#

Χουνέρι δημοσιογράφων στον Μιχαλολιάκο. Καθείρτητο [video]

Ποιο το χουνέρι των δημοσιογράφων στο Νίκο Μιχαλολιάκο κατά την είσοδο του στο Προεδρικό Μέγαρο; Ποια η αντίδραση του αρχηγού της Χ.Α;

Η ιστορία με το εγέρθητι της Χρυσής Αυγής δεν ξεχνιέται όπως φάνηκε από τους δημοσιογράφους κατά την είσοδο του Νίκου Μιχαλολιάκου στο Προεδρικό Μέγάρο

Έτσι, κατά την είσοδο του κ. Μιχαλολιάκου και σε ένδειξη διαμαρτυρίας, κανένας δημοσιογράφος δεν σηκώθηκε, ενώ όσοι δεν είχαν καρέκλα… έκατσαν στο πάτωμα! Επίσης, αντίθετα σε ότι συνηθίζεται, δεν υπήρξε κανένας διάλογος μεταξύ του Νίκου Μιχαλολιάκου και του Προέδρου της Δημοκρατίας στην είσοδο του Μεγάρου.

Έντονα ενοχλημένος ο κ. Μιχαλολιάκος έκανε μια γριμάτσα απέχθειας, αλλά συνέχισε τον βηματισμό του γιατί δεν είχε άλλη επιλογή.

Δείτε βίντεο με τους δημοσιογράφους καθιστούς όταν περνά ο Μιχαλολιάκος:

Μετά τη δεκάλεπτη συνάντησή του με τον Κάρολο Παπούλια, ο κ. Μιχαλολιάκος σε δηλώσεις του είπε ότι η μόνη λύση και διέξοδος για τη χώρα είναι να αναλάβει μια κυβέρνηση με πρωθυπουργό μια προσωπικότητα με διεθνές κύρος.

Ο κ. Μιχαλολιάκος πρόσθεσε ότι εναντίον της πατρίδας μας έχει γίνει μια αδικοπραξία και η Ελλάδα έχει πέσει θύμα οικονομική επίθεσης.

«Πρέπει να γίνει λογιστικός έλεγχος του χρέους, να μάθει ο Έλληνας γιατί εξαθλιώνεται και γιατί εκχωρείται η εθνική κυριαρχία», είπε.

Δείτε την σκληρή απάντηση της Χρυσής Αυγής στο Εγέρθητι.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!