Eurovision 2012 Κύπρος: χαμός με ψηφοφορία. Nοθεία

Γιατί έγινε χαμός με τα αποτελέσματα και την ψηφοφορία της Κύπρου στην Eurovision 2012; Τι ενδέχεται να κάνει το ΡΙΚ;

Ένσταση για τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας στο διαγωνισμό της Eurovision 2012 ενδέχεται να καταθέσει το ΡΙΚ, κάτι που θα αποφασιστεί μέσα στις επόμενες μέρες σε σύσκεψη των ιθυνόντων του καναλιού.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Μεσημεριανή Μελέτη», οι υπεύθυνοι της Κυπριακής αποστολής θα ζητήσουν αναλυτικά όλα τα έγγραφα που σχετίζονται με την ψηφοφορία των χωρών στη Eurovision 2012 αλλά και της κριτικής επιτροπής της κάθε ευρωπαϊκής πόλης, καθώς έχουν προβληματιστεί από δύο φαινόμενα.

Αφενός, το Ηνωμένο Βασίλειο δεν έδωσε ούτε ένα βαθμό στην εκπρόσωπο της Κύπρου, Ήβη Αδάμου, ενώ όπως αποκάλυψε το ShowTime-cy σε δημοσίευμα, αρκετοί Κύπριοι και Έλληνες φοιτητές δεν μπορούσαν να ψηφίσουν μέσω televoting, αφού το τηλεφώνημα τους έπεφτε στο κενό.

Αφετέρου, και η Βουλγαρία, από όπου κατάγεται η μητέρα της Ήβης Αδάμου και η μοναδική ίσως χώρα που η Κύπρια εκπρόσωπος έκανε πραγματικά δυνατό promotion ακόμα και στον εθνικό τελικό τους στη Eurovision 2012, επίσης δεν έδωσε ούτε ένα βαθμό στην κυπριακή αποστολή.

Σημειώνεται επίσης ότι μετά από έρευνα του ShowTime-cy η κριτική επιτροπή της Κύπρου, που ψήφισε στον μεγάλο τελικό της Eurovision 2012, δεν έδωσε ούτε ένα βαθμό στο Αζερμπαϊτζάν, ωστόσο στην τελική βαθμολογία η χώρα που φιλοξενούσε το διαγωνισμό πήρε ένα 8αρι από την Κύπρο.

Διαβάστε ποια είναι η όμορφη Loreen που σάρωσε στη Eurovision 2012.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.