#

Μπουραντάς για Τζήμερο: “είναι πολιτικός απατεώνας”

Γιατί ο γνωστός καθηγητής Δημήτρης Μπουραντάς είναι ενοχλημένος με τον Θάνο Τζήμερο; Tι ενόχλησε τον κ. Μπουραντά;

Ενοχλημένος φαίνεται, σύμφωνα με ανθρώπους που τον γνωρίζουν, ο γνωστός καθηγητής και συγγραφέας Δημήτρης Μπουραντάς με τον πρόεδρο του νεοπαγούς πολιτικού φορέα στο χώρο του φιλελευθερισμού Δημιουργία Ξανά κ. Θάνο Τζήμερο εξαιτίας μιας ανάρτησης.

Πιο συγκεκριμένα, όμως τόνισαν πολιτικοί φίλοι του δημιουργού του ομίλου προβληματισμού “Κοινωνία Αξιών”, αυτό που ενόχλησε τον κ. Μπουραντά ήταν το γεγονός πως σε ένα απλό like του φορέα που ο καθηγητής ίδρυσε, ο Θάνος Τζήμερος έκανε ανάρτηση – στήριξης δίχως να ενημερώσει κανένα.

“Ο Θάνος Τζήμερος για να κερδίσει τις εντυπώσεις άφησε να εννοηθεί πως η Κοινωνία Αξιών στήριζε προεκλογικά το διαφημιστικό κι όχι πολιτικό του εγχείρημα ενώ δημοσίως ανέφερε τον καθηγητή ως στενό του φίλο παρά το ότι ουδέποτε είχαν γνωριστεί. Αν αυτό δεν είναι παλιτική απατεωνιά τότε άραγε τί είναι; Η Κοινωνία Αξιών δεν στηρίζει apolitik και μαρκετινίστικες προσπάθειες με πιασάρικα συνθήματα περί δήθεν πολιτικής χωρίς πολιτικούς. Δηλαδή αν ο κ. Τζήμερος μπει κάποτε στη Βουλή τί θα είναι; Παγωτατζής;” μας είπε γνωστό στέλεχος της Κοινωνίας Αξιών.

Έντονη όμως είναι η δυσφορία και στελεχών της Δράσης από τις διαρκείς αλλαγές που ο κ Τζήμερος κάνει στα όσα συζητά μαζί τους. Πιο συγκεκριμένα, στελέχη του κόμματος Μάνου μιλούν για έναν άνθρωπο που ναι μεν θέλει να εισέλθει στο πολιτικό σύστημα, ΄’ομως έχει αυτοεγκλωβιστεί στο σύνθημα του περί κατάργησης των πολιτικών.

Παράλληλες αιχμές πολιτικών εχθρών του κ. Τζήμερου αναφέρονται σε προσεγγίσεις που ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ο ίδιος έχει κάνει με την Συγγρού, διαπραγματευόμενος ακόμα και την τοποθέτησή του προσωπικά στην πρώτη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας της ΝΔ. Κάτι με το οποίο τα στελέχη του κόμματος φυσικά αρνήθηκαν.

Διαβάστε τι είχε γράψει το κόμμα Δημιουργία Ξανά του Θάνου Τζήμερου για το κόμμα Κοινωνία Αξιών με επικεφαλής τον Δημήτρη Μπουραντά:

Χαιρετίζουμε τη δημιουργία του κόμματος «ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΞΙΩΝ» με επικεφαλής τον Δημήτρη Μπουραντά και ευχόμαστε κάθε επιτυχία στον κοινό αγώνα της επικράτησης αξιών και δημιουργικής σκέψης στην πολιτική ζωή της χώρας. Μολονότι το νέο κόμμα δεν θα συμμετάσχει στις προσεχείς εκλογές, ελπίζουμε ότι σύντομα στη Βουλή, θα συζητούν, θα συμφωνούν και θα διαφωνούν κόμματα όπως η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΞΑΝΑ! και η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΞΙΩΝ – γιατί οι συζητήσεις τους θα είναι σε ιδεολογικό επίπεδο, ειλικρινείς, καλοπροαίρετες και παραγωγικές και όχι με στόχο τη νομή της εξουσίας και τη λεηλασία των κρατικών ταμείων, όπως γίνεται μέχρι σήμερα.

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΞΑΝΑ! ποτέ δεν αισθάνθηκε αντίπαλη με κομματικούς σχηματισμούς που έχουν το ίδιο ήθος, ακόμα και αν οι θέσεις μας δεν είναι ταυτόσημες. Άλλωστε ούτε με τον σύντροφο της ζωής μας συμφωνούμε σε όλα. Πιστεύουμε ότι το νέο κόμμα, στο οποίο συμμετέχουν πολλοί άξιοι Έλληνες που μας τιμούν με τη φιλία τους, θα συμβάλλει στην καθιέρωση ενός νέου πολιτικού πολιτισμού στη χώρα, στον οποίον η διαφορετική άποψη δεν θα εκλαμβάνεται ως απειλή αλλά ως πλούτος που μας δίνει τη δυνατότητα να φωτίζουμε το ίδιο πρόβλημα από διαφορετικές οπτικές γωνίες συνθέτοντας την τελική εικόνα του και συνδημιουργώντας λύσεις.

Δείτε ποιο είναι το νέο κόμμα Δημιουργία Ξανά με πρόεδρο τον Θάνο Τζήμερο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!