Προσλήψεις 2012: νέες θέσεις εργασίας- ποιες ειδικότητες

Ποιες είναι οι νέες θέσεις εργασίας και ποιες ειδικόκητες και επαγγέλματα αφορούν; Διαβάστε τις νέες προσλήψεις.

1. 3.310 προσλήψεις εποχικών στην Περιφέρεια Αττικής
2. 479 εποχικοί στη Βιομηχανία Ζάχαρης
3. 150 φύλακες και καθαρίστριες για μουσεία
4. Προσλήψεις 4.560 ανέργων σε Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Ημαθία
5. Πέντε νέες θέσεις εργασίας στο ΝΑΤΟ
6. Διάφορες ειδικότητες στην Κύπρο

3.310 προσλήψεις εποχικών στην Περιφέρεια Αττικής

Τις 3.310 φθάνουν οι κενές θέσεις κοινωφελούς εργασίας που θα καλυφθούν στην Περιφέρεια Αττικής, μέσω 14 μη κυβερνητικών οργανώσεων και οργανισμών. Πρόκειται για θέσεις πεντάμηνης απασχόλησης, οι οποίες αντιστοιχούν σε δήμους, δημοτικές επιχειρήσεις και νομικά πρόσωπα δημόσιου και ιδιωτικού δικαίου, τα οποία θα απασχολήσουν προσωπικό όλων των κατηγοριών εκπαίδευσης.

Αιτήσεις υποβάλλονται ήδη για την κάλυψη 964 θέσεων μέσω των αστικών μη κερδοσκοπικών εταιρειών «Αθηνά», η οποία μεσολαβεί για 630 θέσεις, τον Κεντρικό Τομέα Περιφερειακής Ενότητας Αττικής και Ομιλος για την UNESCO Ν. Πειραιώς και Νήσων, μέσω του οποίου θα προσληφθούν 334 εποχικοί εργαζόμενοι στον Πειραιά.

ΑΜΚΕ «Αθηνά»

Εως τις 19 Ιουνίου θα γίνονται δεκτές οι αιτήσεις και τα δικαιολογητικά των υποψηφίων στον διαγωνισμό της ΑΜΚΕ Ψυχοκοινωνικής Ανάπτυξης «Αθηνά» για την κάλυψη 630 θέσεων εργασίας στους δήμους Ζωγράφου και Αθηναίων και στα γενικά νοσοκομεία «Ασκληπιείο» Βούλας και «Γ. Γεννηματάς». Αιτήσεις υποβάλλονται αποκλειστικά ταχυδρομικώς, με συστημένη επιστολή, στην ταχυδρομική διεύθυνση: Αλ. Ασημακοπούλου 7, Τ.Κ. 173 42, Αγιος Δημήτριος. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 210 8668365.

Ομιλος για την UNESCO Ν. Πειραιώς και Νήσων

Μία εβδομάδα ακριβώς, έως την επόμενη Τετάρτη 20 Ιουνίου, έχουν στη διάθεσή τους οι ενδιαφερόμενοι για τις 334 θέσεις εργασίας που προκηρύχθηκαν μέσω του Ομίλου για την UNESCO Ν. Πειραιώς και Νήσων. Το νέο προσωπικό θα στελεχώσει τους δήμους Κερατσινίου – Δραπετσώνας και Περάματος, αλλά και την Περιφέρεια Πειραιώς. Η υποβολή αιτήσεων πραγματοποιείται αυτοπροσώπως ή με άλλο εξουσιοδοτημένο πρόσωπο ή ταχυδρομικώς με συστημένη επιστολή στην ταχυδρομική διεύθυνση: Πέτρου Ράλλη 210 & Θησέως 1, Νίκαια, απευθύνοντάς την στον Ομιλο για την UNESCO Νομού Πειραιώς & Νήσων, με την ένδειξη: «Για την Π.Ε. Πειραιά». Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στα τηλέφωνα 210 4967757 και 210 4179797.

Νέες εγκρίσεις

Το ΑΣΕΠ προχώρησε στην έγκριση ακόμα 2.346 θέσεων εργασίας, οι οποίες θα καλυφθούν μέσω δέκα ΜΚΟ. Οι νέοι εργαζόμενοι θα στελεχώσουν, μεταξύ άλλων, τους δήμους Αγίας Βαρβάρας, Μεταμόρφωσης Αττικής, Αλίμου, Μοσχάτου – Ταύρου, Νέας Ιωνίας και Γαλατσίου, την Περιφέρεια Αττικής και την Ιερά Μονή Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως. Οσον αφορά τις ειδικότητες που συγκεντρώνουν την πλειονότητα των θέσεων, είναι οι ακόλουθες έξι:

1. ΥΕ Γενικών Καθηκόντων, 50 θέσεις,
2. ΠΕ Γυμναστών Διαφόρων Ειδικεύσεων, 34 θέσεις,
3. ΔΕ Φυλάκων, 26 θέσεις,
4. ΥΕ Εργατών Πρασίνου, 24 θέσεις,
5. ΤΕ Βρεφονηπιοκόμων, 23 θέσεις, και
6. ΔΕ Διοικητικών Γραμματέων, 22 θέσεις.

Μεγάλο αριθμό θέσεων εργασίας συγκεντρώνουν, επίσης, οι ειδικότητες ΥΕ Φυλάκων με 19 θέσεις, ΥΕ Συντήρησης Δικτύων Υδρευσης με 15, ΠΕ ή ΤΕ Γεωπόνων και ΥΕ Εργατών, από 14 θέσεις και ΥΕ Προσωπικού Καθαριότητας με 27 θέσεις. Θα προσληφθούν, επίσης, δώδεκα Παιδαγωγοί – Εμψυχωτές, έντεκα Υπάλληλοι καταγραφής και δέκα Υδραυλικοί, όλοι Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Οι φορείς αναμένεται να καθορίσουν άμεσα τις προθεσμίες για τις αιτήσεις πρόσληψης, λόγω και του κατεπείγοντος χαρακτήρα των προς υλοποίηση έργων. Η κατάταξη των υποψηφίων θα πραγματοποιηθεί βάσει πέντε κριτηρίων και, συγκεκριμένα, του χρόνου ανεργίας, της οικογενειακής κατάστασης των υποψηφίων, του εισοδήματος, του βαθμού αναπηρίας και της εντοπιότητας.

479 εποχικοί στη Βιομηχανία Ζάχαρης

Στην προκήρυξη 479 θέσεων εποχικού προσωπικού με συμβάσεις που κυμαίνονται από 3 έως 8 μήνες προχώρησε η Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης, για τα εργοστάσιά της στην Ορεστιάδα, στις Σέρρες και στο Πλατύ Ημαθίας.

Μεταξύ των ειδικοτήτων με τις περισσότερες θέσεις εργασίας ανήκουν και οι: ΠΕ Γεωπόνοι, ΤΕ Λογιστές, ΔΕ Αγγελιοφόροι Ψεκασμών, ΔΕ Εφαρμοστές, ΔΕ Ηλεκτροτεχνίτες, ΔΕ Οδηγοί, ΥΕ Συντηρητές-Χειριστές και ΥΕ Εργάτες.

Για την πλειονότητα των θέσεων εργασίας του διαγωνισμού, που αφορά την ειδικότητα ΔΕ Αγγελιοφόρος Ψεκασμών, οι υποψήφιοι πρέπει να διαθέτουν πτυχίο ή δίπλωμα ή απολυτήριο τίτλο ειδικότητας Φυτικής Παραγωγής ή Φυτών Μεγάλης Καλλιέργειας ή Γεωργικών Βιομηχανιών ή αντίστοιχο πτυχίο ή δίπλωμα ΙΕΚ, ΤΕΕ Α΄ ή Β΄ κύκλου σπουδών, Ενιαίου Πολυκλαδικού Λυκείου ή Τεχνικού Επαγγελματικού Λυκείου, ή σχολής μαθητείας του ΟΑΕΔ, καθώς και εμπειρία τουλάχιστον έξι μηνών σε ψεκασμούς μεγάλων καλλιεργειών.

Οι ενδιαφερόμενοι για τις 192 θέσεις εργασίας στο εργοστάσιο της Ημαθίας θα πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.2 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στη διεύθυνση: Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης Α.Ε. Εργοστάσιο Πλατέος Ημαθίας, 44ο χλμ.Θεσ/νίκης-Βεροίας, Τ.Κ. 590 32, απευθύνοντάς τη στο Γραφείο Προσωπικού. Περισσότερες πληροφορίες στα τηλ.: 2333068200, 2333068306.

Για τις 137 θέσεις εργασίας στο εργοστάσιο της ΕΒΖ στην Ορεστιάδα, η αντίστοιχη διεύθυνση είναι: Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης Α.Ε. – Εργοστάσιο Ορεστιάδας 3ο χιλ. Ε.Ο Ορεστιάδας-Αλεξανδρούπολης Τ.Κ 682 00. Πληροφορίες στο τηλ.: 25520 41828.

Τέλος, για τους 150 εποχικούς υπαλλήλους στο εργοστάσιο των Σερρών, οι αιτήσεις υποβάλλονται στην διεύθυνση: Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης Α.Ε. – Εργοστάσιο Σερρών – 3ο χιλιόμετρο οδού Σερρών Θεσσαλονίκης, προς το Τμήμα Προσωπικού. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 23210-90360 για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις θέσεις στο εργοστάσιο Σερρών.

150 φύλακες και καθαρίστριες για μουσεία

Με 150 υπαλλήλους από τις ειδικότητες Φυλάκων, Νυχτοφυλάκων και Καθαριστριών θα προσληφθούν αμέσως τα μουσεία Θεσσαλονίκης, Πετραλώνων, το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο και οι εφορείες ΚΒ’ ΕΠΚΑ και Δ’ ΕΠΚΑ. Οι προκηρύξεις που “τρέχουν” αυτήν την εβδομάδα για πεντάμηνη απασχόληση είναι οι εξής:

Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης

Το μουσείο ανακοινώνει την πρόσληψη 25 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας 5 μηνών, στις ειδικότητες: ΔΕ Ημερήσιοι Φύλακες (20 θέσεις), ΔΕ Νυχτοφύλακες (2 θέσεις) και ΥΕ Καθαριστές (3 θέσεις).

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν αυτοπροσώπως ή ταχυδρομικώς στη διεύθυνση: Μ. Ανδρόνικου 6, Τ.Κ. 54621, Θεσσαλονίκη. Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές έως τις 20 Ιουνίου. Πληροφορίες στο τηλ. 2310-830538, εσωτ. 211 ή 115.

Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο

Στην πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 56 ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του θα προχωρήσει το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο. Οι νέες συμβάσεις αφορούν 42 ΔΕ Ημερήσιους Φύλακες, 6 ΔΕ Νυχτοφύλακες και 8 ΥΕ Καθαρίστριες.

Η υποβολή αιτήσεων από τους ενδιαφερομένους θα διαρκέσει έως τις 18 Ιουνίου και θα πραγματοποιείται στη διεύθυνση: Τοσίτσα 1, Τ.Κ. 10682 – Αθήνα. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ.: 210-8217724.

Εφορεία Παλαιοανθρωπολογίας Σπηλαιολογίας Βορ. Ελλάδος

Η Εφορεία σκοπεύει να προσλάβει 7 άτομα, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας 5 μηνών, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της, για το Σπήλαιο και το Μουσείο Πετραλώνων της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής.

Η κατανομή των θέσεων ανά ειδικότητα αφορά 4 ΔΕ Ημερήσιους Φύλακες, 2 ΔΕ Νυχτοφύλακες και μία ΥΕ Καθαρίστρια. Αιτήσεις υποβάλλονται έως τις 18 του μήνα στη διεύθυνση: Ναυαρίνου 28 Τ.Κ. 551 31, Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη. Πληροφορίες στο τηλ.: 2310-410185.

ΚΒ’ ΕΠΚΑ

Στην πρόσληψη 35 ΔΕ Ημερήσιων Φυλάκων, 7 ΔΕ Νυχτοφυλάκων και 4 ΥΕ Καθαριστών θα προχωρήσει άμεσα η ΚΒ’ Εφορεία Αρχαιοτήτων με έδρα τα Δωδεκάνησα. Το νέο προσωπικό θα απασχοληθεί για χρονικό διάστημα πέντε μηνών στα μουσεία και στους αρχαιολογικούς χώρους στη Ρόδο, στην αρχαία Κάμιρο, στο Ασκληπιείο και το Ρωμαϊκό Ωδείο της Κω και στα μουσεία Καλύμνου, Νισύρου, Λέρου, Καρπάθου, Αστυπάλαιας, Κάσου κ.λπ.

Οι αιτήσεις απευθύνονται στα γραφεία της υπηρεσίας στη διεύθυνση: ΚΒ’ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων, οδός Ιπποτών – Μεσαιωνική Πόλη, Τ.Κ. 851 00 Ρόδος. Περισσότερες πληροφορίες στα τηλ.: 22413-65201, 22413-65200.

Δ’ ΕΠΚΑ

Με 27 άτομα θα ενισχυθεί η Δ’ ΕΠΚΑ με έδρα το Ναύπλιο, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της κυρίως στον χώρο της φύλαξης. Η εφορεία θα προσλάβει με πεντάμηνες συμβάσεις 18 ΔΕ Ημερήσιους Φύλακες, 5 ΔΕ Νυχτοφύλακες και 4 ΥΕ Καθαρίστριες για τους αρχαιολογικούς χώρους στην Επίδαυρο, το Ναύπλιο και τις Μυκήνες.

Οι αιτήσεις των υποψηφίων υποβάλλονται στη διεύθυνση: Δ΄ Ε. Π. Κ. Α – Αρχαιολογικό Μουσείο Ναυπλίου, Πλ. Συντάγματος , Τ.Κ. 211 00 Ναύπλιο. Περισσότερες πληροφορίες για τις προθεσμίες στο τηλ.: 2752027502.

Προσλήψεις 4.560 ανέργων σε Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Ημαθία

Στην πρόσληψη 4.560 ανέργων θα προχωρήσουν το προσεχές χρονικό διάστημα Δήμοι, Δημοτικές Επιχειρήσεις και Νομικά Πρόσωπα Δημόσιου και Ιδιωτικού Δικαίου στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και στις περιοχές Θεσσαλονίκης, Σερρών, Ημαθίας και Χαλκιδικής, μέσω τεσσάρων Μη Κυβερνητικών Οργανισμών. Οι ΜΚΟ, προς το παρόν, απέσπασαν την έγκριση του υπουργείου Εργασίας και αναμένουν το «πράσινο φως» από το ΑΣΕΠ, το οποίο είναι αρμόδιο για την τελική έγκριση των θέσεων, ώστε, μετέπειτα, να καθορίσουν τις προθεσμίες για την υποβολή αιτήσεων. Η κατανομή των θέσεων ανά ΜΚΟ έχει ως εξής:

1. Ινστιτούτο Εργασίας ΓΣΕΕ, 4.063 θέσεις,
2. ΑΜΚΕ «Aρσις», 397 θέσεις,
3. Ελληνικός Οργανισμός Περιβάλλοντος, 80 θέσεις, και
4. Κέντρο Εναλλακτικών Αναζητήσεων Νέων, 20 θέσεις.

Θεσσαλονίκη

Ο μεγαλύτερος αριθμός προσλήψεων θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη – 2.480 θέσεις στο σύνολό τους – και, συγκεκριμένα, στους Δήμους του Πολεοδομικού Συγκροτήματος Θεσσαλονίκης, πλην ΤΠΥ Δήμου Θεσσαλονίκης και στο υπόλοιπο της Περιφερειακής Ενότητας.

Το νέο προσωπικό θα κληθεί να υλοποιήσει έργα κοινωφελούς χαρακτήρα, όπως εκπαίδευση, μέριμνα και φροντίδα ευπαθών ομάδων, αλλά και προστασίας του περιβάλλοντος.

Μεταξύ των Δήμων που θα απορροφήσουν το νέο προσωπικό περιλαμβάνονται οι Δήμοι Πυλαίας – Χορτιάτη (300 θέσεις), Νεάπολης – Συκεών (200 θέσεις), Παύλου Μελά (180 θέσεις), Αμπελοκήπων – Μενεμένης (150 θέσεις) και Καλαμαριάς (55 θέσεις).

Σέρρες

Χίλιες εκατόν δέκα προσλήψεις θα πραγματοποιηθούν στην Π.Ε. Σερρών για τη στελέχωση δώδεκα Δήμων και φορέων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Οι φορείς που θα ωφεληθούν με τις περισσότερες θέσεις είναι οι εξής: Δήμος Σερρών (270 θέσεις), Σιντίκης (135 θέσεις), Βισαλτίας (110 θέσεις), Ηράκλειας Σερρών (120 θέσεις) και Εμμανουήλ Παππά (100 θέσεις).

Ημαθία

Αναφορικά με τις 690 θέσεις που αντιστοιχούν στην Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας, οι φορείς που συγκεντρώνουν την πλειονότητα των θέσεων είναι οι Δήμοι Βέροιας με 230 θέσεις, Νάουσας με 232 και Αλεξανδρείας με 210 θέσεις εργασίας. Επίσης, εγκρίθηκαν δέκα θέσεις στο Κέντρο Στήριξης της Επιχειρηματικότητας Γυναικών – Εργάνη και δύο στον Φορέα Διαχείρισης Δέλτα Αξιού, Λουδία, Αλιάκμονα, αλλά και στην Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής.

Το προσωπικό θα αναλάβει, μεταξύ άλλων, την υλοποίηση έργων κοινωνικής μέριμνας και φροντίδας, όπως η περιποίηση παιδιών που έχουν εγκαταλειφθεί.

Χαλκιδική

Στη Χαλκιδική εγκρίθηκαν προσλήψεις 280 ανέργων, οι οποίοι θα ασχοληθούν κυρίως με την υλοποίηση περιβαλλοντικών έργων, όπως ο καθαρισμός και φροντίδα χώρων πρασίνου, η αναδάσωση και πυροπροστασία, αλλά και η ενημέρωση του αγροτικού δυναμικού σε σχετικά θέματα.

Το νέο προσωπικό θα στελεχώσει τους Δήμους Κασσάνδρας (60 θέσεις), Σιθωνίας (50 θέσεις), Αριστοτέλη (48 θέσεις) και το Κέντρο Φυσικής και Ιατρικής Αποκατάστασης Γ.Ν. Χαλκιδικής (30 θέσεις).

Επίσης, θα προσληφθούν δέκα εποχικοί στο Κέντρο Στήριξης της Επιχειρηματικότητας Γυναικών – Εργάνη και δύο στον Φορέα Διαχείρισης Λιμνών Κορώνειας και Βόλβης.

Πέντε νέες θέσεις εργασίας στο ΝΑΤΟ

Το ΝΑΤΟ – ο Οργανισμός Βορειοατλαντικού Συμφώνου – προκηρύσσει την πλήρωση πέντε νέων θέσεων σε τμήματά του σε τρεις χώρες. Οι θέσεις που προκηρύσσονται είναι οι εξής: α) Κύριος επιστήμονας (στη διαχείριση συστημάτων), β) Τεχνικός (γενικής ηλεκτρονικής), γ) Κύριος αρχιτέκτονας (πληροφοριακών συστημάτων), δ) Οικονομικός ελεγκτής, ε) Αναλυτής συστημάτων.

Principal Scientist

Κριτήρια: Μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών στη διαχείριση συστημάτων, τουλάχιστον οκτώ χρόνια εμπειρίας στην έρευνα και την ανάπτυξη συστημάτων C4ISR, στον αμυντικό σχεδιασμό ή την λειτουργική ανάλυση. Εμπειρία στην αρχιτεκτονική μοντελοποίηση, με τεχνικές TOGAF, NAF .

Τόπος: Χάγη, Ολλανδία

Λήξη υποβολής αιτήσεων: 2/7/2012
Πληροφορίες: http://www.nato.int/structur/recruit/documents/Principal%20Scientist. pdf

Technician

Κριτήρια: Ολοκληρωμένη τεχνική δευτεροβάθμια εκπαίδευση ή αντίστοιχη εκπαίδευση. Τουλάχιστον πέντε χρόνια εργασιακής πείρας στη γενική ηλεκτρονική, με έμφαση στις τεχνικές βαθμονόμησης

Τόπος: Κάπελεν, Λουξεμβούργο

Λήξη υποβολής αιτήσεων: 25/6/2012
Πληροφορίες: http://www.nato.int/structur/recruit/documents/Technician,%20LR-118.pdf

Principal Architect

Κριτήρια: Μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών στα πληροφοριακά συστήματα ή σε σχετικό κλάδο της μηχανικής. Τουλάχιστον οκτάχρονη εμπειρία στην εποπτεία έργου και αποδεδειγμένη ικανότητα στη συνεργασία με στρατιωτικό προσωπικό

Τόπος: Βρυξέλλες, Βέλγιο

Λήξη υποβολής αιτήσεων: 2/7/2012
Πληροφορίες: http://www.nato.int/structur/recruit/documents/Principal%20Architect.pdf

Financial Controller

Κριτήρια: Μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών στη διοίκηση επιχειρήσεων ή τα οικονομικά και εκτεταμένη (τουλάχιστον δεκαετή) σχετική εμπειρία σε υψηλόβαθμη διοικητική θέση.

Τόπος: Βρυξέλλες, Βέλγιο

Λήξη υποβολής αιτήσεων: 3/7/2012
Πληροφορίες: http://www.nato.int/structur/recruit/documents/Financial%20Controller.pdf

Systems Analyst

Κριτήρια: Πτυχίο πανεπιστημίου, γνώση μοντέλων εφαρμογής συστημάτων και προϊόντων (SAP) και σχετική εργασιακή πείρα.

Τόπος: Κάπελεν, Λουξεμβούργο

Λήξη υποβολής αιτήσεων: 3/7/2012
Πληροφορίες: http://www.nato.int/structur/recruit/documents/Systems%20Analyst,%20AO83.pdf

Διάφορες ειδικότητες στην Κύπρο

Θέση: Ελαιοχρωματιστής – Ανυψωτικού μηχανισμού
Τόπος: Πάφος
Μισθός: 2.028 ευρώ μηνιαίως
Προϋποθέσεις: εμπειρία ως ελαιοχρωματιστής και γνώση χειρισμού ανυψωτικού μηχανισμού
Αιτήσεις: τηλεφωνική επικοινωνία με τον εργοδότη
Επικοινωνία: τηλ. 00357 99683902

Θέση: Εκτυπωτής
Τόπος: Λεμεσός
Προϋποθέσεις: γνώση χειρισμού μηχανημάτων Offset, τριετής σχετική εργασιακή πείρα
Αιτήσεις: αποστολή βιογραφικού στην ηλ. διεύθυνση: herotodou@cytanet.com.cy
Επικοινωνία: τηλ. 00357 99486757/25353516

Θέση: Οδηγοί Φορτηγού στο αεροδρόμιο (5)
Τόπος: Λάρνακα
Μισθός: 823 ευρώ
Προϋποθέσεις: κάτοχοι επαγγελματικής άδειας φορτηγού, απόφοιτοι γυμνασίου, καλή γνώση αγγλικών
Αιτήσεις: αποστολή βιογραφικού στην ηλ. διεύθυνση: hra@cyprusair.com

Θέση: Οδηγός/Διανομέας
Τόπος: Λεμεσός
Μισθός: 850 ευρώ μηνιαίως
Προϋποθέσεις: άδεια οδήγησης φορτηγού με μικτό βάρος 7 1/2 τόνων και άνω
Αιτήσεις: τηλεφωνική επικοινωνία με τον εργοδότη
Επικοινωνία: 00357 99724440

Θέση: Xειριστές μηχανών παραγωγής πλαστικών Injection (2)
Τόπος: Λεμεσός
Μισθός: 900-1.500 ευρώ μηνιαίως
Προϋποθέσεις: απόφοιτος τεχνικής σχολής ή μηχανολόγος μηχανικός, εμπειρία μεγαλύτερη των πέντε ετών
Αιτήσεις: αποστολή επιστολής και βιογραφικού στην ηλ. διεύθυνση: info@engino.com
Επικοινωνία: τηλ. 00357 25821960

Θέση: Χειριστής πλωτής δεξαμενής
Τόπος: Λάρνακα
Μισθός: 1.070-1.370 ευρώ μηνιαίως
Προϋποθέσεις: απόφοιτος τεχνικής σχολής, πολύ καλή γνώση της λειτουργίας των συστημάτων δεξαμενής, καλή γνώση αγγλικών, εργασιακή πείρα τουλάχιστον πέντε ετών
Αιτήσεις: αποστολή επιστολής και βιογραφικού στην ηλ. διεύθυνση: arcocy@logos.cy.net

Θέση: Οδηγοί (2)
Τόπος: Λεμεσός
Μισθός: 1.100 ευρώ μηνιαίως
Προϋποθέσεις: επαγγελματική άδεια οδήγησης (Λ1, 20 ατόμων), εργασιακή εμπειρία μέχρι ένα έτος
Αιτήσεις: τηλεφωνική επικοινωνία με τον εργοδότη
Επικοινωνία: τηλ. 00357 25329388

Θέση: Τυροκόμος
Τόπος: Λάρνακα
Μισθός: 970-1.000 ευρώ μηνιαίως
Προϋποθέσεις: απόφοιτος ξενοδοχειακής σχολής ή άλλης σχετικής σχολής, εργασιακή πείρα σε σχετική θέση μέχρι δύο έτη
Αιτήσεις: αποστολή επιστολής και βιογραφικού στην ηλ. διεύθυνση: ant.hadji@cytanet.com.cy
Επικοινωνία: τηλ. 00357 99653384

Θέση: Ναύτες (3)
Τόπος: Αγία Νάπα
Μισθός: 855-1.000 ευρώ μηνιαίως
Προϋποθέσεις: γνώση ρωσικών και αγγλικών, εργασιακή πείρα μέχρι ένα έτος
Αιτήσεις: τηλεφωνική επικοινωνία με εργοδότη|
Επικοινωνία: τηλ. 00357 99637536

12 θέσεις νηπιαγωγών
Το Πανεπιστήμιο Κύπρου δέχεται αιτήσεις για την πρόσληψη δώδεκα (12) νηπιαγωγών, εκ των οποίων οκτώ (8) θα απασχοληθούν στον Βρεφοκομικό Σταθμό και τέσσερις (4) στο Κοινοτικό Νηπιαγωγείο “Λητώ Παπαχριστοφόρου” του πανεπιστημίου.

Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν πτυχίο στην προσχολική εκπαίδευση και μεταπτυχιακό δίπλωμα σε οποιοδήποτε αντικείμενο των επιστημών της αγωγής ή στην ψυχολογία (εκπαιδευτική/εξελικτική). Επιπλέον, πρέπει να έχουν διδακτική πείρα τουλάχιστον ενός έτους σε βρεφοκομικούς σταθμούς ή/και νηπιαγωγεία.

Οι προκηρύξεις των θέσεων και όλες οι σχετικές πληροφορίες βρίσκονται στην ιστοσελίδα: http://www.ucy.ac.cy/goto/hure/el-GR/AdministrativeStaff.aspx . Πληροφορίες: τηλ. 00357 22894159, 22894156, 22894172, 22894142.

3 χύτες ορείχαλκου
Τόπος: Λάρνακα
Μισθός: 1.514 ευρώ μηνιαίως
Προϋποθέσεις: γνώση μεθόδου στην άμμο και κερί, εργασιακή εμπειρία 2-5 έτη
Αιτήσεις: αποστολή βιογραφικού στην ηλ. διεύθυνση: evango@spidernet.com.cy
Επικοινωνία: τηλ. 00357 24530549

Συνεργάτης στην Ελληνική Λογοτεχνία

Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου προκηρύσσει μία θέση μεταπτυχιακού συνεργάτη, μερικής απασχόλησης, στο πρόγραμμα “Ο Ηρωικός μας Αντίλογος με τις Ευμενίδες: Η Αρχαία Τραγωδία και η Ποιητική της Ταυτότητας στη Νεοελληνική Ποιητική και Θεατρική Παραγωγή”.

Οι υποψήφιοι για τη θέση πρέπει να έχουν πτυχίο σε αντικείμενο σχετικό με την ελληνική φιλολογία, λογοτεχνία, ιστορία ή/και θέατρα, καθώς και μεταπτυχιακό δίπλωμα σε αντικείμενο συναφές με την ελληνική λογοτεχνία, είτε της κλασικής αρχαιότητας είτε του 20ού αιώνα ή/και συνδυασμό αυτών. Πλεονέκτημα θα αποτελέσει η τυχόν εμπειρία στη διαχείριση ιστοσελίδων και πληροφοριακών συστημάτων. Η πλήρωση της θέσης θα γίνει με συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους και το ύψος μηνιαίων ακαθάριστων απολαβών του συνεργάτη θα ανέρχεται τουλάχιστον στα 935 ευρώ.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν τις αιτήσεις τους στη διεύθυνση: “Υπηρεσία Ερευνας του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου, Λεωφόρος Γιάννου Κρανιδιώτη 33, 2ος όροφος, 2220 Λευκωσία, Τ.Θ. 12794”, με ευδιάκριτη σφραγίδα ταχυδρομείου όχι αργότερα από τις 22 Ιουνίου. Πρόσθετες πληροφορίες δίνονται στο τηλέφωνο: 00357 22411912.

Ψυχολόγος για παιδιά με νοητική αναπηρία

Εναν ψυχολόγο, που θα καλύψει ανάγκες προγράμματος της Συντονιστικής Υπηρεσίας Εγκαιρης Παιδικής Παρέμβασης, αναζητά η Επιτροπή Προστασίας Νοητικά Καθυστερημένων Ατόμων.

Ο υποψήφιος που θα επιλεγεί για τη θέση “Λειτουργού Εγκαιρης Παιδικής Παρέμβασης” θα έχει υπό την ευθύνη του την επαρχία Λεμεσού/Πάφου για διάστημα τουλάχιστον δύο ετών, ενώ ο ετήσιος βασικός μισθός του θα ανέρχεται στα 10.325 ευρώ ετησίως.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν πτυχίο ψυχολογίας και διετή πείρα στην παροχή υπηρεσιών έγκαιρης παιδικής παρέμβασης σε άτομα με νοητική αναπηρία. Η υποβολή των αιτήσεων θα διαρκέσει μέχρι τις 22 Ιουνίου και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθεύονται τις αιτήσεις τους μέσω της ιστοσελίδας: http://www.cpmental.com.cy.

Διαβάστε το νέο πρόγραμμα πρόσληψης ανέργων πτυχιούχων του ΟΑΕΔ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από τι κινδυνεύουν οι τραπεζικές καταθέσεις και τι ανακοίνωσαν οι τράπεζες.