Eurovision 2012: τα τελευταία στοιχήματα για την Ελλάδα

Πόσες χώρες θα δώσουν δωδεκάρι στην Ελλάδα; Διαβάστε για τα στοιχήματα Eurovision 2012 από τη Unibet.

Η ώρα του μεγάλου τελικού της Eurovision 2012, του δημοφιλέστερου μη-αθλητικού γεγονότος της χρονιάς, έφθασε και η Unibet παραμένει πιστή στο καθιερωμένο ραντεβού της με τον συναρπαστικό διαγωνισμό τραγουδιού!

Η βραβευμένη σουηδική εταιρία προσφέρει τη μεγαλύτερη ποικιλία στοιχημάτων στη Eurovision 2012, ενώ παρέχει τη δυνατότητα στους παίκτες να στοιχηματίζουν Live τη βραδιά του μεγάλου τελικού, την ώρα που οι συμμετοχές κάθε χώρας θα εμφανίζονται ζωντανά στη σκηνή του Crystal Hall στο Baku.

Ρίχνοντας μια ματιά στο στοίχημα Eurovision 2012 για το μεγάλο νικητή, η Σουηδία εμφανίζεται ως το ακλόνητο φαβορί με απόδοση 2.00, ενώ ακολουθούν από κοντά και οι «Γιαγιάδες» της Ρωσίας που έκλεψαν τις εντυπώσεις στον ημιτελικό με απόδοση 6.50. Η Ελλάδα με την Ελευθερία Ελευθερίου και το Aphrodisiac προσφέρεται σε απόδοση 35.00 για την 1η θέση και 4.50 για να πλασαριστεί στην 4άδα, ενώ η Ήβη Αδάμου που εκπροσωπεί την Κύπρο με το La La Love «πληρώνει» 50 φορές σε όποιον ποντάρει πάνω της!

Εκτός από κορυφαίες αποδόσεις για τον νικητή του τελικού, η Unibet για μία ακόμη φορά έχει ετοιμάσει ειδική προσφορά στοιχημάτων Eurovision 2012 για την ελληνική συμμετοχή, που σίγουρα θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον. Για παράδειγμα. οι φίλοι του θεσμού μπορούν να προβλέψουν από το πόσες χώρες θα δώσουν 12 βαθμούς στο Aphrodisiac (με την επιλογή 4 έως 6 να προσφέρεται στο 2.30) μέχρι και πόσες χώρες θα αποδειχθούν «τσιγκούνες» στη βαθμολογία τους μη δίνοντας κάποιο βαθμό στην Ελευθερία (φαβορί εδώ είναι παραπάνω από 10 χώρες με απόδοση 1.35). Ακόμη, υπάρχουν επιλογές για το που θα δώσει η Ελλάδα το 12άρι της, από ποιες χώρες θα λάβει 12 πόντους καθώς και στοιχήματα που αφορούν την τελική κατάταξη της Ελλάδας, όπου οι υπεύθυνοι της Unibet θεωρούν σαν πιθανότερο το ενδεχόμενο να τερματίσει μεταξύ 5ης και 10ης θέσης με απόδοση 2.10.

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει επίσης το στοίχημα Eurovision 2012 για το ποιά Βαλκανική χώρα θα καταλάβει την ψηλότερη θέση στην τελική βαθμολογία. Οι χώρες που συμμετέχουν στον άτυπο αυτό διαγωνισμό μαζί με την Ελλάδα είναι οι (αλφαβητικά): Αλβανία, Βοσνία, Βουλγαρία, Ρουμανία, Σερβία, Σκόπια, Τουρκία ενώ στο στοίχημα συμπεριλαμβάνεται με γεωγραφική εξαίρεση και η – όχι τόσο Βαλκάνια – Κύπρος. Φαβορί εδώ είναι η σερβική συμμετοχή με απόδοση 1.50, ενώ πολύ καλή επιλογή φαίνεται να είναι το 5.00 της Ελλάδας αλλά και – για τους πιο τολμηρούς – το 15.00 της Τουρκίας που στους τελευταίους 5 διαγωνισμούς έχει τερματίσει μια φορά στη 2η, δύο φορές στην 4η και μια φορά στην 7η θέση. Αν θέλετε να δείτε αποδόσεις για όλα τα στοιχήματα Eurovision 2012 επισκεφτείτε το www.unibet.com και την ενότητα «Ειδικά στοιχήματα».

Σχετικά με τη Unibet
Η Unibet ιδρύθηκε το 1997, είναι εισηγμένη στο χρηματιστήριο της Στοκχόλμης (OMX Nordic Exchange) και αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εισηγμένες εταιρίες στον κλάδο, προσφέροντας τις υπηρεσίες σε 27 γλώσσες μέσω των website της www.unibet.com. Σήμερα, έχει περισσότερους από 6,5 εκατομμύρια χρήστες σε παραπάνω από 100 χώρες, ενώ για τις χρονιές 2006, 2008 & 2009 κέρδισε το βραβείο της «Καλύτερης εταιρίας στοιχημάτων στην Ευρώπη» από το eGaming review. H Unibet είναι ιδρυτικό μέλος του European Gaming and Betting Association (EBGA) και του Remote Gambling Association (RGA) στη Βρετανία, ενώ ελέγχεται και πιστοποιείται από την eCOGRA σχετικά με τον υπεύθυνο και δίκαιο στοιχηματισμό.

Διαβάστε για την αυτοθυσία της Ελευθερίας Ελευθερίου στο party της Eurovision 2012.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.