Πέθανε η Ντόνα Σάμερ. Βιογραφικό

Aπό τι πέθανε η τραγουδίστρια Ντόνα Σάμερ, ένας θρύλος της μουσικής; Διαβάστε το βιογραφικό της αγαπημένης τραγουδίστριας.

Ένας θρύλος της μουσικής δεν είναι πια μαζί μας. Σύμφωνα με το ειδησεογραφικό site ΤΜΖ η Ντόνα Σάμερ πέθανε μετά από πολυετή μάχη με τον καρκίνο.

Η 63χρονη τραγουδίστρια Ντόνα Σάμερ ήθελε να κρατήσει μακριά από τη δημοσιότητα τα προβλήματα υγείας της που αντιμετώπιζε, ενώ βρισκόταν στη διαδικασία ολοκλήρωσης ενός άλμπουμ στη Φλόριντα, του τελευταίου της όπως αποδείχτηκε καθώς πέθανε.

Διαβάστε το βιογραφικό της Ντόνα Σάμερ:

Η σταρ της disco μουσικής Ντόνα Σάμερ γεννήθηκε ως LaDonna Andre Gaines στη Βοστόνη, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς του 1948, σε μία πολυφυλετική ρατσιστική γειτονιά της Boστώνης.

Η Ντόνα Σάμερ ήταν το έβδομο παιδί της χριστιανικής οικογένειας. Επηρεάστηκε στα παιδικά της χρόνια από τη Mahalia Jackson, όπου και άρχισε να τραγουδάει στις εκκλησιαστικές χορωδίες. Καθώς τραγουδούσε εκεί,-η ίδια ανέφερε αργότερα-πως είχε ένα όραμα όπου κατάλαβε πως ο Θεός της μίλησε και της είπε να χρησιμοποιήσει τη φωνή της και θα γίνει μεγάλο αστέρι. Αλλά ποτέ να μην την χρησιμοποιήσει για κακό σκοπό.

Η Ντόνα Σάμερ ξεκίνησε τη μουσική της καριέρα με το μιούζικαλ “Hair”, πριν στραφεί στη disco μουσική το 1974, όταν συνάντησε τον παραγωγό Giorgio Moroder. Τα τραγούδια “Love to Love You Baby”, “I Feel Love” και “Hot Stuff” έγιναν επιτυχίες, συνδέοντας τη disco μουσική με άφθονα έγχορδα.

Διαβάστε από τι πέθανε η σπουδαία ερμηνεύτρια Δόμνα Σαμίου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από ποιες σοβαρές ασθένειες πάσχουν οι διάσημοι στην Ελλάδα και τον κόσμο.