#

“Θέμα χρόνου η χρεοκοπία της Ελλάδας”

Τι ακριβώς επισήμανε ο γνωστός οικονομολόγος Ρουμπίνι για το αποτέλεσμα των ελληνικών εκλογών 2012; Γιατί είπε ότι η χρεοκοπία της Ελλάδας είναι θέμα χρόνου;

Το αποτέλεσμα των ελληνικών εκλογών έκανε τον γνωστό οικονομολόγο να επισημάνει ότι η χρεοκοπία της Ελλάδας από το ευρώ είναι απλά θέμα χρόνου.

Θέμα χρόνου, εκτιμά ότι είναι, η χρεοκοπία της Ελλάδας από την Ευρωζώνη, ο γνωστός οικονομολόγος Νουριέλ Ρουμπινί.
“Αυτό αυξάνει την πιθανότητα εξόδου της χώρας από την Ευρωζώνη, μέχρι το επόμενο έτος”, έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter Νουριέλ Ρουμπινί, σχολιάζοντας το εκλογικό αποτέλεσμα.

Ο Νουριέλ Ρουμπινί παρομοίασε επίσης την Ελλάδα με ένα διαλυμένο τρένο που οδηγείται μοιραία στη χρεοκοπία και την έξοδο από το ευρώ. “Το εκλογικό αποτέλεσμα στην Ελλάδα είναι πολύ σοβαρότερο από αυτό της Γαλλίας, καθώς οδηγεί σε χάος”, συμπλήρωσε, τονίζοντας ότι “η κόπωση από τη λιτότητα στην περιφέρεια της Ευρωζώνης συγκρούεται με την κόπωση διάσωσης στον πυρήνα της Ευρωζώνης”.

“Η παραμονή της Ελλάδας στη ζώνη του ευρώ βρίσκεται πλέον σε κίνδυνο με σημαντικούς κινδύνους μετάδοσης της κρίσης στην υπόλοιπη ευρωπεριφέρεια. Η πολιτική αβεβαιότητα στην Ευρωζώνη αυξάνεται δραματικά”, τόνισε ο Νουριέλ Ρουμπινί.

Δείτε τι είπε Κριστίν Λαγκάρντ για χρεοκοπία Ελλάδας.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!