Ποιες αεροπορικές εταιρείες προσφέρουν χιλιάδες θέσεις εργασίας

Δείτε τις θέσεις εργασίας που παρουσιάζονται στην ελληνική αεροπορική εταιρεία Hermes Airlines και σε έξι ακόμα μεγάλες διεθνείς αεροπορικές εταιρείες.

Η νεοσύστατη Hermes αναζητά να προσλάβει 130 άτομα, στην πλειονότητά τους αεροσυνοδούς και πιλότους, ενώ έξι πολύ γνωστές αεροπορικές εταιρείες (Delta Air Lines, British Airways, Lufthansa, Ryanair, Easy-Jet, United Airlines) προκηρύσσουν μέσω των ιστοσελίδων τους 500 και πλέον θέσεις για ιπτάμενο προσωπικό, χειριστές και μηχανικούς αεροσκαφών, υπαλλήλους εξυπηρέτησης πελατών και διοικητικά στελέχη.

Delta Air Lines: 95 θέσεις εργασίας

Η Delta Air Lines αποτελεί τη μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία του κόσμου, βάσει αριθμού επιβατών, μεγέθους στόλου αεροσκαφών και αριθμού προορισμών. Επίσης, η Delta λειτουργεί τη μεγαλύτερη αεροπορική βάση στον κόσμο, στο Διεθνές Αεροδρόμιο «Hartsfield-Jackson» της Ατλάντα.

Οι θέσεις εργασίας που αναζητά να καλύψει ανέρχονται στις 95 και στην πλειονότητά τους βρίσκονται στην Αμερική. Οι θέσεις κατανέμονται σε διάφορα πεδία, όπως: τις πωλήσεις, τις υπηρεσίες αεροδρομίου, τη διοίκηση (μάρκετινγκ), τη συντήρηση αεροσκαφών (μηχανικοί), τις τεχνικές υπηρεσίες (προγραμματιστές) και φυσικά το πλήρωμα αεροσκαφών (πιλότοι και αεροσυνοδοί).

Ειδικά για τις θέσεις πιλότων οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν πτυχίο πανεπιστημίου, να είναι εγγεγραμμένοι στην Εθνική Αρχή Αεροπορίας (Federal Aviation Administration) των ΗΠΑ και να έχουν στο ενεργητικό τους περισσότερες από 1.200 ώρες πτήσης. Επιπλέον, η ηλικία τους δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 21 έτη.

Oσον αφορά τα βασικά κριτήρια για τις θέσεις των αεροσυνοδών στην Delta, οι υποψήφιοι-ες πρέπει να μην είναι πάνω από 18 χρονών και να έχουν ολοκληρώσει επιτυχώς τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Επισημαίνεται ότι οι προς κάλυψη θέσεις προσωπικού πληρώματος που είναι «ανοιχτές» αυτή τη στιγμή προαπαιτούν γνώση Ιαπωνικών. Πληροφορίες: http://www.deltajobs.net/career_destinations.htm

Lufthansa: 318 θέσεις εργασίας

Με 100 εκατ. επιβάτες ετησίως, η γερμανική αεροπορική εταιρεία Lufthansa κατέχει τα πρωτεία σε αριθμό επιβατών μεταξύ των ευρωπαϊκών αεροπορικών εταιρειών, ενώ απασχολεί συνολικά περισσότερους από 120.000 εργαζόμενους, 146 εθνικοτήτων.

Οπως προκύπτει από τα στοιχεία της ιστοσελίδας της εταιρείας, επί του παρόντος η Lufthansa προτίθεται να καλύψει 318 θέσεις σε όλα τα τμήματά της (εδάφους και αέρος). Πιο συγκεκριμένα, η μητρική εταιρεία και οι θυγατρικές της αναζητούν να προσλάβουν αεροσυνοδούς στη Φρανκφούρτη, το Μόναχο, το Ντίσελντορφ και το Βερολίνο.

Επιπλέον, ζητούνται ταμίες, λογιστές και υπάλληλοι εξυπηρέτησης πελατών (σ.σ. επίγειες θέσεις), καθώς και ασκούμενοι απόφοιτοι πανεπιστημίου που επιχειρούν να κάνουν τα πρώτα επαγγελματικά τους βήματα σε τομείς όπως η νομική ή η διοίκηση επιχειρήσεων.

Ολες οι θέσεις εργασίας βρίσκονται κυρίως στη Γερμανία και δευτερευόντως σε γραφεία της γερμανικής εταιρείας στο Γιοχάνεσμπουργκ, τη Σιγκαπούρη, το Δουβλίνο, το Λος Αντζελες και το Τορόντο. Πληροφορίες: https://career.be-lufthansa.com/index.php?language=2

Ryanair

Η Ryanair, με έδρα το Δουβλίνο, αποτελεί τη μεγαλύτερη εταιρεία χαμηλού κόστους στην Ευρώπη, η οποία μάλιστα τον Ιούλιο του 2010 έγινε η πρώτη αεροπορική εταιρεία στη Γηραιά Ηπειρο που μετέφερε περισσότερους από επτά εκατομμύρια επιβάτες σε ένα μήνα.

Παρά τις συνεχείς επιθέσεις που δέχεται από τους ανταγωνιστές της αναφορικά με το χαμηλό επίπεδο υπηρεσιών της και τις μεγάλες καθυστερήσεις στις πτήσεις της, η ιρλανδική αεροπορική εταιρεία αναπτύσσεται συνεχώς και μάλιστα κατά το τρέχον έτος προτίθεται να αγοράσει 28 νέα επιβατικά αεροσκάφη Boeing.

Στην παρούσα φάση η Ryanair απασχολεί συνολικά 8.500 άτομα και προβαίνει συνεχώς σε νέες προσλήψεις προσωπικού σε τρεις κατηγορίες καθηκόντων: α) Πιλότοι, β) Αεροσυνοδοί, γ) Μηχανικοί Αεροσκαφών. Παρακάτω παρατίθενται εν συντομία τα προσόντα που απαιτούνται για κάθε επαγγελματική κατηγορία:

– Πιλότοι: γνώση αγγλικών και τουλάχιστον 3.500 ώρες πτήσης, πτητική άδεια αναγνωρισμένη από την Ε.Ε ή άδεια JAR-FCL.

– Αεροσυνοδοί: γνώση Αγγλικών, ύψος 1,57-1,85 μέτρα, πάνω από 18 χρονών. (Σε περίπτωση που κάποιος-α υποψήφιος επιλεγεί, τότε θα πρέπει να περάσει από εξάμηνη πρακτική εκπαίδευση και στη συνέχεια εντάσσεται στο προσωπικό της εταιρείας). Οι θέσεις βρίσκονται σε Ηνωμένο Βασίλειο, Ιρλανδία, Ισπανία, Γερμανία, Ιταλία, Βέλγιο και Σουηδία.

– Μηχανικοί αεροσκαφών: άριστη γνώση Αγγλικών, πιστοποίηση από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Ασφάλειας Αεροπορίας (Part 66 B1, ιδιαίτερα για Boeing 737 NG). Οι θέσεις βρίσκονται σε Ηνωμένο Βασίλειο, Ιρλανδία, Ισπανία, Γερμανία, Ιταλία και Νορβηγία. Πληροφορίες: http://www.ryanair.com/en/careers/job

United Αirlines: 151 θέσεις εργασίας

Η United Αirlines συγκαταλέγεται ανάμεσα στις μεγαλύτερες και ιστορικότερες αεροπορικές εταιρείες παγκοσμίως, με τον αριθμό των υπαλλήλων της να προσεγγίζει τα 100.000 άτομα. Επί του παρόντος αναζητά την πλήρωση συνολικά 151 θέσεων στις εξής επαγγελματικές κατηγορίες: α) Διοικητικό Τμήμα (7 θέσεις), β) Πτητικές υπηρεσίες σε γραφεία της εταιρείας (48 θέσεις), γ) Πρακτική άσκηση (12 θέσεις), δ) Επαγγελματικές και Τεχνικές θέσεις (78), ε) Εποχικές-Εκτακτες θέσεις (6 θέσεις).

Πέραν των παραπάνω θέσεων εργασίας, η αμερικάνικη αεροπορική εταιρεία ψάχνει για αεροσυνοδούς, που να είναι τουλάχιστον 21 χρονών, να έχουν ύψος μεταξύ 1,52-1,92 και να έχουν εργασιακή προϋπηρεσία σε τμήμα εξυπηρέτησης πελατών.

Οι υποψήφιοι θα παρακολουθήσουν (δωρεάν) μαθήματα εκπαίδευσης διάρκειας πεντέμισι εβδομάδων στο Χιούστον και στη συνέχεια θα τοποθετηθούν σε αεροπορικές βάσεις της εταιρείας στα αεροδρόμια του Κλίβελαντ, του Χιούστον και της Νέας Υόρκης. Πληροφορίες: http://www.united.com/page/middlepage/0,6998,1383,00.html?jumpLink=%2Femployment

27 «ανοιχτές» θέσεις εργασίας στην British Airways

Με σχεδόν τριπλάσια καθαρά κέρδη σε σχέση με το περσινό οικονομικό έτος (582 εκατ. ευρώ έναντι 212 εκατ. ευρώ) έκλεισε η χρονιά για τη μεγαλύτερη βρετανική αεροπορική εταιρεία, την British Airways (B.A.), γεγονός που αποδίδεται σε μεγάλο βαθμό στη συγχώνευσή της με την ισπανική Iberia στις αρχές του 2011.

Η συγχώνευση των δύο ευρωπαϊκών εταιρειών είχε ως αποτέλεσμα τη δημιουργία της τρίτης σε μέγεθος εισοδήματος αεροπορικής εταιρείας παγκοσμίως και δεύτερης στην Ευρώπη με την ονομασία International Airlines Group. Ωστόσο, οι δύο εταιρείες συνεχίζουν να λειτουργούν διατηρώντας τις δικές τους ονομασίες.

Η B.A. προκηρύσσει στην παρούσα φάση την κάλυψη 27 «ανοιχτών» θέσεων εργασίας, οι οποίες βρίσκονται κατά κύριο λόγο στην Αγγλία.

Οι περισσότερες θέσεις εργασίας αφορούν μηχανικούς αεροσκαφών, μηχανικούς υπολογιστών, οικονομικούς αναλυτές και ιπτάμενο προσωπικό (αεροσυνοδοί).

Πληροφορίες: http://www.britishairwaysjobs.com/baweb1/tpl_ba01.asp?newms=se

35 υπάλληλοι στην Easy-Jet

«Τόσο φτηνό [το εισιτήριο] όσο ένα παντελόνι τζιν» ήταν το μότο της Easy-Jet το 1995 – έτος ίδρυσής της από τον Ελληνοκύπριο επιχειρηματία Στέλιο Χατζηιωάννου. Λίγοι μπορούσαν να φανταστούν ότι η Easy-Jet, με έδρα το Λονδίνο, μετά από δεκαεπτά χρόνια θα είχε μετατραπεί από μία μικρή αεροπορική εταιρεία εσωτερικών πτήσεων σε έναν πραγματικό κολοσσό που απασχολεί 8.000 εργαζομένους και πραγματοποιεί πτήσεις σε 130 αεροδρόμια 30 χωρών.

Η Easy-Jet προχωρεί συνεχώς σε προσλήψεις, με τις διαθέσιμες θέσεις στην ιστοσελίδα της να φτάνουν τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή τις 35. Οι θέσεις διαμοιράζονται μεταξύ των τριών μεγάλων αεροδρομίων της Αγγλίας: το Χίθροου, το Γκάτγουικ και το Λούτον. Εκτός από πιλότοι και αεροσυνοδοί ζητούνται και στελέχη οικονομικών, ανθρώπινων πόρων, προγραμματισμού και τεχνολογίας πληροφοριών.

Πληροφορίες: http://www.easyjetcareers.com/current-vacancies/

4.000 αεροσυνοδοί στην Emirates

Η αεροπορική εταιρεία Emirates, με έδρα το Ντουμπάι, θα προβεί στην πρόσληψη 4.000 αεροσυνοδών μέσα στο 2012, όπως πρόσφατα ανακοίνωσε.

Οι υποψήφιοι-ες θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 21ο έτος της ηλικίας τους και να μιλούν σε ικανοποιητικό επίπεδο την αγγλική γλώσσα.

Η Emirates, στο πλαίσιο εύρεσης νέου προσωπικού, διοργανώνει συνεχώς «Ημέρες Καριέρας» σε διάφορα μέρη του κόσμου. Μάλιστα, μια τέτοια εκδήλωση πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με όλες τις θέσεις που προκηρύσσει η Emirates, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται τις ιστοσελίδες: www.emirates.com/gr, www.emiratesgroupcareers.com.

130 ιπτάμενους ζητεί η Hermes Airlines

Σε 130 προσλήψεις ιπτάμενου προσωπικού πρόκειται να προχωρήσει η Hermes Airlines το αμέσως προσεχές διάστημα, αυξάνοντας το προσωπικό της κατά 40% μέσα σε μόλις δέκα μήνες από την ίδρυσή της.

Η πλειοψηφία των θέσεων αφορά το πλήρωμα καμπίνας και οι υποψήφιοι πρέπει απαραιτήτως να γνωρίζουν Γαλλικά. Ειδικά για τις θέσεις αεροσυνοδών, δεκτοί θα γίνουν και υποψήφιες-οι οι οποίοι δεν έχουν εκπαιδευτεί σε αντίστοιχες θέσεις, καθώς η αεροπορική εταιρεία προτίθεται να αναλάβει εξ ολοκλήρου την εκπαίδευσή τους.

Να σημειωθεί ότι η Ηermes Airlines διαθέτει προς το παρόν τέσσερα αεροσκάφη και το σύνολο του προσωπικού της μετά και τις 130 προσλήψεις αναμένεται να φτάσει τα 300 άτομα. Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τις «ανοιχτές» θέσεις εργασίας της αεροπορικής εταιρείας, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα: 211 0172672-4, 210 9939750 ή να στέλνουν mail στην ηλ. διεύθυνση: admin@hermesairlines.gr.

Δείτε ποια είναι τα 10 επαγγέλματα με την μεγαλύτερη ζήτηση στην Ευρώπη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από τι κινδυνεύουν οι τραπεζικές καταθέσεις και τι ανακοίνωσαν οι τράπεζες.

4 Σχόλια

  1. αξιόπιστη προσφορά χρηματοδότησης
    Γεια σας κ & Mrs.
    Είμαι ένας έμπορος άσκηση που ζουν στη Γαλλία, σε πολλούς τομείς δραστηριοτήτων και μετά από τις οικονομικές δυσκολίες που υφίστανται πολλοί άνθρωποι σε όλο τον κόσμο, αποφάσισα, μαζί με τους δικηγόρους μου και ο δικηγόρος μου να χορηγήσει δανεισμού μεταξύ των ατόμων και όλων ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Έτσι, για τις ανάγκες σας δάνεια μεταξύ ιδιωτών να αντιμετωπίσουν τις οικονομικές δυσκολίες, ή να ενισχύσει τις δραστηριότητές σας ή για την υλοποίηση ενός έργου, για να σπάσει επιτέλους το αδιέξοδο που προκλήθηκε από τις τράπεζες με την απόρριψη της αίτησης πιστώσεων αρχεία σας Είμαι σε θέση να κάνουν τα δάνεια που κυμαίνονται από 5.000 € έως 500.000 € με επιτόκιο 4% για το ποσό που χρειάζεστε και τους όρους αποπληρωμής που κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη.
    Είστε κολλημένοι, απαγορεύεται η τράπεζα και δεν έχετε το όφελος των τραπεζών ή έχετε καλύτερα ένα έργο και χρειάζεται χρηματοδότηση, κακή πιστωτική ή χρειάζονται χρήματα για να πληρώσει τους λογαριασμούς, τα χρήματα για να επενδύσουν στις επιχειρήσεις. Έτσι, αν χρειάζεστε δάνειο παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους όρους μας. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail:aliona.manoilov1969@gmail.com

    Εγκάρδια

  2. Γεια σας
    Χρειάζεστε ειδικά δάνεια για να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες ή να βγει από το αδιέξοδο που προκαλούν οι τράπεζες από την απόρριψη της αίτησης πιστώσεων αρχεία σας. Είμαι ένα άτομο είναι σε θέση να κάνει ένα δάνειο για το ποσό που χρειάζεστε και με τους όρους που κάνουν τη ζωή ευκολότερη. Οι περιοχές στις οποίες μπορώ να σας βοηθήσω:
    * Χρηματοδότηση
    * Δάνεια ακινήτων
    * Δάνεια `s επενδύσεων
    * Δάνειο Αυτοκινήτου
    * Η σταθεροποίηση χρέους
    * Γραμμή της Credit
    * Δεύτερη υποθήκη
    * Εξαγορά της πίστωσης
    * Προσωπικά Δάνεια
    Δεν είστε κολλημένοι τράπεζα και δεν έχετε το όφελος των τραπεζών, ή έχετε καλύτερα ένα έργο και χρειάζεται χρηματοδότηση, κακή πιστωτική ή χρειάζονται χρήματα για να πληρώσει τους λογαριασμούς, τα χρήματα για να επενδύσουν στις επιχειρήσεις. Θα σας χορηγήσει το δάνειο με επιτόκιο 2%. Έτσι, αν χρειάζεστε ένα δάνειο μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου μέσω e-mail : groletnicole@gmail.com

  3. προσφέρει μεταξύ συγκεκριμένων Ελλάδα
    Μπορείτε χρειάζονται δάνεια χρήματα για να καλύψουν τις οικονομικές προκλήσεις που για να σπάσει επιτέλους το αδιέξοδο που προκαλούν οι τράπεζες, με την απόρριψη της αίτησής σας τα αρχεία της πίστωσης.
    Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι, αν είστε στην ανάγκη ενός δανείου για το αδιέξοδο ή τις ιδιαίτερες ανάγκες σας, απλά στείλτε το αίτημά σας σε αυτό το francoisfruton@gmail.com email για να πάρει το δάνειό σας σε 72 ώρες ή λιγότερο.

Comments are closed.

Οι προσφορές συνεχίζονται. Δείτε 12+1 online καταστήματα με μεγάλες προσφορές:

  1. Public
  2. Κωτσόβολος
  3. E-shop
  4. ΑΒ Βασιλόπουλος
  5. e-Fresh.gr
  6. Μουστάκας
  7. DPAM
  8. Prince Oliver
  9. Funky Buddha
  10. Cosmos Sport
  11. Celestino
  12. Allazorevma.gr
  13. Aegean airlines