Κηδεία Μαρίκας Μητσοτάκη: το “τελευταίο αντίο”

Που τελείται η κηδεία της Μαρίκας Μητσοτάκη; Ποιοι πολιτικοί βρέθηκαν στην κηδεία της Μαρίκας Μητσοτάκη για να πουν το “τελευταίο αντίο”;

Tο τελευταίο αντίο στη Μαρίκα Μητσοτάκη λένε αυτή την ώρα συγγενείς και φίλοι της οικογένειας Μητσοτάκη, συνεργάτες του επίτιμου προέδρου της ΝΔ, στελέχη του κόμματος και απλοί πολίτες.

Από νωρίς, στην κηδεία της Μαρίκας Μητσοτάκη έφτασαν στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και άνθρωποι εντός και εκτός πολιτικής, όπως ο Κώστας Καραμανλής, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο Προκόπης Παυλόπουλος, ο Μανώλης Κεφαλογιάννης, ο Θεόδωρος Πάγκαλος, ο Βύρωνας Πολύδωρας, ο Γιώργος Καρατζαφέρης, ο Βαρδής Βαρδινογιάννης με τη σύζυγό του Μαριάννα και η Μιμή Ντενίση.

Από το κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννη στη κηδεία της Μαρίκας Μητσοτάκη παρευρέθησαν όλοι οι υποψήφιοι βουλευτές, ενώ από το χώρο της Αριστεράς στην εκκλησία κατέφθασε ο Μανώλης Γλέζος.

Η νεκρώσιμος ακολουθία τελείται στον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου στην οδό Σκουφά. Η σορός της Μαρίκα Μητσοτάκη θα μεταφερθεί το απόγευμα στα Χανιά, στον Ιερό Ναό της Αγίας Μαγδαληνής, όπου την Τετάρτη στις 2 το μεσημέρι θα ψαλεί τρισάγιο.

Η ταφή της Μαρίκας Μητσοτάκη θα γίνει σε στενό κύκλο, στον οικογενειακό τάφο, στο νεκροταφείο του Αργουλιδέ στο Ακρωτήρι Χανίων.

Δείτε από τι πέθανε η Μαρίκα Μητσοτάκη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από ποιες σοβαρές ασθένειες πάσχουν οι διάσημοι στην Ελλάδα και τον κόσμο.