Βρέφος βρέθηκε ζωντανό μέσα στο φέρετρό του

Πως βρέθηκε το βρέφος ζωντανό μετά από 12 ώρες στο μικρό φέρετρό του; Τι το κράτησε ζωντανό;

Ένα κοριτσάκι που γεννήθηκε νεκρό στην πόλη Ρεζιστένσια της Αργεντινής βρέθηκε ζωντανό δώδεκα ώρες αργότερα μέσα στο μικρό φέρετρό του, στο νεκροτομείο του νοσοκομείου Περάνδο, όπως έγινε γνωστό από την Υγειονομική Υπηρεσία της επαρχίας Τσάκο.

Το γεγονός ότι το βρέφος ζούσε διαπιστώθηκε χάρη στην επιμονή της μητέρας του, η οποία ζητούσε συνεχώς να το ξαναδεί, εξήγησε ο γενικός γραμματέας του τομέα Υγείας, Ραφαέλ Σαμπατινέλι.

«Όσα μέλη του προσωπικού ενεπλάκησαν σε αυτό που συνέβη έχουν ευθύνες και θα δώσουν λόγο», προειδοποίησε ο Σαμπατινέλι, ανακοινώνοντας ότι ήδη διενεργείται έρευνα για το πώς κατέληξε να δηλωθεί θνησιγενές το βρέφος.

«Πήγα τη νύχτα, μαζί με το σύζυγό μου, να βρούμε το μικρό φέρετρο», είπε στους δημοσιογράφους η μητέρα, Ανάλια Μπόιτερ. «Ξαφνικά άκουσα ένα στεναγμό: ήταν καλυμμένη με ένα λεπτό στρώμα υγρασίας που έμοιαζε με σταγόνες δροσιάς», πρόσθεσε.

Ο διευθυντής του νοσοκομείου, Χοσέ Λουίς Μεϊρίνιο, προσπάθησε να δώσει μια εξήγηση: το βρέφος «μπορεί να είχε υποστεί υποθερμία και το φαινόμενο αυτό το έσωσε», υποστήριξε.

Οι γονείς, που αρχικά ήθελαν να βαφτίσουν την κόρη τους Λουσιάνα Αμπιγκέιλ, επέλεξαν τελικά δύο πιο ταιριαστά ονόματα από την Καθολική παράδοση και θα την αποκαλούν Λους Μιλάγρος, που σημαίνει «Φως του Θαύματος».

Διαβάστε πως ζωντάνεψε και σηκώθηκε από το φέρετρο και γιατί γιατροί πέταξαν ζωντανό μωρό στα σκουπίδια.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.