#

Γνωστό μοντέλο: “Τα ναρκωτικά μου διέλυσαν τη ζωή” [video]

Ποιο γνωστό μοντέλο αποκάλυψε ότι τα ναρκωτικά του διέλυσαν τη ζωή; Διαβάστε τι δήλωσε το γνωστό μοντέλο.

Είναι ένα από τα μοντέλα που συνελήφθησαν κατά την εξάρθρωση ενός μεγάλου κυκλώματος ναρκωτικών, πριν από κάποια χρόνια. Μία υπόθεση που είχε προκαλέσει ντόρο με δεκάδες δημοσιεύματα και ρεπορτάζ ενώ είχαν ακουστεί πολλά ονόματα. Ο Παντελής Θεοχάρης αποφυλακίστηκε μετά από 2,5 χρόνια και μιλάει στην Τατιάνα και την εκπομπή Μίλα για την περιπέτειά του.

Ο Παντελής Θεοχάρης προσπαθεί να κάνει μία νέα αρχή στη ζωή του και ξεσπά: «Τα ναρκωτικά μου διέλυσαν τη ζωή».

Όλα ξεκίνησαν πριν από επτά χρόνια. Το μοντέλο βρισκόταν στο Μιλάνο, όπου και δούλευε και περνούσε μια πολύ δύσκολη προσωπική κατάσταση. Σε μια φωτογράφηση λοιπόν κάποιοι συνάδελφοί του τον παρότρυναν να δοκιμάσει τα ναρκωτικά. Αυτή ήταν και η αρχή του τέλους.

Επιστρέφει στην Ελλάδα και συνεχίζει να κάνει χρήση. Σε ένα πάρτι κάνει έφοδο η αστυνομία και συλλαμβάνει τον ίδιο και την κοπέλα του που ήταν επίσης χρήστης. Μπαίνουν και οι δύο φυλακή. Εκείνη, γνωστό μοντέλο επίσης έχει τη θέληση να ξεφύγει από τον εφιάλτη, μπαίνει σε πρόγραμμα και καταφέρνει να απεξαρτηθεί.

Εκείνος όμως είναι πιο αδύναμος χαρακτήρας. Αποφυλακίζεται, αλλά ξανακυλάει. Σε έναν τυχαίο έλεγχο τον συλλαμβάνουν για δεύτερη φορά και τον πηγαίνουν και πάλι στη φυλακή.

«Θέλω να ξεκόψω από τα ναρκωτικά, το έχω πάρει απόφαση. Θέλω να βρω και μια δεύτερη δουλειά για να ξεφεύγω, ίσως και να παντρευτώ, όταν ξεμπλέξω από τα ναρκωτικά», είπε ο Παντελής Θεοχάρης δείχνοντας πως είναι πλέον αποφασισμένος.

Δείτε το βίντεο με τον Παντελή Θεοχάρη να μιλά για τα ναρκωτικά που του διέλυσαν τη ζωή:

Διαβάστε ποιος γνωστός ηθοποιός παραδέχτηκε ομαδικό σεξ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!