ΣΟΚ: μπήκε στο σπίτι και σκότωσε πατέρα και γιο

Σοκ με τη διπλή ανθρωποκτονία. Που έγινε το φρικιαστικό έγκλημα με τον 40χρονο να σκοτώνει έναν 54χρονο πατέρα και τον 25χρονο γιου του;

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στο Λευκαντί της Εύβοιας μετά την διπλή ανθρωποκτονία. Ένας 40χρονος εισέβαλε σε ένα σπίτι και σκότωσε με την καραμπίνα του έναν 54χρονο πατέρα και τον 25χρονο γιο του.

Μετά από τηλεφωνική καταγγελία στην Αστυνομία από γειτονικό σπίτι στο οποίο άκουσαν τους πυροβολισμούς, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας μετέβησαν άμεσα στο σημείο όπου βρήκαν στην βεράντα της οικίας τους, νεκρό τον 54χρονο πατέρα και βαριά τραυματισμένο τον 25χρονο γιο του.

Όπως διαπιστώθηκε, ο πατέρας ήταν τραυματισμένος από όπλο στην αριστερή θωρακική χώρα και ο γιος του σοβαρό τραύμα, επίσης από όπλο, στην πλάτη, ο οποίος τελικά εξέπνευσε κατά την μεταφορά του, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας.

Όπως προέκυψε, ο δράστης που σκότωσε τους δύο ανθρώπους είναι ο 40χρονος γείτονας τους, ο οποίος μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση συνελήφθη και ομολόγησε.

Από την έρευνα που διενεργήθηκε μέσα στο σπίτι του 40χρονου δολοφόνου που σκότωσε τους άτυχους συνανθρώπους μας, βρέθηκαν μία επαναληπτική κυνηγετική καραμπίνα που κατείχε παράνομα και δύο χρησιμοποιημένοι κάλυκες.

Πού έγινε το ανατριχιαστικό έγκλημα με τη μητέρα να σκοτώνει τα παιδιά της.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.