Αποτελέσματα Πανελληνίων 2012: http://results.minedu.gov.gr

Ποτε ανακοινώνονται τα αποτελέσματα των Πανελληνίων 2012; Πώς να βρείτε τα αποτελέσματα με τον κωδικό σας, στο http://results.minedu.gov.gr;

Οι βαθμολογίες των υποψηφίων των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) και Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ-Β’) στις πανελλήνιες εξετάσεις 2012 θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα 25 Ιουνίου μετά τις 13:00 σε όλα τα λύκεια της χώρας.

Επίσης οι υποψήφιοι θα μπορούν να δουν τα αποτελέσματα των Πανελληνίων 2012 τους και στην ιστοσελίδα http://results.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας τον 8ψήφιο κωδικό τους και τους τέσσερις αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο του υποψηφίου με κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

Επίσης, εντός των επόμενων ημερών θα δοθούν στη δημοσιότητα στατιστικά στοιχεία των γραπτών επιδόσεων για τους υποψηφίους οι οποίοι πήραν μέρος στις πανελλήνιες εξετάσεις 2012.

Τέλος, υπενθυμίζεται ότι όλοι οι υποψήφιοι των πανελληνίων 2012 ΓΕΛ, ΕΠΑΛ-Β΄ και ΕΠΑΛ-Α΄ πρέπει να υποβάλουν οριστικά το μηχανογραφικό τους δελτίο μέχρι τις 5 Ιουλίου μέσω της ειδικής εφαρμογής στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.minedu.gov.gr, χρησιμοποιώντας τον προσωπικό κωδικό ασφάλειας (password) και τον 8ψήφιο κωδικό εξετάσεων.

Διαβάστε ποια η ανατροπή στα αποτελέσματα των πανελλήνιων εξετάσεων 2012.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!