Samsung Galaxy SIII: το νέο υπερ-κινητό. Τεχνικά χαρακτηριστικά

Ποιες οι δυνατότητες του νέου superphone της Samsung, Samsung Galaxy S III; Δείτε αναλυτικά τα τεχνικά χαρακτηριστικά του νέου υπερκινητού. Πότε έρχεται στην Ελλάδα;

Αυτό ήταν το μεγαλύτερο γεγονός, μετά την κυκλοφορία του iphone4s. Η παρουσίαση του νέου Samsung Galaxy S III είναι πλέον παρελθόν, το μεγάλο event του Goodbyte με μετάδοση φωνής, βίντεο, κειμένου και φωτογραφιών τελείωσε και τώρα ήρθε η ώρα να καταγράψουμε όσα ξέρουμε για το νέο υπερόπλο από την Κορέα.

Κατ’ αρχάς δεν υπάρχει κανείς που να μην έπεσε έξω στις προβλέψεις του σε σχέση με το νέο superphone. Οι προσδοκίες μας δεν επιβεβαιώθηκαν σε πολλά σημεία, καθώς η οθόνη δεν είναι τεχνολογίας Super Amoled HD+, η κάμερα παρέμεινε στα 8 megapixels και τα υλικά της συσκευής του Samsung Galaxy S III δεν διαφέρουν ιδιαίτερα ποιοτικά σε σχέση με το παρελθόν.

Παρ’ όλα αυτά, το Samsung Galaxy S III είναι ( μαζί με το HTC One X ) το καλύτερο Android smartphone της εποχής μας. Η Samsung το προίκισε με μια σειρά από ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, που τελικά ίσως του δώσουν ακόμα περισσότερους πόντους σε σχέση με όσους θα έπαιρνα από μια μνήμη στα 2GB.

Πρόκειται για τα Smart Stay, S Voice, S Beam, Allshare Cast, Best Photo και Pop Up play. Κάθε ένα από αυτά θα αλλάξει ριζικά τον τρόπο με τον οποίο επικοινωνούμε ή αλληλεπιδρούμε με το αγαπημένο μας smartphone. ιδιαίτερα θα πρέπει να προσέξετε το Smart Stay, το οποίο παρακολουθεί τα μάτια σας και σβήνει την οθόνη ή αλλάζει το χρωματισμό της και τη φωτεινότητα ανάλογα με την διαδικασία που κάνετε (browsing, video, ebook κλπ). Επίσης σημαντικό είναι φυσικά το S Voice, το Siri της Samsung, το οποίο φαίνεται να λειτουργεί εντυπωσιακά και να έχει πολύ καλά αποτελέσματα. Φυσικά δεν θα το δούμε σύντομα στα ελληνικά, οπότε πάλι καλά να λέμε που το Smart Stay δεν αφορά μόνο Ασιάτες με σχιστά μάτια.

Σε ότι αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Samsung Galaxy S III, στο πακέτο θα βρούμε, επεξεργαστή Quad-Core Exynos 4, 1GB μνήμη RAM, 16,32 ή 64GB (στο μέλλον) αποθηκευτικού χώρου, οθόνη 4.8 ιντσών τεχνολογίας Super Amoled HD, κάμερα 8 megapixel πίσω (με σχεδόν 0 χρόνο απόκρισης!), 1.9 megapixel μπροστά, AGPS+Glonass, Bluetooth 4.0, Wi-Fi Direct, NFC, μπαταρία 2100 mAh και φυσικά Android 4.0 Ice Cream Sandwich με TouchWiz UZ.

Εντυπωσιακό ή όχι το Samsung Galaxy S III, εσείς θα το κρίνετε. Ααα, ξεχάσαμε να σας πούμε ότι θα το δούμε Ελλάδα στις 29 Μαΐου, σε λευκό ή μπλε.

Διαβάστε ποια τα χαρακτηριστικά του iphone4s.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από τι κινδυνεύουν οι τραπεζικές καταθέσεις και τι ανακοίνωσαν οι τράπεζες.