. Den kserw an prepei na thimwnw me tin kiria Stamati, i na tin lipamai. Diafainetai oti i ginaika den einai sta kala tis..oso gia ton kirio Tsoxatzopoulo, an kai den zw stin Ellada, anarwwtiemai giati na einai stin filaki..(?)Giati oi Ellines forologoumenoi polites na ton plirwnoun pali enw kallista tha mporouse na apofilakistei, na dimeuthei i periousia tou, kai o idios na ergazetai. Pistepste me, o diasirmos kai to gegonos oti tha einai misthwtos i tha ergazetai ethelontika, akoma kalitera..

  3. Για την ασφαλή λειτουργία του συστήματος να φταχτεί ένα σώμα 30 γερουσιαστών (οι βουλευτές να γίνουν 200). Υποψήφιοι μπορούν να είναι όσοι έχουν περιουσία τουλάχιστον 1.000.000€, την οποία διαθέτουν στο δημόσιο, εφ’όσον δεν επιτύχουν τους στόχους(πχ ισοσκελισμένος προυπολογισμός, ανεργία ένας γενικός διευθυντής=10%, τρεις υποδ/ντές=3%, 81 διευθυντές=1%) και ταυτόχρονα: Υπουργός που δεν πιάνει τον εξαμηνιαίο στόχο αποβάλλεται, πρωθυπουργός που δεν πιάνει τον ετήσιο στόχο αποβάλλεται. εδώ οι Αθηναίοι εξόρισαν τον δίκαιο Αριστείδη κι’εμείς θα τους κρατούμε …φανάρια, έλεος βρε παιδιά!

  4. Τους άλλους, αυτούς με τα CD’S, ξέρετε τα συμβόλαια κινδύνου, που αφού ποντάρησαν στη χρεωκοπία της χώρας εκατομμύρια €, μετά τη χρεωκόπησαν εκ του ασφαλούς για να εισπράξουν δισεκατομμύρια, πότε θα τους βάλουν μέσα? Εδώ χρειάζεται μια φυλακή alkatraz για όλους αυτούς με δεσμοφύλακες από τους αγανακτισμένους (περιμένω διορισμό). Η αναθεώρηση του Συντάγματος πρέπει να προβλέπει διαρκές το έγκλημα της απιστίας περί το δημόσιο για όλους, υπουργούς-γενικούς-προέδρους-διευθυντές(εκτελεστική υπογραφή), βουλευτές(νομοθέτηση καταχραστικών διατάξεων), δικαστές(αδυναμία ή ανικανότητα ελέγχου των δοσίλογων)! Η ζημία που προκαλούν να κοστολογείται άμεσα από τη περιουσία τους!! Να δω μετά, αν δεν είναι τίμιοι, θα δεχτούν να αναλάβουν αξιώματα???

  5. Το καλοσκέφτηκα : Να μου δώσει το 10% = 2.000.000€, να λύσω το πρόβλημα της ζωής, και να την αναπληρώσω στη φυλακή! Ως άλλος αγορανομικός υπεύθυνος!!!!

  6. Στο μενού της φυλακής να της προσθέσουν και ένα μπερτάκι ξύλο τρις καθημερινά! Μπορεί και εναλλακτικά να της προτείνουν φυλακή ή παράδοση στο 1.000.000 αγανακτισμένων, αυτή και πολλούς άλλους! Κι ο δικηγόρος της αντί να μας λέει μπούρδες καλύτερα να μας πει που βρήκε τα λεφτά που έχει! Η δικηγορική επιστήμη δεν είναι άλοθι για να λες κύριε μαμακίες!

  7. Αναρωτηθηκε ποτε η συμορια Τσοχατσοπουλου για τα χιλιαδες παιδακια που μεγαλωνουν μονα τους γιατι οι μαμαδες τους εργαζονται για πολυ λιγα ευρω.Και δεν ζουν στις επαυλεις με ντανταδες κτλ.κτλ.Και κυριως απο τις κρατησεις των λιγων ευρω των προηγουμενων μαμαδων

  8. Τα χιλιαδες παιδακια που μενουν νυστικα εξ αιτιας τους η βρωμιαρα τα σκεφθηκε ποτε?

  9. ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΓΟΝΕΩΝ ΠΑΙΔΕΥΟΥΣΙ ΤΕΚΝΑ. ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΤΑΝ ΟΤΑΝ ΓΕΜΙΖΑΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΙ ΤΗΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΜΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΛΕΦΤΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ, ΜΑΛΛΟΝ Η ΚΥΡΙΑ, ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΜΕ ΧΑΒΙΑΡΙ ΚΑΙ ΑΣΤΑΚΟΥΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ. ΑΣ ΤΟ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ.ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΣΙΤΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ ΠΟΛΥ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ.

  10. ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ…. ΕΝΑ ΠΕΝΤΑΧΡΟΝΟ ΘΕΛΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΤΟΥ ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ! ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΛΗΣΤΙΑ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΤΟΥ..

  11. Δεν τρώει γιατι δεν έχει συνηθίσει το φαΐ της φυλακής, με τον καιρό θα το συνηθίσει. Και δεν καταλαβαίνω, τα άλλα ανήλικα παιδιά υποδίκων (για λιγότερο σοβαρά αδικήματα ) δεν είναι παιδιά του ίδιου θεού ?
    Ας πάρει το παιδί της να το μεγαλώσει στη φυλακή.

  12. ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΣ ΑΡΠΑΧΤΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ . ΑΣΤΗΝ ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΛΙΟΠ..Α

Comments are closed.

Οι προσφορές συνεχίζονται. Δείτε 12+1 online καταστήματα με μεγάλες προσφορές:

  1. Public
  2. Κωτσόβολος
  3. E-shop
  4. ΑΒ Βασιλόπουλος
  5. e-Fresh.gr
  6. Μουστάκας
  7. DPAM
  8. Prince Oliver
  9. Funky Buddha
  10. Cosmos Sport
  11. Celestino
  12. Allazorevma.gr
  13. Aegean airlines