Xρυσαυγίτης απειλεί δημοσιογράφο της Kαθημερινής

Τι ακριβώς έγραψε ο χρυσαυγίτης στο site του κόμματος; Ποια δημοσιογράφο της Καθημερινής απειλεί και γιατί;

«ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΦΟΝΟΣ»! Ξεπερνά κάθε όριο η επιθετικότητα της Χρυσής Αυγής καθώς με κείμενο στην ιστοσελίδα τους απειλούν ανοικτά ελληνίδα δημοσιογράφο της Καθημερινής, την οποία η Αστυνομία συμβουλεύει να σταματήσει να γράφει για την ακροδεξιά οργάνωση!

Ειδικότερα, μετά τα στρατιωτικά παραγγέλματα που ήθελαν να μάθουν το βράδυ των εκλογών στους δημοσιογράφους στη συνέντευξη τύπου του Νίκου Μιχαλολιάκου, τα μέλη της Χρυσής Αυγής προχώρησαν ένα βήμα παραπέρα. Σε άρθρο που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής απειλούν ευθέως τη δημοσιογράφο Ξένια Κουναλάκη της Καθημερινής.

Αφορμή ένα άρθρο της δημοσιογράφου Κουναλάκη από τις 12 Απριλίου στην Καθημερινή, οπου ζητούσε από τα ελληνικά ΜΜΕ να σταματήσουν να προβάλλουν τις θέσεις της Χρυσής Αυγής, και να ενημερώσουν τους πολίτες για τη φιλοναζιστική ιδεολογία του κόμματος.

Σύμφωνα με τα «ΝΕΑ», η απάντηση των Χρυσαυγιτών σε εκείνο το άρθρο της κυρίας Κουναλάκη ήρθε με ανάρτηση στην ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής, όπου ένας συντάκτης με αρχικά Θ.Π. απειλεί στα ίσια την δημοσιογράφο και την οικογένεια της. Όπως γράφει, «Εμείς μάθαμε να περιμένουμε επί 31 χρόνια και άσχετα με την εκλογική αριθμητική είμαστε και θα είμαστε εδώ», και συνεχίζει με την απειλή του στα γερμανικά: «Kommt Zeit, Kommt Rat, Kommt Attentat!» το οποίο σημαίνει «Με τον καιρό θα ́ρθει ο φόνος». Σε πιο ελεύθερη μετάφραση, η φράση αυτή σημαίνει «πρόσεχε τα νώτα σου».

Διαβάζοντας το απειλητικό άρθρο, η κυρία Κουναλάκη θορυβημένη κατήγγειλε το γεγονός στην Αστυνομία, όπου όμως την συμβούλεψαν να σταματήσει να γράφει για τη Χρυσή Αυγή, και να ασκήσει μήνυση. Αυτό όμως θα πάρει καιρό, καθώς ο σέρβερ της ιστοσελίδας βρίσκεται στην Αμερική. Θα πρέπει να αρθεί η ανωνυμία με εισαγγελική παραγγελία και στη συνέχεια να βρεθεί ο ιδιοκτήτης του, χωρίς να είναι βέβαιο το αποτέλεσμα.

Διαβάστε πώς σκόρπισε τον τρόμο στο Μαρούσι η Χρυσή Αυγή.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.