Χαλκιδική Ξενοδοχεία: τα 9 καλύτερα ξενοδοχεία Χαλκιδικής

Ποια είναι τα καλύτερα ξενοδοχεία στην Χαλκιδική για όμορφες διακοπές; Διαβάστε τα 9 καλύτερα ξενοδοχεία στην Χαλκιδική.

Ο νομός της Χαλκιδικής βρίσκεται στη Βόρεια Ελλάδα, νοτιοανατολικά της Θεσσαλονίκης. Η Χαλκιδική είναι ένα μαγευτικό μέρος και αποτελεί πόλο έλξης χιλιάδων επισκεπτών, λόγω των μοναδικών χαρακτηριστικών που διαθέτει. Η Χαλκιδική φημίζεται ιδιαίτερα για τη φυσική ομορφιά του, καθώς έχει έντονη βλάστηση, τρεχούμενα νερά, πηγές, λίμνες και ορμίσκους.

Τα 9 καλύτερα ξενοδοχεία της Χαλκιδικής:

1. To ξενοδοχείο Aegean Melathron Thalasso Spa Hotel στην Χαλκιδική. Το 5 αστέρων ξενοδοχείο Aegean Melathron στην Χαλκιδική περιβάλλεται από δάσος που εκτείνεται μέχρι μια ιδιωτική παραλία πλάι στον Τορωναίο Κόλπο. Οι επισκέπτες έχουν δωρεάν πρόσβαση στο σπα, το γυμναστήριο και τις 4 πισίνες.

2. Το ξενοδοχείο Theophano Imperial Palace στην Καλλιθέα της Χαλκιδικής. Με θέα τους όμορφους κήπους και τον Κόλπο του Τορωναίου, το ξενοδοχείο Theophano Imperial Palace Hotel προσφέρει υπέροχη εξωτερική πισίνα, σε απόσταση λίγων βημάτων από την παραλία της Καλλιθέας, μαζί με πολλές εγκαταστάσεις αναψυχής.

3. Το ξενοδοχείο Athos Palace και πάλι στην Καλλιθέα της Χαλκιδικής. Αυτό το πολυτελές all-inclusive θέρετρο βρίσκεται στην Καλλιθέα, σε ήσυχη, παραθαλάσσια τοποθεσία. Οι εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν 6 γήπεδα τένις και πισίνα γλυκού νερού ολυμπιακών διαστάσεων.

4. Το ξενοδοχείο Porto Carras Sithonia στον Νέο Μαρμαρά της Χαλκιδικής. Το Sithonia Thalasso & Spa ξενοδοχείο βρίσκεται στην αμμώδη παραλία της Χαλκιδικής και προσφέρει καταλύματα 5 αστέρων που περιβάλλονται από ειδικά διαμορφωμένους κήπους. Διαθέτει ιδιωτική μαρίνα, καζίνο και κέντρο σπα.

5. Το Ξενοδοχείο Καριάτις στη χερσόνησο της Χαλκιδικής. Στη χερσόνησο της Χαλκιδικής, το Hotel Cariatis απέχει μόνο 200μ. από την παραλία. Το ξενοδοχείο προσφέρει εξωτερική πισίνα, παιδική πισίνα και κλιματιζόμενα δωμάτια με ιδιωτικό μπαλκόνι και θέα.

6. Το ξενοδοχείο Heraion Hotel στα Νέα Καλλικράτεια της Χαλκιδικής. Το οικογενειακά διοικούμενο ξενοδοχείο Heraion στην περιοχή της Νέας Καλλικράτειας προσφέρει κλιματιζόμενα καταλύματα με δωρεάν Wi-Fi. Διαθέτει μια παραθαλάσσια ταβέρνα, ένα μπαρ και δωρεάν χώρο στάθμευσης στις εγκαταστάσεις του. Παρέχεται υπηρεσία μεταφοράς από/προς το αεροδρόμιο.

7. Το ξενοδοχείο Αχτίς στην Άφυτο της Χαλκιδικής. “Υπεροχο ξενοδοχειο. Πολυ καθαρο και φιλικο προσωπικο. Το πρωινο εξαιρετικο!! Αρκει να πατε μονο και μονο για το ξενοδοχειο. Το συνιστω ανεπιφυλακτα”.

8. Το ξενοδοχείο Ωκεανία Κλαμπ στην Νέα Μουδανιά της Χαλκιδικής. “Μόλις επιστρέψαμε μετά από μια εβδομάδα στο Ωκεανία, στις σχολικές διακοπές. Είναι πραγματικά φοβερό ξενοδοχείο – η σουίτα Deluxe Sea View ήταν άψογη, με απίστευτη θέα και ιδιωτική πισίνα και μπαρ”.

9. Τέλος, το ξενοδοχείο ΜELI HOTEL στην Χαλκιδική. Το House M.E.Λ.Ι βρίσκεται στην όμορφη Καλλιθέα Χαλκιδικής. Με την επίσκεψη θα διαπιστώσετε ότι το House M.E.Λ.Ι αποτελεί την ιδανική επιλογή για τις διακοπές σας.

Δείτε ποια είναι τα καλύτερα ξενοδοχεία στην Εύβοια για όμορφες διακοπές.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.