Συγκλονισμένες Παπαρίζου-Βίσση από τον θάνατο συνθέτη τους

Ο συνθέτης πολλών επιτυχιών της Άννας Βίσση αλλά και της Έλενας Παπαρίζου Marcus Engolf “έφυγε” από την ζωή στην ηλικία των 30.

Ο Marcus Englof, συνθέτης πολλών επιτυχιών της Άννας Βίσση, της Έλενας Παπαρίζου αλλά και της Νίκη Πόντε πέθανε σε ηλικία 30 χρονών.

Τα αίτια του θανάτου του Marcus Engolf παραμένουν άγνωστα! Αυτό το δυσάρεστο γεγονός το έκανε γνωστό η Nikki Ponte, η οποία έγραψε χαρακτηριστικά στο twitter: «ο στιχουργός και συνθέτης του “Remembering The Summer Nights” Marcus Englof πέθανε» και εξέφρασε τα συλλυπητήριά της στην οικογένειά του.

«Εντελώς εξωπραγματικό, κρίμα, και απίστευτα θλιβερό. Αναπαύσου εν ειρήνη… Η σκέψη μου πάει στην οικογένειά του», έγραψε στο Twitter του ο Alex Papaconstatinou. Η Έλενα Παπαρίζου και η Άννα Βίσση δε είναι συγκλονισμένες από το θάνατο του συνθέτη τους!

Oι επιτυχίες της Έλενας Παπαρίζου «Gigolo», «The Game Of Love» και «Mambo», το «Yassou Maria» του Σαρμπέλ και το τραγούδι «Στην Πυρά» της Άννας Βίσση, ενώ υπέγραψε και το τραγούδι του Αζερμπαϊτζάν για την Eurovision του 2009 που πήρε την 3η θέση! Μάλιστα, ο Marcus Engolf είχε συνεργαστεί με τον Ricky Martin και τον Εnrique Inlesias.

Δείτε Ποιο ήταν το τροχαίο της Άννας Βίσση με πολύ γνωστό ηθοποιό.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.