#

Ποιος γνωστός ηθοποιός παραδέχτηκε ομαδικό σεξ

Ποιος γνωστός Έλληνας ηθοποιός παραδέχτηκε στον Πέτρο Κωστόπουλο ότι έκανε ομαδικό σεξ; Διαβάστε τι δήλωσε στην εκπομπή.

Ο 24χρονος Τόμας Πρωτόπαπας, καλεσμένος στο Βράδυ του Ant1, έχει προλάβει να κάνει πολλά πράγματα στην ζωή του. Μόντελινγκ (από τα 14), υποκριτική ( Βασιλιάδες), παρουσίαση (Mad και MTV), σπουδές (πτυχίο και μεταπτυχιακό από Αγγλικό πανεπιστήμιο) και με βάση τα λεγόμενά του ομαδικό σεξ.

«Είχα δηλώσει παλιότερα ότι το ομαδικό σεξ είναι ομαδική πράξη. Όταν όλοι συμφωνούν με αυτό που γίνεται και είναι μέσα για την εμπειρία, δεν βλέπω κάτι κακό. Ούτε καταλαβαίνω γιατί σχολιάζεται. Όλοι δηλαδή οι άνθρωποι που είναι στη σόουμπιζ είναι μονογαμικοί και φοβεροί οικογενειάρχες; Ξέρεις κάτι, εγώ έχω μάθει από την οικογένειά μου να λέω την αλήθεια».

Αυτό είναι το ρεζουμέ των δηλώσεων του πρωταγωνιστή των Βασιλιάδων Τόμας Πρωτόπαπας στο Βράδυ με τον Πέτρο Κωστόπουλο. Ο οποίος επίσης διευκρίνισε ότι «Όταν είμαι ερωτευμένος και είμαι σε σχέση, είμαι πιο μονογαμικός και από πιγκουίνος. Δεν θα μοιραζόμουν την κοπέλα μου ποτέ και με κανένα».

Ενώ, για όποιον ενδιαφέρεται, έδωσε και αυτό που κατά την γνώμη του αποτελεί την ιδανική αναλογία για όποιον επιχειρήσει να εξασκήσει το «άθλημα», δηλαδή τρεις γυναίκες και δυο άντρες.

Διαβάστε γιατί οι Γερμανοί είναι ανίκανοι να χαρούν το σεξ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!