Men in Black 3: ταινία, trailer, download

Πότε είναι η πρεμιέρα της ταινίας Men in Black 3; Δείτε το trailer της ταινίας Men In Black 3 με τους Will Smith, ο Tommy Lee Jones και Josh Brolin .

Οι τρεις ηθοποιοί πόζαραν για τους φωτογράφους που είχαν συγκεντρωθεί για την παρουσίαση της νέας ταινίας Men In Black 3, και δεν σταμάτησαν να κάνουν αστεία, ποζάροντας μαζί αλλά και χωριστά.

Οι τρεις σταρ και ο σκηνοθέτης παρουσίασαν, εκτός από την ταινία Men in Black 3 και μια χρονοκάψουλα. Μέσα στην χρονοκάψουλα, οι ηθοποιοί τοποθέτησαν αντικείμενα από την ταινία και έπειτα την έκλεισαν.

Ποια η υπόθεση της ταινίας Men in Black 3;

Η χρονοκάψουλα θα ταξιδέψει μαζί στις ΗΠΑ προτού σφραγιστεί από την NASA για 43 χρόνια.
Στο Men In Black 3, ο Will Smith, ως πράκτορας J, επιστρέφει πίσω στο χρόνο, για να σταματήσει τη δολοφονία του φίλου και συναδέλφου του πράκτορα K (Tommy Lee Jones), από έναν εξωγήινο. Ο Josh Brolin στο φιλμ ενσαρκώνει τον νεαρότερο σε ηλικία πράκτορα Κ.

Ποιοι διάσημοι παίζουν στην ταινία Men in Black 3;

Στην ταινία Men in Black 3 θα δούμε και πολλούς διάσημους, όπως οι Lady Gaga, Justin Bieber, Tim Burton, Nicole Scherzinger.

H πρεμιέρα της ταινίας Men In Black 3 θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες των ΗΠΑ στις 25 Μαΐου, και στους ελληνικούς κινηματογράφους στους 24 Μαΐου.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας Men in Black 3:

Έντονο είναι το ενδιφέρον για download της ταινίας από γνωστά torrent sites, αν και οι εταιρείες παραγωγής έχουν πάρει πια στα σοβαρά το κυνήγι των torrents και δεν αφήνουν τέτοιες ιστοσελίδες να ευδοκιμήσουν για πολύ.

Διαβάστε για την ταινία Το Μικρό Σπίτι Στο Δάσος και γιατί έκλεισαν greek-tracker, greekddl, thegt.net μετά το thegreekz.com.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!