Διπλή αμαρτία για την Εύα Καϊλή

  Τι συνέβη στην πανέμορφη υποψήφια βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Εύα Καϊλή, για δεύτερη φορά; Ποιοι την πληγώνουν;

  Η Εύα Καϊλή, κατάφερε να πρωτεύσει στην Α’ Θεσσαλονίκης, αφήνοντας πίσω της τον Γιάννη Μαγκριώτη και τη Χρύσα Αράπογλου. Το ΠΑΣΟΚ όμως, με ποσοστό ιδιαίτερα χαμηλό- λίγο πάνω από 10%, εκλέγει ένα βουλευτή και αυτός θα είναι ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

  Λογικό θα πείτε, δεν μπορεί να «μετακομίσει» στο Ηράκλειο. Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που η Εύα Καϊλή την πατάει και μένει εκτός Βουλής από τον πρόεδρο του κόμματός της.

  Το 2004, ο Γιώργος Παπανδρέου, ήταν υποψήφιος στη Λάρισα και τη Θεσσαλονίκη. Αν και κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας, στη Θεσσαλία, είχε δεσμευτεί δημοσίως ότι θα κρατήσει την έδρα της Λάρισας, τελικά επέλεξε τη Θεσσαλονίκη. Και άφησε εκτός Βουλής την Εύα Καϊλή, η οποία του το κράτησε… μανιάτικο.

  Φαίνεται ότι οι πρόεδροι, πληγώνουν την Εύα Καϊλή.

  Διαβάστε ποιος είναι ο επιχειρηματίας νέος σύντροφος της Eύας Καϊλή.

  ΣΧΟΛΙΑ

  Tο fimes.gr σέβεται την ελευθερία της γνώμης και δημοσιεύει κάθε σχόλιο που δεν έχει υβριστικό χαρακτήρα. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά οτι δεν υιοθετούμε τα γραφόμενα, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

  Για να γράψετε σχόλιο, μπορείτε να συνδεθείτε παρακάτω μέσω social media ή συμπληρώνοντας μόνο όνομα, email και κλικάροντας "Θα προτιμούσα να σχολιάσω ως επισκέπτης".