Τσοχατζόπουλος: τι γράφει το ημερολόγιο φωτιά [φωτο]

Tι γράφεται μέσα στα σημειώματα του Άκη Τσοχατζόπουλου; Ποιοι εμπλέκονται; Δείτε φώτο από το ημερολόγιο-φωτιά του Άκη Τσοχατζόπουλου.

Ως πολύ σοβαρά χαρακτηρίζονται όλα όσα γράφονται μέσα στο ημερολόγιο του Άκη Τσοχατζόπουλου, ενώ δεν αποκλείεται να ασκηθούν και νέες ποινικές διώξεις για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος και τις μίζες από τα εξοπλιστικά προγράμματα TOR M1 και τα υποβρύχια.

Στο ημερολόγιο του Άκη Τσοχατζόπουλου, φαίνεται να απευθύνεται σε κάποιο πρόσωπο με το οποίο συμφώνησε την Πρωτοχρονιά του 2010 να τον βοηθήσει να στείλει σταδιακά στο εξωτερικό το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ.

Σε κάποιο σημείο του ημερολογίου αναφέρεται χαρακτηριστικά «Θέλω να γνωρίζεις να καταλάβεις ότι αν δεν φέρω λεφτά τώρα σε όλους αυτούς επειδή είμαστε σε τραγική οικονομική κατάσταση όλοι μας θα ξεσπάσει θύελλα εναντίον μου και εναντίον σου». Επίσης, σε άλλο σημείο αναφέρει σε άγνωστο πρόσωπο: «Φέρε άμεσα χρήματα»…

Τα ημερολόγια που κατασχέθηκαν από το γραφείο του Άκη Τσοχατζόπουλου, στην οδό Κομνά Τράκα, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρνουν στο φως πρόσωπα και καταστάσεις και προκαλούν πονοκέφαλο σε κρατικούς και όχι μόνο αξιωματούχους. Οι δικαστές έκαναν φύλλο και φτερό τα ημερολόγια του πρώην υπουργού, ο οποίος σύμφωνα με πηγές κατέγραφε όχι μόνο ονόματα και συνομιλίες αλλά και εκτιμήσεις και προσωπικές αξιολογήσεις για τη συμπεριφορά των εμπλεκομένων σε κάθε ζήτημα.

Χαρακτηριστικές είναι οι παρακάτω αναφορές από το ημερολόγιο του Άκη Τσοχατζόπουλου:

09-10-11 Τα τελευταία τρία χρόνια τον ζημιώνει σχεδιασμένα…Με το απόθεμα και με χρέη.

ΠΑΣΟΚ- Υπονόμευση διαρκής από 2004 μέχρι 2007

Κλίμα… από ΚΑΣΤ+ΑΡΑ στο όνομα του ΓΙΩΡΓΗ

2008-09

Θα με έκοψαν στις εκλογές (ρήξη) με Α.Τ.

Με τις εκλογές 2009 υπονόμευση με τύπο και ΜΜΕ

Στη δικογραφία υπάρχει σχέδιο επιστολής σε στενό του συνεργάτη, που φέρεται να ζητά χρήματα (ένα εκ. ευρώ! ) και εν συνεχεία να τα επιστρέψει.

Δείτε φωτογραφίες από το ημερολόγιο του Άκη Τσοχατζόπουλου:

Διαβάστε τι δήλωσε ο Άκης Τσοχατζόπουλος για ΠΑΣΟΚ-ΝΔ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.