Πρωταθλητής ο Ολυμπιακός. Ανατροπή σοκ Final Four [video]

Δείτε βίντεο με την απίστευτη ανατροπή που έκανε ο Ολυμπιακός στο Final Four 2012 της Κωνσταντινούπολης. Πρωταθλητής Ευρώπης ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός έγραψε ιστορία αποδεικνύοντας οτι οι Έλληνες ξέρουν να ανατρέπουν τα πάντα! Πήρε την Πόλη, γύρισε το ματς με την ΤΣΣΚΑ στο Final Four από τους -19 και με το 62-61 πάτησε στην κορυφή της Ευρώπης!

“Ήτανε νέοι, ήταν παιδιά και έτυχε να ναι και καλή φουρνιά”! Τα τρομερά μωρά του Ολυμπιακού “λύγισαν” την γεμάτη αστέρια και εμπειρία ΤΣΣΚΑ Μόσχας με 62-61 και στέφθηκε πρωταθλητής Ευρώπης για δεύτερη φορά στην ιστορία τους!

Οι παίκτες του Ντούσαν Ίβκοβιτς επέστρεψαν από το -19 (53-34) στο 28′, παίζοντας με καρδιά, αποφασιστικότητα, επιμονή και υπομονή, ολοκληρώνοντας ίσως τη μεγαλύτερη έκπληξη στην ιστορία της Ευρωλίγκας, από τότε που έχουμε φάιναλ φορ.

Οι “ερυθρόλευκοι” με τον Κώστα Παπανικολάου να κάνει το καλύτερο του παιχνίδι στην διοργάνωση, καθώς σημείωσε 18 πόντους, τον Βασίλη Σπανούλη να διατηρεί την ηρεμία στους Πειραιώτες σε δύσκολες στιγμές και τον Γιώργο Πρίντεζη να πετυχαίνει το νικητήριο καλάθι έκαναν αυτό που πολλοί θεωρούσαν ακατόρθωτο μέχρι και το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου.

Η ομάδα του Ντούσαν Ίβκοβιτς, ο οποίος επανέφερε τους Πειραιώτες στην κορυφή της Ευρώπης μετά από 15 χρόνια (Ρώμη 1997) με τους Κάιλ Χάινς, Τζόι Ντόρσεϊ εκτός κλίματος σημείωσε τρίποντα από… καρδιάς με τους Βαγγέλης Μάντζαρη, Κώστα Σλούκα μάζεψε την διαφορά μέχρι ο Πρίντεζης να στείλει τους Πειραιώτες στη γη της επαγγελίας.

Ο Παπανικολάου ήταν πρώτος σκόρερ για τον Ολυμπιακό, σημειώνοντας 18 πόντους, τον ακολούθησε ο Βασίλης Σπανούλης που σημείωσε 15 και ο Γιώργος Πρίντεζης 12. Από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας ο Μίλος Τεόντοσιτς σταμάτησε στους 15 πόντους, ο Αντρέι Κιριλένκο είχε 12 και ο Νέναντ Κρστιτς σημείωσε 11.

Δείτε βίντεο από τα τελευταία δραματικά λεπτά του τελικού του Final Four 2012 με τον Ολυμπιακό:

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.