#

Γιατί βάζουν λουκέτο στο ΣΕΦ

Γιατί οι εργαζόμενοι αποφάσισαν να αναστείλουν κάθε λειτουργία του ΣΕΦ; Για ποιο λόγο διαμαρτύρονται οι εργαζόμενοι του ΣΕΦ;

Την απόφαση να αναστείλουν κάθε λειτουργία του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας(ΣΕΦ) πήραν οι εργαζόμενοι επειδή είναι απλήρωτοι δύο μήνες. Σε κίνδυνο ο τρίτος τελικός του μπάσκετ.

Η ανακοίνωση που εξέδωσαν οι εργαζόμενοι του ΣΕΦ αναφέρει:

«Οι εργαζόμενοι του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, διαμαρτυρόμενοι για την αδυναμία καταβολής της μισθοδοσίας τους, τους δυο τελευταίους μήνες, λόγω της μη εκταμίευσης των δύο εγκεκριμένων δόσεων επιχορήγησης του Σ.Ε.Φ. , από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, αποφάσισαν να αναστείλουν κάθε λειτουργία του Σταδίου, την τρέχουσα εβδομάδα.

Στην προσπάθεια αναζήτησης λύσης, λόγω των σημαντικών συμβατικών υποχρεώσεων που έχει το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, η Διοίκηση και η Διεύθυνση του Σ.Ε.Φ. έχουν συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, σήμερα ( Τρίτη ) στις 12.00».

Φυσικά αν διατηρήσουν την απόφαση τους οι εργαζόμενοι, βάζουν σε κίνδυνο τον τρίτο τελικό του μπάσκετ που είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή.

Δείτε γιατί ο ο μάγος της μπάλας David Beckham ήρθε στην Αθήνα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!