#

Eurovision 2012 Ελλάδα: προγνωστικά-στοιχήματα τελικού

Ποιες χώρες δείχνουν ως φαβορί στα προγνωστικά και στοιχήματα, που γίνονται για τον τελικό της Eurovision 2012; Ποια η θέση της Ελλάδας;

Ο μεγάλος τελικός της Eurovision 2012 πλησιάζει και τα στοιχήματα για τα φαβορί δίνουν και παίρνουν! Ποιον όμως τα πιο πρόσφατα στοιχήματα δίνουν νικητή και σε πια θέση φιγουράρει η Ελλάδα με την δική μας Ελευθερία Ελευθερίου και το “Aphrodisiac”;

Μεταξύ τεσσάρων χωρών θέλουν τα προγνωστικά να «παίζεται» η νίκη στη φετινή Eurovision 2012, περίπου 24 ώρες πριν ανάψουν τα φώτα στο «Crystal Hall» του Μπακού για τον τελικό. Δυστυχώς η Ελλάδα και η Κύπρος δεν περιλαμβάνονται σε αυτές,

Ρίχνοντας λοιπόν μια ματιά στο στοίχημα Eurovision 2012 για το μεγάλο νικητή, η Σουηδία βλέπουμε πως είναι ξεκάθαρα το πιο σίγουρο φαβορί με απόδοση 2.00. Από την πρώτη κιόλας στιγμή της επιλογής της, η 29χρονη αγαπήθηκε και ξεχώρισε από τους fans του διαγωνισμού, ενώ γνώρισε την αποθέωση κατά την εμφάνισή της στον χθεσινό ημιτελικό.

Καραδοκούν στα στοιχήματα και οι «Γιαγιάδες» της Ρωσίας που έκλεψαν τις εντυπώσεις στον ημιτελικό της Eurovision 2012 με απόδοση 6.50.Έχουν σουξέ οι 6 κυριούλες από το Μπουράνοβο, που ψήνουν επί σκηνής σε φούρνο με ξύλα; Και να φανταστείς πως η μεγαλύτερη είναι 84 ετών.

Φαβορί για την Eurovision 2012 θεωρείται και η Ιταλία, που διαγωνίζεται απευθείας στον τελικό ούσα μία από τις χώρες του «Big 5». Η Nina Zilli -που εμφανισιακά «φέρνει» λίγο σε Amy Winehouse- ήταν η νικήτρια του φεστιβάλ του Σαν Ρέμο και το τραγούδι της λέγεται «L’Amore È Femmina».

Σοβαρή υποψηφιότητα για την πρωτιά στον τελικό, όμως, θέτει και η Σερβία, με έναν παλιό γνώριμο της Eurovision, ο Zeliko Jocksimovic. Με το τραγούδι «Nije Ljubav Stvar», ο Zeliko κάνει την τέταρτη απόπειρά του στον διαγωνισμό (τραγούδησε το 2004 το «Lane Moje» που άφησε εποχή, ενώ το 2006 και το 2008 ήταν ο παραγωγός των τραγουδιών της Βοσνίας και της Σερβίας αντίστοιχα), ενώ δήλωσε πως αυτή θα είναι η τελευταία Eurovision στην οποία παίρνει μέρος ως ερμηνευτής.

Η Ελλάδα με την Ελευθερία Ελευθερίου και το Aphrodisiac προσφέρεται σε απόδοση 35.00 για την 1η θέση και 4.50 για να πλασαριστεί στην 4άδα, ενώ η Ήβη Αδάμου που εκπροσωπεί την Κύπρο με το La La Love «πληρώνει» 50 φορές σε όποιον ποντάρει πάνω της.

Ακόμη, οι φίλοι της Eurovision 2012 μπορούν να προβλέψουν από το πόσες χώρες θα δώσουν 12 βαθμούς στο Aphrodisiac (με την επιλογή 4 έως 6 να προσφέρεται στο 2.30) μέχρι και πόσες χώρες θα αποδειχθούν «τσιγκούνες» στη βαθμολογία τους μη δίνοντας κάποιο βαθμό στην Ελλάδα (φαβορί εδώ είναι παραπάνω από 10 χώρες με απόδοση 1.35).

Επίσης, υπάρχουν επιλογές για το που θα δώσει η Ελλάδα το 12άρι της, από ποιες χώρες θα λάβει 12 πόντους καθώς και στοιχήματα που αφορούν την τελική κατάταξη της Ελλάδας.

Διαβάστε ποια τα αποτελέσματα στον ημιτελικό της Eurovision 2012.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!