Eurovision 2012 Ελλάδα: σάρωσε το Aphrodisiac της Ελευθερίας [video]

Καταχειροκροτήθηκε η Ελευθερία Ελευθερίου, από το κοινό του ημιτελικού της Eurovision 2012. Δείτε το βίντεο με την εμφάνιση της Ελλάδας στη Eurovision 2012.

Συρτάκι like a maniac χόρεψε η ελληνική αποστολή το «Crystal Hall», με την Ελευθερία Ελευθερίου και τους χορευτές της να τα δίνουν όλα στη σκηνή του α’ ημιτελικού της Eurovision 2012.

Με το μπλε της θάλασσας, τα χρώματα του ηλιοβασιλέματος και το κοχύλι στο φόντο, η εκπρόσωπός μας Ελευθερία Ελευθερίου στη Eurovision 2012 τραγούδησε το «Aphrodisiac» εκτελώντας άψογα την χορογραφία και προτάσσοντας την φωνή και τα κάλλη της, που δεν κρύβονταν από το σέξι κοντό φόρεμά της.

Η εμφάνιση της Ελλάδας στη Eurovision 2012 χειροκροτήθηκε θερμά, ενώ η Ελευθερία Ελευθερίου χαιρέτισε το κοινό της Ευρώπης με το γνωστό πλατύ της χαμόγελο στο τέλος του τραγουδιού.

Υπενθυμίζεται ότι, για τους δύο ημιτελικούς, κάθε χώρα έχει δικαίωμα ψήφου μόνο στον ημιτελικό που διαγωνίζεται το τραγούδι της. Στον πρώτο ημιτελικό έχουν επίσης δικαίωμα ψήφου το Αζερμπαϊτζάν, η Ιταλία και η Ισπανία, ενώ στον δεύτερο η Γαλλία, η Γερμανία και το Ηνωμένο Βασίλειο. Στον τελικό ψηφίζουν όλες οι χώρες που συμμετέχουν στον διαγωνισμό της Eurovision 2012, ανεξάρτητα από το αν έχουν προκριθεί ή όχι. Η βαθμολογία κάθε χώρας προκύπτει από την τηλε-ψηφοφορία του κοινού και από την κριτική επιτροπή, σε ποσοστό 50-50.

Οι τηλεθεατές έχουν δικαίωμα να ψηφίσουν όποιο τραγούδι επιθυμούν, εκτός από τη συμμετοχή της χώρας τους. Οι Έλληνες φίλοι του διαγωνισμού μπορούν να ψηφίσουν στον πρώτο ημιτελικό και τον τελικό, όχι όμως και στον δεύτερο ημιτελικό. Η Αντριάνα Μαγγανιά θα ανακοινώσει από την Αθήνα τη βαθμολογία που θα δώσει η Ελλάδα στους συμμετέχοντες στη βραδιά του τελικού, ενώ η Μαρία Κοζάκου θα περιγράφει τους δύο ημιτελικούς και τον τελικό.

​Δείτε την εμφάνιση της χώρας μας στον ημιτελικό της Eurovision 2012:

Δείτε την πρόβα τζενεράλε της Ελευθερίας Ελευθερίου για την eurovision 2012.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.