Χαμός στη Eurovision 2012: το μεγάλο φαβορί Σουηδία κατάπιε νιφάδα και έβηξε [video]

Το απόλυτο φαβορί της Eurovision 2012 Σουηδία έκανε λάθος στη σκηνή. Δείτε βίντεο με την τραγουδίστρια να καταπίνει μια νιφάδα και να βήχει.

Ανατροπή την τελευταία στιγμή, καθώς το μεγάλο φαβορί της Eurovision 2012 που έρχεται πρώτο σε όλα τα στοιχήματα και προγνωστικά της Eurovision, Σουηδία, έκανε το μεγάλο λάθος.

Η Loreen που τραγουδά το τραγούδι Euphoria στη Eurovision 2012 κατάπιε κατά λάθος μια νιφάδα τεχνητού χιονιού στην πρόβα τζενεράλε, στην πρόβα δηλαδή με βάση την οποία βαθμολογούν οι κριτές. Η τραγουδίστρια της Σουηδίας πνίγηκε και έβηξε live πάνω στη σκηνή.

Το κοινό αντέδρασε με έκλπληξη και το ατύχημα αυτό αναμένεται να επηρεάσει τη βαθμολογία των κριτικών επιτροπών.

Δείτε βίντεο με ολόκληρη την εμφάνιση της Σουηδίας στη Eurovision 2012 (το βήξιμο στο 2:15):

Το λάθος έγινε στην πρόβα των κριτών, που είναι η πρόβα τζενεράλε με βάση την οποία βαθμολογούν οι κριτικές επιτροπές. Η εμφάνιση έγινε την Παρασκευή το βράδυ και οτιδήποτε συνέβει εκεί μπορεί να επηρεάσει τη βαθμολογία των κριτών που αντιστοιχεί στο 50% της συνολικής βαθμολογίας (50% κριτές – 50% televoting).

Η Σουηδία είναι το απόλυτο φαβορί για τη Eurovision 2012 και το βήξιμο αναμένεται να της στερήσει σημαντικό αριθμό βαθμών από την κριτική επιτροπή.

Δείτε την εμφάνιση της Ελλάδας στη Eurovision 2012 και το σόου της Κύπρου στη Eurovision 2012.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.