Χαμός με non-paper Καμμένου: τον διαψεύδει η Προεδρία

Ποιο το non-paper Καμμένου προς την Προεδρία για το σχηματισμό κυβέρνησης; Τι λέει το καυτό non-paper έγγραφο που έστειλε ο Καμμένος, σύμφωνα με το enikos.gr;

Μέγα πολιτικό θέμα δημιουργείται μεταξύ του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου και της Προεδρίας της Δημοκρατίας, μετά την κοινοποίηση των προτάσεων μέσω non-paper που εξέδωσε σε αποκλειστικότητα το enikos.gr και φέρεται να κατέθεσε ο κ. Καμμένος στον κ. Παπούλια.

Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες, ο Καμμένος εχει προτείνει στον Κάρολο Παπούλια εγγράφως μέσω non-paper ότι σε περίπτωση εθνικού κινδύνου για την χώρα [χρεοκοπία, πτώση του τραπεζικού συστήματος, εξωτερική επιβολή], μπορεί να δώσει ψήφο ανοχής σε μια Κυβέρνηση και να αναλάβει το Υπουργείο Εθν. Αμυνας και δύο αντιπροέδρους.”

Το γραφείο της Προεδρίας της Δημοκρατίας αναφέρει ότι δόθηκαν από τον κ. Καμμένο οι προτάσεις του μέσω non-paper, προκειμένου να τις μελετήσει ο κ. Παπούλιας και μάλιστα αναφέρεται ότι ο κ. Καμμένος ζήτησε αυτές οι προτάσεις να κοινοποιηθούν και στους αρχηγούς των άλλων πολιτικών δυνάμεων.

Στην ουσία η Προεδρία της Δημοκρατίας διέψευσε τον κ. Καμμένο, ο οποίος λίγο νωρίτερα με σχόλιο στον προσωπικό του λογαριασμό του στο Facebook αναφέρει πως “οι πλαστογράφοι ανακαλύπτουν έγγραφα που δεν υπάρχουν. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν διαπραγματευόμαστε με τους υπαλλήλους της τρόικας. Ισχύουν μόνο οι 7 προϋποθέσεις και οι δημόσιες τοποθετήσεις μου. Δεν συνεργαζόμαστε ποτέ με Βενιζέλο, Σαμαρά. Ότι λέμε ισχύει για πάντα”.

Διαβάστε το non paper έγγραφο του Καμμένου από την Προεδρία:

Διαβάστε τα αποκαλυπτικά σενάρια με κυβέρνηση τεχνοκρατών σύμφωνα με το έγγραφο non-paper του Καμμένου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.