Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις Απριλίου για όλα τα ζώδια

Διαβάστε προβλέψεις για ζώδια τον Απρίλιο. Τι λένε τα άστρα για αισθηματικά, οικονομικά, επαγγελματικά. Τι προβλέπουν οι αστρολόγοι για τον μήνα Απρίλιο.

Τι προβλέπουν τα άστρα για τον Απρίλιο; Διαβάστε τις προβλέψεις Απριλίου για όλα τα ζώδια από την Μπέλλα Κυδωνάκη.

Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Όσοι ανήκετε στο ζώδιο του Κριού, κρατήστε τα χαρτιά σας κλειστά και μην αποκαλύπτετε τα μυστικά σας στους άλλους. Συνεχίζει να χρειάζεται οργάνωση και υπομονή η καθημερινότητά σας. Κάποια προβλήματα σχέσεων που υπήρχαν στο παρελθόν θα τα ξαναβρείτε μπροστά σας και σίγουρα χρειάζεται να τα επιλύσετε. Στα οικονομικά σας έχετε μια μικρή εύνοια αλλά χρειάζεται υπομονή που δεν την έχετε.

Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Περισσότερες ευκαιρίες στα οικονομικά σας αλλά και πιο πολλά έξοδα σε θέματα επικοινωνιών. Όσοι ανήκετε στο ζώδιο του Ταύρου Αποφύγετε να βγάλετε γρήγορες κρίσεις. Ένα ταλέντο σας βγαίνει στην επιφάνεια. Μια μεγάλη αλήθεια βγαίνει στην επιφάνεια που αφορά εργασιακό χώρο αλλά την κρατάτε για σας.

Δίδυμοι (21 Μαΐου – 21 Ιουνίου)

Καλός μήνας, γιατί αναπτύσσετε δυναμικότητα που σας πηγαίνει. Δεν περιμένετε εσείς να σας έρθει η ευκαιρία. Αντίθετα παίρνετε τα ηνία στα χέρια σας και προχωράτε. Θα ασχοληθείτε με θέματα ομορφιάς και εμφάνισης. Γενικά, όσοι ανήκετε στο ζώδιο των Διδύμων, θα ασκήσετε μια γοητεία προς όλος και όλα. Καλύτερα οικονομικά.

Καρκίνος (22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Κοινωνικά απομονώνεστε για λίγο, όσοι ανήκετε στο ζώδιο του Καρκίνου. Ίσως σας τραβήξουν άτομα που δεν σας ταιριάζουν. Καλό είναι να είστε γνώστες των αναγκών σας γιατί μπορεί να πιστέψετε ότι θα σας δώσουν κάποια συγκεκριμένα άτομα και να διαψευστείτε. Μέχρι τα μέσα Απριλίου θα έχετε κάποιες ευκαιρίες στα οικονομικά σας. Σοβαρό ενδιαφέρον για τα θέματα υγείας και διατροφής.

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Αποφύγετε τα παχιά λόγια και τις συναισθηματικές τρίπλες, όσοι ανήκετε στο ζώδιο του Λέοντα . Μην δώσετε χρήματα χωρίς να έχετε αποδείξεις. Χαρούμενη διάθεση και νέες γνωριμίες. Γνώση που σας χρειάζεται για την δουλειά σας.

Παρθένος (23 Αυγούστου – 23 Σεπτεµβρίου)

Ο χειρισμός των οικονομικών σας χρειάζεται επιδεξιότητα και λογική. Αν ακούσετε μεγάλα λόγια αναζητείστε τις πράξεις για να σιγουρευτείτε. Κάποιες συμφωνίες μπορεί να χαλάσουν γιατί θα υπάρχει ρευστότητα στην ατμόσφαιρα. Μην απογοητεύεστε κάτι άλλο καλό θα σας συμβεί. Οι ευκαιρίες σας συνεχίζονται και κυρίως προς το τέλος Απρίλιου.

Ζυγός (24 Σεπτεµβρίου – 23 Οκτωβρίου)

Κοινωνικές δυσκολίες και επαγγελματικά θέματα σας απασχολούν αλλά όχι για πολύ. Λύνονται από εκεί που δεν τα περιμένατε. Όσο πιο ανοικτοί γίνετε τόσο πιο γρήγορα θα βρεθούν λύσεις στα προβλήματά σας. Ένας που ανήκει στο ζώδιο του Αιγόκερου στα θέματα εργασίας σας αναστατώνει.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου – 22 Νοεµβρίου)

Όσοι ανήκετε στο ζώδιο του σκορπιού, απομονώνεστε για λίγο γιατί θέλετε να ξεκουραστείτε. Επαφή με συγγενικά πρόσωπα και σοβαρή προσέγγιση των οικονομικών σας θεμάτων. Χρήματα από τρίτους. Ο εγωισμός σας μπορεί να κάνει απόλυτους και ακλόνητους στις πεποιθήσεις σας για αυτό δεν αλλάζετε τις κινήσεις που αφορούν την καριέρα σας. Υπάρχει μια ένταση από την πλευρά σας επειδή πιστεύετε ότι δεν σας εκτιμούν και τελικά παραδίνεστε για λίγο στους άλλους.

Τοξότης (23 Νοεµβρίου – 21 ∆εκεµβρίου)

Οι συνεργασίες προέχουν αυτή την περίοδο. Δυναμικά ξεκινήματα αλλά με προσωρινό χαρακτήρα. Κρατήστε τους τύπους και προσπαθήστε να είστε τυπικοί σε όλες τις υποχρεώσεις σας. Ανασφάλεια και δημιουργικότητα εμπλέκονται μαζί. Αποφασίστε τι θα ακολουθήσετε. Τα λέτε έξω από τα δόντια σε κάποια πρόσωπα.

Αιγόκερως (22 ∆εκεµβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Πίεση για δράση και προσωπικές αποφάσεις για αλλαγές. Επαγγελματική σταθερότητα. Κάποιες νομικές δυσκολίες και προβλήματα ισορροπίας μέσα στις σχέσεις σας θα σας προβληματίσουν. Από 17/4 χρειάζεται να είσαστε πολύ συγκρατημένοι και να μην πάρετε επιπόλαιες αποφάσεις. Προσοχή στην οδήγηση τις πρώτες ημέρες. Μια νέα γνωριμία ακόμα και μέσα στην εργασία σας με έναν που ανήκει στο ζώδιο των Διδύμων.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

Όσοι ανήκετε στο ζώδιο του Υδροχόου, Ξξσηκώνεστε γιατί δεν αντέχετε να ζείτε με αυτό τον τρόπο. Επωφεληθείτε με τις πρωτότυπες ιδέες για να κινηθείτε με γρηγοράδα και να ξεμπλοκάρετε κάποια οικονομικά θέματα. Υπερβολικές απαιτήσεις από τους άλλους. Επειδή πιστεύετε ότι το αξίζετε. Στα μέσα του μήνα μπορεί να μελαγχολήσετε γιατί έχετε ενοχές με θέματα οικογενειακά.

Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Η αρμονία και η συντροφικότητα είναι βασικοί παράγοντες για να περάσετε την καθημερινότητά σας. Το εδώ και τώρα είναι το μήνυμα που υιοθετείτε. Κοινωνικές υποχρεώσεις που είναι απαραίτητες για την επαγγελματική σας ταυτότητα.

Διαβάστε πώς κάνει σεξ το κάθε ζώδιο και ποιες είναι οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια για τον Απρίλιο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!