Ηλίας Κασιδιάρης: για ληστεία, ξυλοδαρμό το καλόπαιδο της Χρυσής Αυγής

Ποιες κατηγορίες βαραίνουν τον υπεύθυνο τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη; Ποιος τον κατηγορεί για ληστεία και ξυλοδαρμό, μαζί με τη συμμορία του;

Για συνδρομή σε ληστεία, απρόκλητη επικίνδυνη σωματική βλάβη, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, δικάζεται στις 14 Μαΐου 2012, μια εβδομάδα ακριβώς μετά τις βουλευτικές εκλογές, ο Ηλίας Κασιδιάρης, υπεύθυνος τύπου της Χρυσής Αυγής και υποψήφιος βουλευτής στο Υπόλοιπο Αττικής.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, που ήλθε σε γνώση μας από νομικούς κύκλους που χειρίζονται το συγκεκριμένο θέμα, ο Ηλίας Κασιδιάρης κατηγορείται ως υπαίτιος του ότι, με πρόθεση παρείχε συνδρομή σε 5 άγνωστους δράστες οι οποίοι ενεργώντας από κοινού πλησίασαν στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου τον παθόντα, καθηγητή Πανεπιστημίου Αθηνών.

Αφού αρχικά του επιτέθηκαν με γκλομπ με χτυπήματα σε όλο του το σώμα, στη συνέχεια του κατέφεραν χτύπημα με μαχαίρι στο οπίσθιο τμήμα του δεξιού μηρού και απαίτησαν να τους παραδώσει την αστυνομική του ταυτότητα. Ο ίδιος αρνήθηκε αλλά οι δράστες του την αφαίρεσαν δια της βίας.

Ο κατηγορούμενος Ηλίας Κασιδιάρης, παρείχε στους δράστες το αυτ/τό του, την πινακίδα του οποίου πρόλαβε και σημείωσε αυτόπτης μάρτυρας, καθηγήτρια του Φυσικού Τμήματος του Πανεπιστημίου.”

Με αυτό τον τρόπο η αστυνομία έφτασε στο όνομα του συγκεκριμένου χρυσαυγίτη, σημερινού υπεύθυνου τύπου αλλά και υποψηφίου βουλευτή! Με το αυτοκίνητο του Ηλία Κασιδιάρη, δηλαδή, διέφυγαν οι δράστες αμέσως μετά την επίθεση. Οι ίδιοι, αφού επιτέθηκαν στον καθηγητή, φεύγοντας πετούσαν φειγ-βολάν της Χ.Α, όπως αναφέρθηκε επίσης από αυτόπτες μάρτυρες.

Ο κατηγορούμενος ισχυρίζεται ότι την ώρα την εν λόγω επίθεσης, βρισκόταν σε ραντεβού στο νοσοκομείο Μετροπόλιταν, ως ιατρικός επισκέπτης, και ότι το αυτ/το του ήταν παρκαρισμένο στο παρκινγκ του νοσοκομείου, ισχυρισμός ,όμως, που καταρρίπτεται κατηγορηματικά από αυτόπτες μάρτυρες.

Έτσι, συνεχίζοντας τη μακρά παράδοση του χώρου της ακροδεξιάς ο Ηλίας Κασιδιάρης,ένα ακόμα εκλεκτό μέλος της Χρυσής Αυγής, μαζί με άλλους πέντε ομοϊδεάτες του, δικάζεται για αδικήματα του κοινού ποινικού δικαίου, μόλις μια βδομάδα μετά τις εκλογές. Καλό είναι να μάθει ο κόσμος μερικά πράγματα παραπάνω, για αυτούς που μπορεί και να βάλει με τη ψήφο του στην Βουλή των Ελλήνων.

Διαβάστε ποιος είναι ο Γιώργος Γερμένης, ακραίος βουλευτής της Χρυσής Αυγής.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!

20 Σχόλια

  1. ΣΟΒΑΡΑ ΠΟΙΝΙΚΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ .Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ Η ΕΛΑΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ.ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ.ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΟΥΝ ΕΑΝ ΗΤΑΝ
    ΣΕ ΧΩΡΕΣ ΟΠΩΣ ΧΙΤΛΕΡ Η ΣΤΑΛΙΝ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΑΙΝΑΝ.ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
    ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΡΥΠΝΕΙΤΑΙ.

  2. ολοι οσοι βριζετε τη χρυση αυγη μαλλον ειστε βολεμενοι,στα προαστεια και δεν εχετε ερθει ποτε στο κεντρο,απο τη μια οι αλβανοι ,απο την αλλη ολοι οι μουσουλμανοι της μεσης ανατολης….

    και στην τελικοι φαινεται οτι το συστημα τρεμει μολις την ακουει , και επειδη μερικοι κλαιγεστε κ τους κατηγορειτε σας πληροφορω οτι οτι εχει κανει η χ.α ο κοσμος το επικροτει στα καφενεια οποτε μοκο….

  3. Η μεγαλη ατυχια του Ηλια Κασιδιαρη και ημων των υπολοιπων ειναι, οτι απ το συγκεκριμενο πανελ του ΑΝΤ.απουσιαζαν οι Λομβερδος,Βενιζελος,Διαμαντοπουλου και ΓΑΠ,και τωρα ακομη και οσοι τον λοιδωρουν, θα τουχαν στησει ΑΝΡΙΑΝΤΑ στο Συνταγμα.

  4. Χαχα πόσο ποιό τραγικά μπορεί να γίνουν τα χρυσά αυγά…
    Αυτό που με πεθαίνει είναι οτι πολεμούν την “προπαγάδνα” των ΜΜΕ με την δική τους..
    Αντε να πάρετε το 4% σας στις 17 να στανιαρετε λίγο..και σιγά σιγά έξω απο την Ελλάδα..

  5. Νας σας πω εν συντομία , μια προσωπική εμπειρία μου ; Μου επετέθη προ ημερών ( 12 η ώρα μεσάνυχτα ) ένας Αφγανός για να με ληστέψει . Τον ξυλοφόρτωσα τον βρωμιάρη καταλλήλως και κάλεσα την αστυνομία . Το αποτέλεσμα ήταν να συλληφθεί για απόπειρα ληστείας αυτός , αλλά να μού υποβάλει και μήνυση για τον ξυλοδαρμό του . Σας πληροφορώ ότι στο Δικαστήριο ( ακολουθήθηκε η αυτόφωρη διαδικασία ) , εγώ αθωώθηκα γιατί βρισκόμουν σε άμυνα . Λοιπόν , σας ανέφερα την εμπειρία μου , επειδή σας συνιστώ να περιμένετε να αποδειχθεί πρώτα στην ακροαματική διαδικασία εάν ο Κασιδιάρης είναι ένοχος ή αθώος και μετά να βγάλετε τα συμπεράσματά σας . Ηρεμήστε λοιπόν και μην βιάζεστε να προδικάσετε .

  6. Βρε ανεγκέφαλοι , εσείς που βιάζεστε να χαρακτηρίσετε τραμπούκο και μαχαιροβγάλτη , ένα νέο παλληκάρι , μόνον επειδή ανήκει στην Χρυσή Αυγή , είστε οι χειρότεροι φασίστες και οι πλέον επικίνδυνοι . Ξέρετε πόσες δίκες γίνονται καθημερινά επειδή κάποιοι εμπαθείς και κολλημένοι στο μυαλό , μηνύουν κάποιους άλλους οι οποίοι τούς είναι αντιπαθείς ; Αν όλοι αυτοί που παραπέμπονταν σε δίκη , κρίνονταν και ένοχοι , τότε θα είχε γεμίσει η κοινωνία μας από εγκληματίες . Πάρτε το χαμπάρι και μην ψαρώνετε στα ΜΜΕ . Κάποιους των μεγάλων συμφερόντων τούς έτσουξε η άνοδος της Χρυσής Αυγής και προσπαθούν παντίω τρόπω να λασπολογήσουν . ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΠΙΑ ΚΟΥΤΟΡΝΙΘΙΑ ! ΣΑΣ άγουν και σας φέρουν οι ψευτο-δημοκράτες αρθρογράφοι της πεντάρας και εσείς τσιμπάτε !

  7. Σταλινοτσολιαδες αρχισατε παλι με την προπαγανδα? Τα εκγληματα του κομμουνισμου δεν τα καταδικαζετε. Μονο για τον Χιτλερ λετε συνεχεια που ουδεμια η σχεση μεταξυ Γερμανιας, Χιτλες και Χρυσης Αυγης. Μαθατε το ποιημα και το παπαγαλιζετε, ανεγκεφαλοι βουτυρομπεμπεδες. Τα χαφτετε ολα οσα ψεμματα λενε. Εχετε σκασει απο το κακο σας με την ανοδο της Χρυσης Αυγης. Δεν πειραζει, ξυδι να πιειτε κανει καλο.
    Πηραμε 7% και στις επομενες εκλογες θα παρουμε 10% ανετα.
    Βγαλτε οση χολη και καρκινο θελετε, να σκυλιασετε απο το κακο σας.
    Ριξε λασπη σε εναν τοιχο, αν δε κολλησει θα λερωσει.

  8. ΔΙΑΒΑΖΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΩΣ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΙΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ Χ.Α ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ ΚΟΜΜΑ. Ε ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΩ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΝΕΧΩΜΑΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΑΙΣΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΤΑ ΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ, ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΜΑΥΡΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΖΗΣΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. Ε.. ΟΧΙ ΜΟΝΟ, ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΜΙΣΟ ΕΚΑΤΟΜ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ Χ.Α;;;; ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑ; ΠΟΙΟΣ ΖΗΤΗΣΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ;;; ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕΣ’ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΜΕ ΠΑΙΔΟΜΑΖΕΜΑΤΑ, ΜΕΛΙΓΑΛΑ, ΚΙΝΗΜΑ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΤΟΛΜΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ;;; ΑΝΤΕ ΜΟΥ ΣΤΟ ΓΕΡΟ ΔΙΑ…..

  9. Ρε φασίστες του Στάλιν , ψευτόμαγκες της πορδής , δεν μας λέτε πού υπηρετήσατε στο στρατό ; Μήπως είσαστε από αυτούς τους “γιώτα 5” και΄ γι΄ αυτό κομπλάρετε από τα παιδιά της Χρυσής Αυγής ; ΄Αντε κάντε καμιά γαργάρα με οινόπνευμα να καθαρίσει το λαρύγγι σας από την βρώμα του βόθρου . Εσείς είσαστε ρε τα καλόπαιδα ( το κα με ω ) και όχι αυτοί που κατηγορείτε .

  10. Σιγά βρε παιδιά , μην βαράτε όλοι μαζί . Περιμένετε να δικαστεί πρώτα το παλληκάρι και μετά πείτε του άλλα τόσα . Ψαρώσατε μάγκες , στην προπαγάνδα των ΜΜΕ . Δεν βρέξατε λίγο το μυαλουδάκι σας να αναλογιστείτε , γιατί οι δημοσιογράφοι έδωσαν στην δημοσιότητα προσωπικά δεδομένα ενός βουλευτή που εξελέγη μόλις την 6.5.2012 , ενώ απέκρυπταν επί χρόνια την ρεμούλα που παιζόταν πάνω στην πλάτη του Ελληνικού Λαου από τον ΄Ακη , την βλαχάρα την Κούλα του και όλο το συνάφι τους , που γλεντοκοπούσαν και ξόδευαν αφειδώς τα λεφτά του κοσμάκη ; Θέλω να δω το τρέξιμο που θα κάνετε ( μέχρι να πατήσετε μες το κατακαλόκαιρο χιόνι ) όταν ο Κασιδιάρης αθωωθεί . Βολεμένοι και Βλαμμένοι !

  11. To na oploforei kaneis simera den mou kanei megali entypwsi logw tis eglimatikotitas. Arkei na kserei pws na to xrisimopoiei.an kapoios prospathouse na mevlapsei kai eixa oplo tha ton purovolousa eite einai ellinas eite einai pakistanos.Ki osoi einai gennaioi antiethnikistes as pane na peraptisoun ston agio panteleimona stis 11 to vradu.Tha aisthanthoun uperoxa. Oi ksenoi sigoura xreiazontai voitheia kai upostiriksi den kseroume ti exoun upostei ekei pou itan. Autoi pou prepei na pethanoun me ton xeirotero tropo einai oi politikoi.Auti ftaine gia tin oikonomia,ti lathrometanasteusi,tin anergia kai gia ta perissotera provlimata simera.Edw patane me amaksia astunomikous kai meta kukloforoun eleutheroi ki wraioi.Den exoun ixnos euvaisthisias kai upeuthunotitas.Den kanw kan logo gia tin xrusi avgi.Alla papste oloi sas re gamwto na asxoleiste me atoma pou den mas kyvernoun amesa opws oi xrusi avgi.As lusoume prwta to megalo provlima pou mas kyrievei edw kai xronia kai asxoloumaste meta me tous xrusavgites.As koitaksoume sti riza tou provlimatos= politikoi zoun paranomwntas me lefta pou den tous aksizoun gia ti douleia pou kanoun (opote ti thumountai),klevoun kai gia na swsoun to tomari tous einai to idio ikanoi na skotwsoun opws borei na ekane ki enas ratsistis. As stamatisei pia auti i xavra twn ioudaiwn as milisoun kapoioi pou na exoun ligo mualo sto kefali tous.Os pote tha mas eksousiazoun auta ta gourounia pou pali gia mia akomi fora ekleksame. Tha mou peite kai poion na psifisw. as moirastoume se opoia mikra kommata theloume o kathenas alla na min vgoun pali autoi oi xaramofaides.

  12. Ο φασισμός δεν έρχεται από το μέλλον
    καινούριο τάχα κάτι να μας φέρει.
    Τι κρύβει μέσ’ στα δόντια του το ξέρω,
    καθώς μου δίνει γελαστός το χέρι.

    Οι ρίζες του το σύστημα αγκαλιάζουν
    και χάνονται βαθιά στα περασμένα.
    Οι μάσκες του με τον καιρό αλλάζουν,
    μα όχι και το μίσος του για μένα.

    Το φασισμό βαθιά καταλαβέ τον.
    Δεν θα πεθάνει μόνος, τσάκισέ τον.

    Ο φασισμός δεν έρχεται από μέρος
    που λούζεται στον ήλιο και στ’ αγέρι,
    το κουρασμένο βήμα του το ξέρω
    και την περίσσεια νιότη μας την ξέρει.

    Μα πάλι θέ ν’ απλώσει σα χολέρα
    πατώντας πάνω στην ανεμελιά σου,
    και δίπλα σου θα φτάσει κάποια μέρα
    αν χάσεις τα ταξικά γυαλιά σου.

  13. @Νίκος:
    Τι ακριβώς σε ενοχλεί; Οι Χρυσαυγίτες βρίζουν με πολύ πιο χυδαίο τρόπο τους βουλευτές και πολλούς άλλους θεσμούς, της δημοκρατίας συμπεριλαμβανομένης. Και φυσικά μπορούμε να χαρακτηρίζουμε όπως θέλουμε κάθε βουλευτή, γιατί αποφάσισε έτσι κι αλλιώς να εκτεθεί στην ψήφο.
    Και τέλος, πως να αποκαλέσεις έναν κακό, ψυχοπαθή, τραμπούκο μαχαιροβγάλτη; Και λίγα του λένε.

  14. Δεν μπορεί να αποκαλείται με τέτοιου είδους εκφράσεις προς το πρόσωπο ενός εκλεγμένου πλέον βουλευτή απο τον ελληνικό λαό. Είναι ντροπή να ακούγονται τέτοιου είδους χαρακτηρισμοί, απέναντι σε εκλεγμένους πλέον εκπρόσωπους του ελληνικού λαού.

  15. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΖΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ.ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΑΜΨΟΣ,ΘΑ ΚΑΛΟΠΕΡΝΟΥΣΕ!ΧΑ ΧΑ ΧΑ!

  16. ολοι τους τετοια κωλοπαιδα ειναι, φονιαδες, βιαστες, κωλοναζι του κερατα ειναι. Αυτοι που τους ψηφησαν τη νομιζαν οτι ειναι? αυτα ειναι τα μεγαλητερα καθαρματα που υπαρχουν στον κοσμο και οτι λεω και οτι ακουγετε για αυτα τα καθηκια, μαζι και ο αρχηγος τους ο Μηχαλολιακος, ειναι ολα αληθεια… και ειναι λιγα σε σχεση με αυτα που εχουν κανει, αυτοι πρωτα σακατευουν στο ξυλο τους γονεις τους για να μαθουν να τους σεβονται και μετα οτι και οποιος τους σταθει εμποδιο στο ναζιστικο τους κινημα σιγουρα θα ξυλοκοπηθει τοσο αγρια που κατα πολες πιθανοτητες μπορει και να τον σκοτωσουν τα ατομα ειναι δολοφονοι παρτε το χαμπαρι ειναι φονιαδες ευθυνονται για πολλα εγληματα, και δεν τους θελω ουτε στη βουλη δε θελω να ειμαι συνενοχος στα εγκληματα που καναν και θα κανουν δεν βαφω τα χερια μου με το αιμα αθωων. ΠΟΛΕΜΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ.

Comments are closed.

Οι προσφορές συνεχίζονται. Δείτε 12+1 online καταστήματα με μεγάλες προσφορές:

  1. Public
  2. Κωτσόβολος
  3. E-shop
  4. ΑΒ Βασιλόπουλος
  5. e-Fresh.gr
  6. Μουστάκας
  7. DPAM
  8. Prince Oliver
  9. Funky Buddha
  10. Cosmos Sport
  11. Celestino
  12. Allazorevma.gr
  13. Aegean airlines