Γιώργος Γερμενής: βουλευτής Χρυσής Αυγής o ακραίος Kaiadas

Ποιος είναι ο ακραίος ροκ σταρ βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Γιώργος Γερμενής-Kaiadas, που υμνεί τον Εωσφόρο;

Τι σχέση έχει μπορεί να έχει ο μπασίστας με το ψευδώνυμο Kaiadas ενός σκληροπυρηνικού black metal συγκροτήματος -με αναφορές στον Εωσφόρο- με τις εκλογές 2012 και την ελληνική Βουλή; Μεγάλη, αφού ο άνθρωπος αυτός o Γιώργος Γερμενής εκλέγεται στο κοινοβούλιο με τη Χρυσή Αυγή!

Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή. Στην Περιφέρεια του υπόλοιπου Αττικής εκλέγεται με τη Χρυσή Αυγή, τρίτος πίσω από τον ηγέτη της Νίκο Μιχαλολιάκο και τη σύντροφό του Ελένη Ζαρούλια, ο Γιώργος Γερμενής.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύονται στο διαδίκτυο, ο Γιώργος Γερμενής είναι ο μπασίστας του ακραίου ελληνονορβηγικού συγκροτήματος Naer Mataron που έχει κάνει διεθνή καριέρα στο black metal. Για όσους δεν γνωρίζουν, το black metal ένα είδος «μέταλ» μουσικής με ρίζες από τις σκανδιναβικές χώρες το οποίο έχει συνδεθεί ουκ ολίγες φορές -καλώς ή κακώς- με το σατανισμό.

Χαρακτηριστικό είναι το εξώφυλλου ενός παλιότερου δίσκου των Naer Mataron, με τίτλο «Σκότος Αέναον» και εικαστικό και στίχους με αναφορές στον Εωσφόρο.

Πάντως, οι στίχοι των Naer Mataron, διαβάζουμε στην Wikipedia, έχουν έντονες επιρροές από την ελληνική μυθολογία, με αποτέλεσμα να έχουν δημιουργήσει ένα νέο υποείδος το λεγόμενο «Ελληνικό black metal». Ήδη έχουν πέντε δίσκους στο ενεργητικό τους με τελευταία κυκλοφορία πριν τέσσερα χρόνια, ενώ σύμφωνα με τη σελίδα τους στο MySpace έχουν έτοιμο νέο δίσκο.

Μάλιστα, στις 27 Απριλίου, όταν δηλαδή ο Γιώργος Γερμενής, Kaiadas βρισκόταν εν μέσω της προεκλογικής του εκστρατείας με τη Χρυσή Αυγή, οι Naer Mataron κυκλοφόρησαν το νέο τους EP με τίτλο: I Am The Light Of The World και εξώφυλλο που θυμίζει χριστιανική εικόνα. Ωστόσο, το εικονιζόμενο πρόσωπο μόνο ο Χριστός δεν είναι.

Παράλληλα, το ακραίο συγκρότημα του Γιώργου Γερμενή ετοιμάζει εδώ και καιρό το νέο του δίσκο (όπως διαβάζουμε στην ιστοσελίδα του χέβι μέταλ περιοδικού Metal Hammer) με τίτλο “ΖΗΤΩ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ” που θα κυκλοφορήσει σε όλον τον κόσμο.

Επιστρέφοντας στον Kaiadas, κατά κόσμον Γιώργος Γερμενής, φαίνεται πως διορίστηκε στην Κεντρική Επιτροπή της Χρυσής Αυγής με προσωπική απόφαση του Νίκου Μιχαλολιάκου, στο πρόσφατο 7ο συνέδριο.

Από εκεί ήταν περίπου αναμενόμενη η υποψηφιότητά του για βουλευτής στις εκλογές της 6ης Μαΐου. Και όπως δείχνουν τα αποτελέσματα του υπουργείου Εσωτερικών, o Γιώργος Γερμενής, Kaiadas κατάφερε να εκλεγεί τρίτος. Μέχρι στιγμής, στο 33% των καταμετρημένων ψήφων, ο Γιώργος Γερμενής (aka Kaiadas) λαμβάνει πάνω από 4000 ψήφους.

Δείτε τις φωτογραφίες του Γιώργου Γερμενή, Kaiadas βουλευτή της Χρυσής Αυγής:

Ακολουθεί απόσπασμα συνέντευξης του Γιώργου Γερμενή, Kaiadas, στο rockap.gr τον Αύγουστο του 2009 επ’ ευκαιρίας της κυκλοφορίας -τότε- του τελευταίου δίσκου τους με τίτλο «Praetorians». Tο απόσπασμα παρατίθεται για το σημείο εκείνο στο οποίο αναφέρεται στο αντιχριστιανικό πνεύμα που διακρίνει την μπάντα του.

Διαβάστε την συνέντευξη του Γιώργου Γερμενή, Kaiadas:

– Πιστεύετε ότι οι πολιτικές απόψεις έχουν θέση στο black metal;

Ας είμαστε ρεαλιστές. Τίποτε δεν μένει αγνό όταν “μολύνεται” από το ανθρώπινο μυαλό. Όπου και να κοιτάξεις πολιτικές απόψεις θα δεις ακόμα και αν ακούς Madonna, Elton John, Ministry, Napalm Death, Kreator ή Bob Marley. Ολοι οι παραπάνω στέλνουν πολιτικά μηνύματα μέσω της μουσικής τους. Το black metal είναι αντιχριστιανικό και παγανιστικό όσον αναφορά στην μουσική, και αναζητά την κατάργηση του χριστιανικού συστήματος και την δημιουργία ενός καινούργιου. O Euronymous (mayhem) έκανε πολιτική προπαγάνδα όπως και ο Varg. Η μουσική είναι η έκφραση κάθε άρρωστου ανθρώπινου μυαλού που θέλει να εκφράσει ό,τι μήνυμα θέλει. Αν κάποιος το σταματήσει αυτό οδηγούμαστε σε μία κατάσταση μη ομαλή, διότι σταματά το ανθρώπινο μυαλό και το σκλαβώνει. Μπορεί να μας λοβοτομήσουν κιόλας.

– Συμφωνείς με την ετικέτα του εθνικιστικού black metal;

Ποιος είμαι εγώ να κρίνω τους άλλους; Οποιοσδήποτε μπορεί να λέει την μουσική του όπως θέλει. Μόνο οι Έλληνες πιστεύουν αυτές τις ηλίθιες ταμπέλες, κανένας άλλος! Ποτέ δεν ήμασταν πολιτική μπάντα. Πάντα μας γοήτευαν το αντιχριστιανικό πνέυμα και η αρχαιότητα όπως το καταλαβαίνεις και από το όνομά μας.

– Επίσης, στη Σκανδιναβία υπάρχει έντονα το θέμα του Σατανισμού ως πρακτική. Σας έχει δυσκολέψει η κατάσταση αυτή;

Μην νομίζεις! Μεγαλύτερο πρόβλημα έχουν με τις αυτοκτονίες. Όσον αναφορά στα προβλήματα, πήγα να χάσω τον φίλο μου τον Carl σε αυτοκινητιστικό, αλλά ευτυχώς όλα καλά. Τις προάλλες πέθανε το παιδί από τους Celestial Bloodshed.

Δείτε βίντεο από το συγκρότημα του Γιώργου Γερμενή, Kaiadas:


http://www.youtube.com/watch?v=GH56lIPyWuk&feature=player_embedded

http://www.youtube.com/watch?v=on-x5gE4hfM&feature=player_embedded

Δείτε το σοβαρό επεισόδιο με αποβολή δημοσιογράφων στις δηλώσεις της Χρυσής Αυγής για τις εκλογές 2012.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!

10 Σχόλια

  1. Λοιπόν όσον αφορά το δόγμα της χρυσής αυγής υπάρχουν κάποια πράγματα που πραγματικά ΔΕΝ στέκουν και είναι εντελώς αντιφατικά…Κατ’αρχην η χρυσή αυγή υποτίθεται πως είναι φανατικός υπερασπιστής του χριστιανισμου, ένα δόγμα που εξυψώνει την αγάπη και την έχει ως βασική αρετή, την αλληλεγγύη, τον αλτρουισμό, την ομόνοια, την δικαιοσύνη και ο χαρακτήρας του είναι ιδιαίτερα ειρηνικός, δημοκρατικός και φιλελευθρος. Λοιπόν, πως εφαρμόζεται η αγάπη για τον συνάνθρωπό όταν μέλη της παράταξής δολοφονούν αυθαίρετα και καταπιέζουν τον διπλανό τους? Επιπλεον, η χρυσή αυγή είναι και υπερασπιστής της ιστορίας καθώς και των αγώνων του 21 και του 40. Οι ελληνες των τότε εποχών για πιο λόγο πολέμησαν? Για. Την απόκτηση εθνικής ταυτοτητας, ανεξαρτησίας και ανατίναξη των ζυγών. Το μόνο δλδ π θέλει η χ.Α είναι να επαναφέρουμε τα ναζιστικα καθεστώτα πίσω κ να τα θέσουμε σε εφαρμογή ενώ η ελλάδα επί 4 χρόνια αντίστασης προσπάθησε να απαλλαγεί από αυτα… Τέλος κανένας άνθρωπος δεν γεννιέται ρατσιστής. Αυτή είναι μια συμπεριφορά που αποκτάται στην μετέπειτα ζωή από άτομα που υστερούν κατανόησης, αγάπης κ κριτικής σκέψης. Ακόμη, σκεφθείτε ότι αν τα ναζιστοφασιστικα καθεστώτα ήταν εεεελα κ απορροφά από το κοινωνικό σύνολο θα είχαν κ διάρκεια στο χρόνο. Δυστυχώς όμως αποτελούν τις ουι μαλακας σελίδες της ιστορίας… Καταλάβετε επιτελούν πως κριτής είναι μόνο ο θεός. Κανένας άνθρωπος δεν μπορεί να έχει ισχύ πάνω στο άλλο επειδή έτσι θέλει ή επιβάλλει ένα δόγμα… Σκεφθείτε λίγο κ αγαπάτε αλλήλους…

  2. Μην το ψάχνετε….όλοι στην Χ.Α. είναι διεστραμμενοι, σκατομυαλοι, κωλανθρωποι, σκατοψυχοι και περνούν ψήφους από τον αγραμματο πληθυσμό που δεν έχει πολιτική συνείδηση….χαχαχα δεν θα βγουν ΠΟΤΕ όμως στην κυβέρνηση οι παλιοαναχρονιστες, προγονολατρες, εθνικιστές…..μουαχαχα!!!! Πλάκα έχουν! :-D. Σαν πορδες πεταγονται….μόνο που βρομανε…..ΜΟΥΧΛΑ!!!!!

  3. Όταν η μουσική όμως σχετίζεται με θρησκευτικές επιλογές ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ του κόμματος στο οποίο ανήκει τότε αυτό αποδεικνύει το ποιόν το κόμματος και των αντίστοιχων πολιτικών του.. Υποτίθεται (ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ τονίζω)πως η χρυσή αυγή είναι φανατικά ορθόδοξη (κάθε άλλο βέβαια παρά χριστιανική συμπεριφορά εκφράζει).. Δεν γίνεται να προμοτάρεις σατανική μουσική και ιδεολογία όταν δηλώνεις τέρμα χριστιανός ορθόδοξος.. Αυτό κι αν δείχνει τη διαστρεβλωμένη προσωπικότητα που έχουν αυτοί οι άνθρωποι..

  4. χεστικατε και κανετε προπαγανδα αλλα δεν θα πετυχετε κατι ειτε με ειρωνεια ειτε με κοροιδεια ειτε με βρισιες πηραμε 7%

  5. Πω-πω, έπαιζε λέει black metal και έκανε, άκουσον άκουσον. αναφορές στο Σατανισμό! Φτου κακά!! Σώστε τα παιδιά μας! Αχ καλέ τι θα απογίνουμε!!

  6. Βρηκατε κι εσεις.. μαλλον το μονο μελος της Χ.Α. που εχει λογους να ειναι συμπαθης (για μη πολιτικους λογους προφανως).
    Εκτος αν ο λογος που δεν επρεπε να ψηφιστει ειναι πως το black metal ειναι κακο και του διαβολου. Το αστειο ειναι φυσικα πως πολλοι ψηφοφοροι τους τους νομιζουν και υπερασπιστες της ορθοδοξιας. Το μοναδικο κουσουρι που δεν εχουν.

  7. Η νεολαία και όποιοι άλλοι (συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού μου) φυσικά πρέπει να ξέρουν τί ψηφίζουν, αλλά η σύνδεση της μουσικής με το πολιτικό στερέωμα & κατεστημένο δεν είναι το ζητούμενο. Άλλο μουσική κι άλλο πολιτική, δεδομένου ότι δεν είναι αλληλοεξαρτώμενα, η μουσική είναι έκφραση. Κι αν η δημοκρατία μας, μας είναι απαραίτητη για να παίρνουμε συλλογικές αποφάσεις, έστω πλειοψηφικές, τότε η μουσική είναι απαραίτητη και κάποιες φορές τροφή για το μυαλό.

Comments are closed.

Οι προσφορές συνεχίζονται. Δείτε 12+1 online καταστήματα με μεγάλες προσφορές:

  1. Public
  2. Κωτσόβολος
  3. E-shop
  4. ΑΒ Βασιλόπουλος
  5. e-Fresh.gr
  6. Μουστάκας
  7. DPAM
  8. Prince Oliver
  9. Funky Buddha
  10. Cosmos Sport
  11. Celestino
  12. Allazorevma.gr
  13. Aegean airlines