Μίνα Ορφανού: Τι αποκαλύπτει για αλλαγή φύλου

Τι αποκάλυψε η ηθοποιός Μίνα Ορφανού για την αλλαγή φύλου; Ποιες ήταν οι αντιδράσεις της οικογένειας της όταν το ανακοίνωσε η Μίνα Ορφανού;

Η γνωστή ηθοποιός Μίνα Ορφανού σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό Life and Style, μίλησε για τελευταία φορά όπως ανέφερε χαρακτηριστκά για την αλλαγή φύλου, αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων λεπτομέρειες για την αντίδραση της οικογένειάς της όταν τους το ανακοίνωσε.

«Ένα ωραίο βράδυ τους δήλωσα τι είμαι. Το ίδιο βράδυ με έδιωξαν από το σπίτι. Όταν πάμε να κάνουμε μια νέα αρχή πρέπει να τα αφήσουμε όλα πίσω. Μετά αν αξίζει κάτι, ξαναγυρίζουμε σ’ αυτό. Και η οικογένειά μου αξίζει. Παραπάνω από αυτούς δεν βάζω κανένα.

Η αδελφή της μαμάς μου είναι καλόγρια σε μοναστήρι στην Κάλυμνο. Οι πρώτες που αποδέχτηκαν την αλλαγή μου ήταν οι καλόγριες. Μάλιστα στο μοναστήρι με φώναζαν Μινοδώρα.

Με αποδέχτηκαν εκείνες οι γυναίκες και όχι αυτοί που μπορεί στο φαίνεσθαι να είναι άψογοι, αλλά κεκλεισμένων των θυρών κάνουν ανωμαλίες. Αποφάσισα να κάνω την αλλαγή φύλου στα δεκαέξι – δεκαεπτά, αλλά το ήξερα από μικρή.

Δεν υπάρχει η λέξη αγόρι για μένα. Δε θέλω να την αναφέρουμε. Δε θέλω να βγάλω θλίψη και πόνο. Είμαι πολύ αυτοδύναμη. Αγαπώ πολύ τα ακριβά κοσμήματά μου, το σπίτι μου έχει καλά έπιπλα και πίνακες αξίας, δεν είμαι καθόλου μίζερη.

Δε θέλω ο κόσμος να λυπάται τη Μίνα. Μπορώ να πω ότι λυπάμαι εγώ για κάποιους. Έχω κλάψει αρκετά, αλλά δεν έχει νόημα. Έχει στεγνώσει το σφουγγάρι, πλέον.

Έχασα τη γιαγιά μου κι έκλαψα. Νομίζετε ότι τα δάκρυά μου την ανάστησαν»; δήλωσε μεταξύ των άλλων στην συνέντευξη της η Μίνα Ορφανού.

Δείτε ποιος δημοσιογράφος έκανε αλλαγή φύλου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.