Δημοσκόπηση Rass: πώς κρίνουν οι πολίτες την κυβέρνηση

Ποια τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης της εταιρείας Rass; Ποια η πρώτη εντύπωση που αποκόμισαν οι πολίτες από την κυβέρνηση;

Yπέρ των αποκρατικοποιήσεων τάσσεται η μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων σύμφωνα με δημοσκόπηση της RASS που δημοσιεύεται στο ΠΑΡΟΝ. Παράλληλα, με βάση τα ευρήματα η πρώτη εντύπωση που αποκόμισαν οι πολίτες από την κυβέρνηση είναι θετική.

Συγκεκριμένα το 55,2% των ερωτηθέντων της δημοσκόπησης της Rass, αξιολογούν θετικά την πορεία της κυβέρνησης και μάλιστα το 55,6% είναι δηλώνει πως θα πρέπει να εξαντλήσει την τετραετία. Σε ερώτηση σχετικά με το πώς κρίνουν τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης, το 42,2% των ερωτηθέντων απάντησει πως τις κρίνει θετικά έναντι του 41,3% που τις κρίναι αρνητικά.

Σε ό,τι αφορά τις αποκρατικοποιήσεις το 62,7% απάντησε πως είναι υπέρ και μόλις το 29,4% κατά. Μάλιστα, το 62,7% κατακρίνουν τις αντιδράσεις των συνδικαλιστών πάνω στο επίμαχο θέμα των αποκρατικοποιήσεων και μόνο το 30,9% τις αξιολογούν θετικά τις αντιδράσεις των συνδικαλιστών.

Διαβάστε για τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης της MRB.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.