Ο Αλέξης Τσίπρας με κοτσίδα το 1997 [φωτο]

Δείτε την φωτογραφία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα με κοτσίδα το 1997. Με ποιους ακόμη έχει φωτογραφηθεί ο Αλέξης Τσίπρας στο εξώφυλλο;

Όπως αυτή που ανακαλύψαμε του 1997 από το περιοδικό “ΜΕΤΡΟ”, όπου κάποιοι από τους πρωταγωνιστές των καταλήψεων του 1990 – 1991 μιλάνε για τα θέματα της Παιδείας και ένας από αυτούς είναι ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο Αλέξης Τσίπρας -στη μέση της εικόνας- ποζάρει με κοτσίδα, ήταν η μόδα της εποχής, με “φόντο” τον συναγωνιστή του Παντελή Πασπαλά.

Δείτε την φωτογραφία με τον Αλέξη Τσίπρα το 1997:

Δείτε γιατί ο Τσίπρας σκέφτεται να καταθέσει την διερευντητική εντολή και να πάμε σε νέες εκλογές.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.

32 Σχόλια

  1. Αν συνεχίσουν να κυβερνούν τα δικομματικά τζάκια θα τελειώσουμε ως Ελλάδα. Θα καταστραφούμε όλοι. Γι΄ αυτό φρόντισαν από πριν να ανοίξουν τον δρόμο στην Χ.Α. μπας και ολοκληρωθεί η καταστροφή μας, με την ολοκληρωτική εξάρτησή μας από ξένα οικονομικά συμφέροντα

  2. παιδια καλες εκλογες μας ευχομαι!!!ας ψηφισουμε καθαρα αν δεν γουσταρετε τσιπρα ενταξει αλλα να μην λετε και μαλακιες τα σχολια μην τα γραφετε ετσι επειδη σας ηρθαν.ο τσιπρας δεν προλαβε να ανεβασει τα ποσοστα του και να ζητησει για πρωτη φορα σοβαρα εντολη για κυβερνηση και οι πασοκ-νεοδημοκρατες μονο που δεν το σκοτωσαν!!!τον φαγαν κανονικα μαζι και ο κοσμος γιατι τσιμπουσε απο τα ψεματα τους που αφορουσαν παντα τον συριζα.εσεις που γραφετε βαρια σχολια για τον αλεξη μας τωρα θυμηθηκατε πως μπορει να λεει ψεματα και να κανει τα ιδια οπως οι αλλοι.τοσα χρονια γιατι σας κοροιδευαν το πασοκ και η νεα δημοκρατια λεγοντας τα ιδια κι εσεις τσιμπουσατε σαν τους μαλακες ε;με το παραμικρο που λεει ο τσιπρας ειναι προδοτης και δοσιλογος.γιαυτο η Ελλαδα δεν πηγε ποτε μπροστα!!!ευτυχως που αρχιζουμε να ξυπναμε πραγματικα καιο τροπος σκεψης των Ελληνων αλλαζει!!! τωρα ο αλεξης τι σοι πραγμα ειναι θα το δουμε μετα τις εκλογες!!!

  3. Ω ρε μάγκα μου η σκυλοδόντα ποιά είναι δίπλα του που της γυαλίζει και το μάτι?

  4. ξυπνηστε ελληνιδες καιελληνες.ποιος ειναι τελικα οαλεξης τσιπρας ειναι ο πρωτεργατης των καταληψεων στα λυκεια εφηβος ον αργοτερα μελος της κ.ν.ε και και ρωτω πως τελειωσε το πολυτεχνειο να σας πω περνουσε τα μαθηματα χωρις να εξετασθει .ειναι δυνατον να ψηφιζε ποτε το νομοσχεδιο της κ.διαμαντοπουλου.θελει διαλυμενα πανεπιστημια και καταλαβαινετε για ποιο λογο..οι καιροι ειναι δυσκολοι δεν ειναι ωρα για πειραματα.

  5. ο τσιπρας ειναι εκεινος που ανεβηκε αφφαζε με την α;λοδααπη στο ελειναι εκεινος που οδηγησε λαθρομετα;ναστες στο ελληνικο πανεπιστημιο ληνικο κοινοβουλιο ειναι εκεινος που εμποδισε τις αποκρατικοποιησεις και οι ομοιοιδεατες του εκαιφαν την αθηνα και τωρα προσπαθει να εκμεταλευθει την αγανακτηση τουλαου απο την καταστροφη του πασοκ για να αποτελειωσει την πατριδα μας ο γιοργακης μπροστα του ειναι κουναουπι ελπιζει σε αποτυχημενα καθεστωτα θελει να μας κανει αλβανια με μεταναστες τους ελληνες και μονιμους κατοικαους ασια και αφρικη,,,,,,,,

  6. ti kserei o tsipras apo politikh k to lete sunexeia???me auton dld 8a pame mprosta???epeidh einai neos politikos shmainei oti 8a ginei kati diaforetiko?pou allazei sunexeia apopseis?pou 8ewrei thn makedonia boulgarous???bre oust!!!

  7. Ηρεμίστε ρε παιδιά και ο Τσίπρας ένας πολιτικός σαν τους άλλους είναι. Κάποιοι ζητάτε να μάθει μαθηματικά, ποιά να μάθει αυτά που ξέρουν οι επι χρόνια βουλευτές και κυβερνόντες και μας έφεραν σε αυτό το χάλι. Κάποιοι ζητάτε να μην λέει μαλακίες, μα από το 1981 και μετά όποιος έλεγε τις μεγαλύτερες μαλακίες τον ψηφίζαμε με κλειστά μάτια. Και ο Τσίπρας ένα λαμόγιο είναι ακριβώς όπως και οι υπόλοιποι, στατιωτική θητεία έκανε στο αρχηγείο όχι στα σύνορα όπως εσύ και εγώ, άρα είναι εκλεκτός και άξιος σύντροφος του Τσοχατζόπουλου και του Πάγκαλου και της Ντόρας και του κακού συναπαντήματος. Λοιπόν δεν καταλαβαίνω την διαφορά. Μόλις μπεί στην κυβέρνηση θα αγοράσει και αυτός κανένα υποβρύχειο, θα κάνει καμιά γέφυρα, και φυσικά ποιούς θα πηδήξει; την Στάη; ΟΧΙ γιατί έχει μεγάλο στόμα και από πίσω στήριγμα, ποιόν λοιπόν τον συνταξιούχο βέβαια, που παρόλο το τσούξιμο δεν φωνάζει για να μην του φύγει η μασέλα. Ηρεμείστε λοιπόν ψηφίστε όπως ψηφίζατε τόσα χρόνια για να συνεχίσουμε την πορεία μας. Για σκεφτείτε ποιόν ψηφίσατε το 2009 τον Γιωργάκη, αυτός ήξερε παρισσότερα μαθηματικά και έλεγε τις διπλάσιες μαλακίες και από τον μπαμπά του ακόμη, δεν ψηφίσατε τον γαλακτομπεμπέ μπουλούκο που πρίν 15 χρόνια έβρασε ένα αυγό μόνος του.

  8. Ελληνες πατριώτες, είμαι Άγγλος κυνηγός βρυκολάκων, εγγονός του πρώτου και θρυλικού Van Helsing. Εχω αποδείξεις οτι ο Αλέξης Τσίπρας ειναι ο κόμης Δράκουλας που καταδιώκουμε εδω και δύο αιώνες. Επίσης μέσα στον Σύριζα έχει αναπτυχθεί μαι μυστική κοινωνία βρυκολάκων, που έχουν τώρα βρεί το πρόσχημα του αντιμνημονίου για να πάρουν την εξουσία.
    Στη συνέχεια θα σας πιούν το αίμα. Οσα δεν κατάφερε να σας κάνει η χώρα μου, οι Αμερικάνοι, η Σία, το τρίτο Ράιχ και οι πρώην πράκτορες της Στάζι, νυν νεοφιλελεύθεροι τενεκέδες της Μέρκελ, θα το κάνει ο Τσίπρας μέσα σε ενα μήνα. Αν σκέφτεστε τις φαμίλιες σας ελάτε μαζί μας και θα σας σώσουμε απο την αφαίμαξη. Δεν σας εγγυόμαστε οτι θα περάσετε καλά αλλά θα σας σώσουμε απο τους βρυκόλακες!
    Ο Σύριζα ήρθε από την κόλαση!
    Και θέλει να σας πιει το αίμα. Ξυπνήστε πρίν να είναι αργά και ψηφίστε μόνο ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. Κατα προτίμηση την κόρη του Γκαντέμη, μιας και είναι η αγαπημένη μας δοσίλογος.
    Θάνατος στον Κόμη Δράκουλα!
    Ζήτω το μνημόνιο (τα σπίτια σας είναι δικά μας)
    Θανατος στον Συριζα!

  9. παιδια μην μαλωνετε γιατι ειμαστε σε τετοιο χαλι μαυρο που πραγματικα δεν πιστευω σε κανεναν πολιτικο…ολοι ταζουν..και μολις βγουν δεν θυμουνταει τι ειπαν προεκλογικα..μακαρι να βγω ψευτρα..εσεις βεβαια ψηφιστε οποιον θελετε,αρκει να μην το μετανοιωσετε,για το συγκεκριμενο κομμα ενοω..

  10. ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΗΓΕΤΩΝ..ΕΓΩ ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΑ.ΕΙΜΑΙ 30 ΕΤΩΝ ΕΓΓΑΜΟΣ ΜΕ 2 ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 1,5 ΧΡΟΝΟ ΕΜΕΙΝΑ ΑΝΕΡΓΟΣ ΑΠΟ 2 ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ(ΠΡΩΙ-ΑΠΟΓΕΥΜΑ)ΚΑΙ ΕΞΑΛΟΥΘΩ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΙΣΚΩ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ 3-4 ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΣΕ ΕΞΑΝΤΛΗΤΙΚΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΑΩ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ (ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΕΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΜΕ 20Ε ΚΑΙ 25Ε ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ).ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΑΝΕΡΓΗ.ΔΕΝ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΕΡΝΑΜΕ..ΣΦΙΓΓΩ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑΩ ΜΕ ΟΣΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΧΩ.ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΜΑΘΑΙΝΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ,ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΧΩΡΑ ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ.ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΣΤΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΟ ΣΑΠΙΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΑΗΔΙΑΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΔΟΘΗΚΕ Η ΔΥΝΑΜΗ.ΑΥΤΗ Η ΔΥΝΑΜΗ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΟΥ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΙΖΑ ΤΗΣ.ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ..ΥΠΟΔΟΜΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΩΝΤΑΣ ΘΑ ΔΑΝΕΙΣΤΩ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΕΝΟΣ ΣΤΕΝΟΥ ΜΟΥ ΦΙΛΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΚΑΠΟΤΕ”ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΑΛΛΟ ΠΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΚΛΑΡΑΚΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ Η ΡΙΖΑ ΤΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ” ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ..ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ!!!

  11. Εγω αυτο που ξερω ειναι οτι το μονο που κανουν ειναι να μας τρομοκρατουν. και μια χαρα μπορουμε χωρις ευρωπη γιατι χειροτερα χαλια απο αυτα που εχουμε τωρα δεν υπαρχουν… σπουδαζω για ενα μελλον χωρις δουλεια. αντισταση θα κραταμε και δε θα στηνουμε κωλο με ΝΔ και ΠΑΣΟΚ που πληρωθηκαν και πουληθηκαν για μας πουλησουν και να μας εξαθλιωσουν. μας τρομαζουν με ψεματα γιατι η ευρωπη δε μας πεταει ετσι ευκολα εξω, θα καταστραφει. οι ψηφοφοροι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ειναι απλα ανθρωποι μεγαλοι που τους εφαγε τον εγκεφαλο η γεροντικη ανοια ή οι καλοβολεμενοι. τι θα καταστρεψει ακριβως ο Τσιπρας?
    καταστραφηκαμε ηδη, μονο καλυτερα μπορει να κανει τα πραγματα και παρακαλω οι ανθρωποι με μηδαμινο iq(ψηφοφοροι ΝΔ ΠΑΣΟΚ) να μη σχολιαζουν στα blogs γιατι καταντουν αντικειμενο γελωτος. ειδαμε και αυτους που ξερουν απο λογια(Βενιζελος)… μηπως να σταματησουμε να κρινουμε το ποσο ξερει να μιλαει καποιος και να περασουμε στο ποσο ξερει να πραττει?

  12. κοιταξε Γιωργο αν νομιζεις πως ο τσιπρας το παιζει μεγαλος ηγετης εισαι πολυ γελασμενος. και εσυ και ο αρης ομως δεν μας εχετε πει ποιον θεωρειτε καλυτερο απο τον τσιπρα.γιατι και οι δυο τον αλεξη βριζετε αλλα δεν αναφερατε την αποψη σας πανω σαυτο.και δεν θα καταστραφουμε ολοσχερως γιωργο εχουμε καταστραφει ηδη μαυτους που μαλλον ψηφιζες τοσα χρονια τωρα. και προσπαθουμε ολοι μας να βρουμε ποιος ειναι ο καλυτερος!!!

  13. Η λεξη ψηφος ειναι γενους θηλυκου και στο πληθυντικο γινεται “ΠΗΡΕ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ” και οχι “ΠΗΡΕ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ” 😛

  14. Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΟΥ 2012. ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ ΕΛΕΓΕ,ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΟΚ , ΘΑ ΒΥΘΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ . ΠΗΡΕ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΒΓΗΚΕ ΜΠΗΚΑΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΒΑΘΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΟΚ. Η ΧΩΡΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΚΩΣ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ. ΠΙΟ ΣΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΛΟΓΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΥΒΕΛΗΣ. ΕΓΩ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΥΨΗΛΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΚΡΑΤΑΩ ΜΙΚΡΟ ΚΑΛΑΘΙ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΄΄ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ΄΄ ΤΟΥ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

  15. ti na xaso allo pou me 800e apla epiviono tin tetrameli oikogeneia mou argazomenos 10 me 11 ores imerisios.pou ftanei telos mina xoris xrimata sto spiti. aytoi oi alites agramatoi ta dialisane ola tosa xronia.doste tous tin eukairia na xanafane na mas tazoun kaliteri ellada. ta programata n.d.kai pasok ta diavasate?aytoi pou xeroun grammata giati den diavazoun to mnimonio? apofasiste dexia diekperaiosi i kentroariteri diaxeirisi?

  16. Ο Τσίπρας όσο καθόταν στην βουλή και ήταν αντιπολήτευση είχε χρόνο να ανοιξει κανά βιβλίο οικονομικών να ξεστραβοθεί που τώρα γίνεται ρεζίλι σε όλες τις συνεντεύξεις και δεν ξέρει που παν τα 4. Πως ακριβώς θα κυβερνήσει ο αγράμματος. Δεν είναι καιρός για πειράματα.Εχετε πολλά να χάσετε, προσέξετε.

  17. Να ρωτήσω κάτι απλό ρε παιδιά;Πότε, που και πόσο έχει δουλέψει ο Τσίπρας;Είναι το ’74 γεννηθείς, δηλ. 37 ετών. 31-32χρονών κατέβηκε για δήμαρχος. Στρατό φαίνεται ότι πήγε (με διάλλειμα κιόλας) περίπου το 2003 δηλ. σε ηλικία 28 ετών. Βαριά-βαριά να δούλεψε 3-4 χρόνια αλλά στο βιογραφικό του ασχολούνταν διαρκώς με τα πολιτικά…
    Τι είδους εμπειρίες έχει δηλαδή που τον κάνουν κατάλληλο για την δουλειά που πρέπει να γίνει στην Ελλάδα;

  18. ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ ΑΡΗ !!!!!!! ΑΝ ΒΓΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΤΗΣΕΙ ΑΣΧΗΜΑ !!!! ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑΖΕΙ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΤΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ!!!
    ΝΟΜΙΖΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!! ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΜΕ ΟΛΟΣΧΕΡΏΣ!!!!!!!

  19. Ας δωσουμε μια ευκαιρια σε εναν νεο ανθρωπο
    Στο κατω κατω θα εχουμε δοκιμασει κατι διαφορετικο για αυτη την χωρα!
    Ειδαμε και τοσα χρονια τους αλλους τους ξεφτυλες

  20. polu kala ta lete palikaria! Na fugoun aron aron autoi pou mas kuvernousan.OYST VRE OYST na fugoun apo tin Ellada kai apo tin voulh pou kathontai akomh ta koupoukia.tetoia xora pou tin zhleuoyn oloi se olo ton kosmo.mas ftohepsan kai zhtan kai Resta.Tsipra kai pali Tsipra tha psifiso.kai gia ta duo megala komata OYST KAI PALI OYST

  21. ευτυχως παιδια που τον μπινελικωσατε εσεις γιατι οταν ειδα το σχολιο στην αρχη νομιζα πως εκανε πλακα αλλα μολις το διαβασα πληρως και καταλαβα πως το εννοουσε παραλιγο να φυγω απο καρδια.Αρη παντως θα σου πω κατι πως αν και εμεις ημασταν βολεμενοι χρονια με πασοκ νδ θα σου λεγαμε τα ιδια γιατι μονο ετσι εξηγειται η συμπεριφορα σου και θα σου πω κι εγω ενα παραδειγμα οπως σου ειχε θεσει και ενας αλλος φιλος αν εχεις παιδια και τους μαθεις να ψηφιζουν ενα απο τα δυο πουλημενα κομματα μαζι τους παει και ο Κουβελης τωρα σε πολυ λιγο καιρο απο τωρα δεν θα εχεις να τους δωσεις λεφτα να αγορασουν κολατσιο απο το κυλικειο θα βλεπεις πως τα χρηματα για τα φροντιστηρια θα ειναι περιορισμενα.θα ερχονται στο σπιτι και θα σου λενε πειναω και εσυ θα τους λες να κανουν υπομονη γιατι θα ελπιζεις με πιστη πως τα λαμογια θα σου σωσουν τη ζωη.θα τα βλεπεις χωρις τσαντες γιατι απλα δεν θα εχουν βιβλια και αν εχουν καποιο δεν θα ειναι σωστα γραμμενο το παιδι σου θα ζει σε μια χωρα σε ενα περιβαλλον χωρις παιδεια χωρις μορφωση χωρις ελπιδα αργοτερα για το πανεπιστημιο τους γιατι ηδη υπαρχει ενα χαος στα πανεπιστημια αλλα και και με τις δουλειες θα ειναι μεγαλα πια τα παιδια σου και θα σου ζητανε ακομα χρηματα γιατι δεν θα εχουν να πληρωσουν το σπιτι που θα μενουν.και ακομα το πιο σημαντικο θα καταστραφουν τα ονειρα και η ζωη τους και αυτος που θα ειναι υπευθυνος γιαυτο θα εισαι εσυ που τους ψηφιζες μια ζωη.ειμαι 15 χρονων και ανυσηχω για το μελλον μου θελω να διεκδικησω να δωσω παραδειγματα να βοηθησω να προωδευσω οπως ολοι οι νεοι γιατι αγαπαω την ζωη μου και δεν θελω να την καταστρεψω αν εχεις παιδια η αν αποκτησεις αυτα να τους μαθεις.αν ησουν περηφανος και καμαρωνες βλεποντας αυτην την ζωη για τα παιδια σου εισαι αξιος της μοιρας σου δεν αξιζεις τιποτα και δεν προσφερεις τιποτα στην κοινωνια.ηταν μεγαλο το μηνυμα μου και συγνωμη αλλα εξαγριωθηκα μαυτο που διαβασα και ηθελα να γραψω τις σκεψεις μου και να απαντησω!!!

  22. Αρούλη ή έχεις iq μεταξύ αγγουριού και πυγολαμπίδας ή σε έχει φάει η προκατάληψη κλπ κλπ

    ή απλά είσαι ένας 12χρονος που χθες άνοιξε το pc του πρώτη φορά

  23. ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΣΑΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟ, ΤΟ ΜΑΝΤΕΛΗ, ΤΟΥΣ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΣ, ΤΗ ΖΙΜΕΝΣ, ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟ, ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΤΗΝ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΑ ΜΕ ΤΑ CDS, TOYΣ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ, ΤΑ ΜΜΕ ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΠΑΜΕ ΑΠΟ ΘΡΙΑΜΒΟ ΣΕ ΘΡΙΑΜΒΟ. ΑΧ ΑΛΜΠΕΡΤ ΑΙΝΣΑΙΝ ΠΟΣΟ ΔΙΚΑΙΟ ΕΊΧΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟ ΟΡΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗ ΒΛΑΚΕΙΑ

  24. Δηλαδη ρε Αρη εσυ εχεις παιδια; Αν εχεις πως πιστευεις οτι θα ειναι σε 10 χρονια; Θα ψαχνουν στα σκουπιδια γιατι η κυβερνηση θα δινει ολα μας τα λεφτα στο απεχθες χρεος; Η μονη λυση ειναι η ακυρωση του μνημονιου. Ακομα και στην χειροτερη περιπτωση με οσα μας κανουν για εκδικηση τα παιδια σου δεν θα ειναι υπρετες των ρωμαιων για 1 κομματι ψωμι μετα απο 10 χρονια. Η ηλιθιοτητα δεν εχει ορια απο αυτα που διαβαζω τελικα.

  25. Ενώ 40 χρόνια τώρα με ΝΔ-ΠΑΣΟΚ πηγαίναμε από θρίαμβο σε θρίαμβο.

  26. Αγαπητοι μου αν, κυβερνήσει ο Τσιπρας έχουμε ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΣΑΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!
    ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ. Η βλακεία έχει και όρια!!! ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΠΟΛΥ ΟΣΟΙ
    ΕΧΕΤΕ ΠΑΙΔΙΑ. Π Ρ Ο Σ Ε Ξ Τ Ε ! ! !
    Αρης

Comments are closed.

Οι προσφορές συνεχίζονται. Δείτε 12+1 online καταστήματα με μεγάλες προσφορές:

  1. Public
  2. Κωτσόβολος
  3. E-shop
  4. ΑΒ Βασιλόπουλος
  5. e-Fresh.gr
  6. Μουστάκας
  7. DPAM
  8. Prince Oliver
  9. Funky Buddha
  10. Cosmos Sport
  11. Celestino
  12. Allazorevma.gr
  13. Aegean airlines