Συνελήφθησαν μέλη της Χρυσής Αυγής. Άγριο ξύλο

Ποια επεισόδια προκλήθηκαν από αναρχικούς και μέλη της Χρυσής Αυγής; Διαβάστε τι συνέβη στην Βέροια και πόσοι συνελήφθησαν.

Επεισόδια μεταξύ μίας ομάδα αναρχικών με μέλη της Χρυσής Αυγής, τα οποία μοίραζαν έντυπο προεκλογικό υλικό, χθες το μεσημέρι Οι δυο ομάδες τράπηκαν σε φυγή και διέφυγαν προς άγνωστες κατευθύνσεις όταν έιδαν τις αστυνομικές δυνάμεις.

Στη συνέχεια, στις 5.30 μμ, ομάδα 15-20 μελών της Χρυσής Αυγής, μετέβησαν σε καφενείο της πόλης και επιτέθηκαν σε 5-6 θαμώνες, σπάζωντας και τον εξοπλισμό του καταστήματος.

Από την επίθεση τραυματίστηκε ένας 53χρονος θαμώνας, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Μετά από έρευνες των αστυνομικών συνελήφθησαν 8 άτομα, μέλη της Χρυσής Αυγής, που συμμετείχαν στην επίθεση, μεταξύ των οποίων και ο υποψήφιος βουλευτής του γειτονικού νομού Πέλλας, Ιωάννης Σαχινίδης.

Σε βάρος των μελών της Χρυσής Αυγής σχηματίζεται δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη, διακεκριμένες φθορές ξένης ιδιοκτησίας, εξύβριση και απειλή. Την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βέροιας.

Διαβάστε τι δήλωσε η Χρυσή Αυγή για το ξύλο με την Κανέλη και τον Κασιδιάρη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.