Γιώργος Δώνης: “Ο εφιάλτης που ζήσαμε με τους ληστές”

Πώς περιγράφει ο Γιώργος Δώνης τις εφιαλτικές ώρες που έζησε, αυτός και η οικογένειά του, μετά την είσοδο των ληστών σπίτι του; Τι απέγινε με τους ληστές;

Πέντε ώρες διήρκησε η αστυνομική επιχείρηση για τη σύλληψη των δύο κακοποιών που « μπούκαραν» σήμερα το πρωί στο σπίτι του Γιώργου Δώνη. Οι δύο ληστές πήραν όμηρο τον πεθερό του προπονητή, ενώ τραυμάτισαν και έναν αστυνομικό μετά το άγριο πιστολίδι, προκαλώντας τον τρόμο στην περιοχή της Κηφισιάς.

Λίγα λεπτά μετά την εισβολή των δυο κακοποιών στο σπίτι του στον Κοκκιναρά Κηφισιάς ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Γιώργος Δώνης μίλησε σε δελτίο ειδήσεων και περιέγραψε τις εφιαλτικές στιγμές που πέρασε ο πεθερός του η πεθερά του, η οικιακή βοηθός με το λίγων μηνών παιδί του αλλά και ο 15χρονος γιος του.

Οι ληστές, μέρα μεσημέρι, τους σημάδευαν με όπλα ενώ τους είχαν πάει όλους στον πρώτο όροφο της μεζονέτας. Εκείνη τη στιγμή όμως επέστρεψε στο σπίτι η σύζυγος του Γιώργου Δώνη.

“Η γυναίκα μου το ανακάλυψε, γιατί είχε πάει με το μεγάλο μου γιο να υπογράψει συμβόλαιο και χτύπαγε το κουδούνι, δεν ανοίγανε, δεν είχε τα κλειδιά μαζί της. Πήδηξε από τον φράχτη, μπήκε στο σπίτι και παρότι μπήκε στο σαλόνι δεν την είδανε, κατάλαβε ότι γίνεται ληστεία, έφυγε και ειδοποίησε τον φρουρό του Παπακωνσταντίνου που είναι από πάνω. Ήρθε η αστυνομία και με το που μπήκανε οι αστυνομικοί ξεκινήσανε οι πυροβολισμοί μες στο σπίτι” δήλωσε ο Γιώργος Δώνης.

Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκε ένας αστυνομικός και ο ένας από τους ληστές. Θέλοντας να διαφύγουν πήραν για όμηρο τον πεθερό του Γιώργου Δώνη πριν χαθούν στο ρέμα του Κοκκιναρά.

Διαβάστε πώς κινδύνευσε ο Γιώργος Καρατζαφέρης με καλάσνικοφ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.