Εκλογές 2012 Σταυροί Αποτελέσματα: ποιοι βουλευτές εκλέγονται

Ποιοι βουλευτές εκλέγονται στις εκλογές 2012; Ποιοι οι σταυροί στα αποτελέσματα και ποιες οι μεγάλες εκπλήξεις;

Μάχη στήθος με στήθος δείχνουν οι πρώτοι σταυροί στα αποτελέσματα στις εκλογές 2012. Ποιοι βουλευτές εκλέγονται και ποιοι όχι;

Σύμφωνα με τη μέχρι τώρα ενσωμάτωση (69,34%), το ΠΑΣΟΚ στην Α Αθήνας λαμβάνει ποσοστό 9,78% που αντιστοιχεί σε μία έδρα, την οποία φαίνεται ότι παίρνει ο Κώστας Σκανδαλίδης. Μάχη με την Άννα Διαμαντοπούλου δίνουν οι σταυροί στην Α’ Αθήνας.

Τέσσερις έδρες λαμβάνει μέχρι στιγμής στη Β Αθηνών (ποσοστό 9,12%), και όπως φαίνεται σε σταυρούς στις εκλογές 2012 προηγείται ο Ανδρέας Λοβέρδος και ακολουθεί ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. Μάχη για την τρίτη θέση δίνουν ο Μίμης Ανδρουλάκης με τον Απόστολο Κακλαμάνη, ενώ πιο πίσω βρίσκονται οι Γιάννης Ραγκούσης και Δημήτρης Ρέππας. Στη συγκεκριμένη περιφέρεια μεταξύ άλλων υποψήφιοι και ο Γιώργος Κουτρουμάνης, η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, και ο Χρήστος Πρωτόπαππας.

Όσον αφορά την περιφέρεια Αττικής, οι σταυροί-αποτελέσματα δίνουν πρώτη την Εύη Χριστοφιλοπούλου, και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, ο «ύπαρχος» του Τιτανικού Γ. Παπακωνσταντίνου, δεν θα εισέλθει στη βουλή.

Στην Α και Β Πειραιώς το ΠΑΣΟΚ δεν έχει καμία έδρα.

Μόλις μία έδρα λαμβάνει το ΠΑΣΟΚ στην Αχαΐα, την οποία καταλαμβάνει ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, χωρίς σταυρό.

Από τα ψηφοδέλτια επικρατείας των κομμάτων εκλέγονται οι εξής: τρεις βουλευτές Επικρατείας εκλέγει η ΝΔ, δύο ο ΣΥΡΙΖΑ, δύο το ΠΑΣΟΚ, δύο οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ενώ από έναν εκλέγει το ΚΚΕ, η Χρυσή Αυγή και η Δημοκρατική Αριστερά, με καταμετρημένο το 47% των εκλογικών τμημάτων.

Συγκεκριμένα, από τη ΝΔ εκλέγονται ο Χαράλαμπος Αθανασίου, ο Χρύσανθος Λαζαρίδης και ο Γιάννης Μιχελάκης, από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Μανώλης Γλέζος και η Θεανώ Φωτίου, από το ΠΑΣΟΚ ο Πύρρος Δήμας και η Φώφη Γεννηματά και από τους Ανεξάρτητους Έλληνες ο Τέρενς Κουίκ και ο Μιχάλης Γιαννάκης. Από το ΚΚΕ εκλέγεται ο Θανάσης Παφίλης, από τη Χρυσή Αυγή ο Χρήστος Παππάς και από τη Δημοκρατική Αριστερά ο Σπύρος Λυκούδης.

Για τη Νέα Δημοκρατία, οι σταυροί στην Α’ Αθήνας έχουν ως εξής:
Αβραμόπουλος 1690
Κεφαλογιάννη 1669
Κακλαμάνης 1601
Πιπιλή 1428
Μηταράκης 1357
Κικίλιας 1326
Παυλόπουλος 1227
Ψυχάρης 770

Διαβάστε τα πανελλαδικά αποτελέσματα στις εκλογές 2012.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.