Πώς να ανοίξετε τραπεζικό λογαριασμό στην Αγγλία

Ποια η διαδικασία για να ανοίξετε έναν τραπεζικό λογαριασμό στην Αγγλία; Διαβάστε αναλυτικά τη διαδικασία ανοίγματος λογαριασμού.

Στην εποχή της οικονομικής αβεβαιότητας και ανασφάλειας, δεν είναι λίγοι εκείνοι που αναζητούν για τις καταθέσεις τους την ασφάλεια του εξωτερικού και συγκεκριμένα την ασφάλεια της αγγλικής λίρας.

Το άνοιγμα λογαριασμού στην Αγγλία γίνεται μία εξαιρετικά απλή υπόθεση συμπληρώνοντας μια απλή διαδικτυακή αίτηση προς την τράπεζα της επιλογής σας και ακολουθώντας μια σύντομη διαδικασία που θα σας υποδείξει το αρμόδιο γραφείο, στο οποίο θα αναθέσετε τη διεκπεραίωση.

– Ποιο είναι το ελάχιστο ποσό με το οποίο μπορώ να ανοίξω τραπεζικό λογαριασμό;
Μίνιμουμ ποσό κατάθεσης είναι τα 12.000€.

– Χρειάζεται να ταξιδέψω στην Αγγλία;
Όχι, τα πάντα γίνονται μέσω διαδικτύου, με ταχύτητα και απόλυτη ασφάλεια.

– Μπορώ να κάνω ανάληψη όποτε θέλω;
Ναι, στη διαδικασία ανοίγματος λογαριασμού στην Αγγλία θα ερωτηθείτε εάν θέλετε καρνέ επιταγών και πιστωτική ή κάρτα αναλήψεων.

– Τι ακριβώς μου εξασφαλίζει ο λογαριασμός μου;
Υπάρχουν διάφοροι τύποι λογαριασμών από τους οποίους θα επιλέξετε τον πιο κατάλληλο για σας.

– Σε ποιες τράπεζες μπορώ να ανοίξω λογαριασμό;
Σε όλες τις τράπεζες της Αγγλίας.

– Από πού θα διαχειρίζομαι τον τραπεζικό λογαριασμό μου;
Από το σπίτι σας, είτε μέσω τηλεφώνου είτε μέσω διαδικτύου.

– Θα επικοινωνώ με κάποιον συγκεκριμένα;
Μετά το άνοιγμα του λογαριασμού σας, η τράπεζα θα σας ενημερώσει για το ποιος θα είναι ο προσωπικός σας μάνατζερ και με αυτόν θα επιλύετε απο εκεί και στο εξής όλα τα ζητήματα που αφορούν στον λογαριασμό σας.

– Ποιος είναι ο ρόλος του ελληνικού γραφείου;
Η ελληνική διεκπεραιωτική εταιρεία δρά στην όλη υπόθεση ως “infobroker” και δεν συμμετέχει σε καμία ενέργεια είτε εκ μέρους της τράπεζας, είτε του καταθέτη κατόπιν ανοίγματος του λογαριασμού.

Πληροφορίες:
Εκμεταλλευτείτε τη μοναδική υπηρεσία της Financial Solutions για άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού στο εξωτερικό μέσω Αγγλίας και διασφαλίστε τους κόπους μιάς ζωής.

Διαβάστε πώς ανοίγετετε ένα λογαριασμό στο εξωτερικό.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!

6 Σχόλια

  1. Θα μπορούσατε να μου πείτε με ποιον τρόπο θα μπορέσω να ανοίξω λογαριασμό στην Αγγλία καθότι έχω πάρει σε όλες τις τράπεζες και μου είπαν οτι μόνο εάν είμαι κάτοικος θα μπορέσω να ανοίξω.
    Θα χαρώ να με βοηθήσετε.

  2. καλησπέρα θα ήθελα κάποιες πληροφορίες με το σχετικό θέμα όποιος μπορεί να με βοηθήσει ας επικοινωνήσει μαζί μου στο miltos-s@gmx.com
    Ευχαριστώ!

  3. Θεωρώ απαράδεκτο αυτά που γίνεται από μία εταιρία που δεν έχει καμία επίσημη συνεργασία με καμία τράπεζα να λέει ότι δίνει εγγύηση από την στιγμή που δεν εγκρίνει αυτή τους λογαριασμούς αλλά η τράπεζα και μόνο αυτή.Επίσης επειδή έχω ζητήσει πληροφορίες ο ίδιος θεωρώ απαράδεκτο το οτι χρεώνει τον πελάτη 120€ για δήθεν έλεγχο οτι μπορεί να γίνει πελάτης και 700€ για την συμπλήρωση της αίτησης που μπορεί κανείς να κάνει και μόνος του από το σπίτι του.Πιστεύω ότι αυτός ο χώρος είναι για να γράφει κανείς πληροφοριακά άρθρα και όχι να διαφημίζει την εταιρία του.ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ .

  4. Αγαπητέ κ. Ευθημίου, προφανώς είτε ήσουν ως τουρίστας στην Αγγλία είτε δεν γνωρίζεις τίποτα. Διευκρινίζω:

    1) Δεν χρειάζετε να είσαι μόνιμος κάτοικος Αγγλίας για να ανοίξεις λογαριασμό στο Η.Β. Βέβαια να πώ εδώ ότι βοηθάει την όλη διαδικασία αλλά δεν είναι προαπαιτούμενο.
    2) Όντως μπορείς να ανοίξεις λογαριασμό με 1 λίρα (Θα πρέπει να είσαι κάτοικος Αγγλίας)
    3) Όποιος θέλει (κάτοικος ΕΕ) μπορεί να ανοίξει λογαριασμό στην Αγγλία ότι ώρα θέλει, ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΟΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΑΓΓΛΙΑΣ (για αυτό είπα παραπάνω ότι δεν ξέρεις τι λές) η τράπεζα του ζητάει να πει τον λόγο που θέλει να ανοίξει τον λογαριασμό (μπορεί να ισχυριστεί εταιρικό λόγο η απλά αποταμιευτικό) αν ισχυριστεί εταιρικό θα πρέπει να προσκομίσει σχετικά έγγραφα απο το inland revenue η το house of companies (memorandum, etc.) άν όμως ισχυριστεί αποταμιευτικό η τράπεζα θα θελήσει να προβεί και σε σχετική κατάθεση-υπάρχουν τύποι λογαριασμών με διαφορετική δομή και λειτουργία (βέβαια υπάρχει και η ελάχιστη πιθανότητα να του επιτρέψουν κατάθεση 1 λίρας, προσωπικά όμως γνωρίζω ότι είναι αδύνατον την σήμερον ημέρα)
    3)Το παραπάνω άρθρο αναφέρετε σε μία υπηρεσία που σου επιτρέπει να ανοίξεις λογαριασμό στην ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΡΑΠΕΖΑ της Αγγλίας χωρίς να μεταβείς εκεί, η όλη διαδικασία γίνετε διαδικτυακά στον ιστότοπο της τράπεζας και σε 5-9 εργάσιμες ο λογαριασμός σου έχει ανοίξει, επίσης η εταιρεία προσφέρει εγγύηση (Υπεύθυνη δήλωση) ότι σε περίπτωση που για τον Α η Β λόγο δεν ανοίξει ο λογαριασμός σου στην Αγγλία σου επιστρέφουν την αμοιβή που τους έχεις πληρώσει στο ακέραιο.

    Έχω χρησιμοποιήσει την συγκεκριμένη υπηρεσία 2 φορές, και μπορώ να πώ ότι αυτά που λές δεν ισχύουν, έχω μείνει στην Αγγλία 8 χρόνια για επαγγελματικούς λόγους και γνωρίζω πολύ καλά τι λέω.

  5. Σχετικα με το αρθρο/ διαφημηση για ανοιγμα τραπεζικου λογαριασμου στην αγγλια – οι πληροφοριες ειναι τελειως λαθος και παραπλανητικες. Ειναι ευκολο ΜΟΝΟ εαν εισαι μονιμος κατοικος Αγγλιας (χρειαζεται να το αποδειξεις) και καμια τραπεζα δεν εχει μινιμουμ ποσο 12.000 ευρω – μπορεις να ανοιξεις και με 1 λιρα! Παρακαλω μην παρασυρθειτε. Ειμαι μονιμος κατοικος Αγγλιας και το ειχα κοιταξει το θεμα προσφατα.

Comments are closed.

Οι προσφορές συνεχίζονται. Δείτε 12+1 online καταστήματα με μεγάλες προσφορές:

  1. Public
  2. Κωτσόβολος
  3. E-shop
  4. ΑΒ Βασιλόπουλος
  5. e-Fresh.gr
  6. Μουστάκας
  7. DPAM
  8. Prince Oliver
  9. Funky Buddha
  10. Cosmos Sport
  11. Celestino
  12. Allazorevma.gr
  13. Aegean airlines