Ειρήνη Καρρά:η μις Ελλάς άφησε το μόντελινγκ για να..

Γιατί η μις Ελλάς Ειρήνη Καρρά άφησε το μόντελινγκ; Mε τι αποφάσισε να ασχοληθεί η μις Ελλάς Ειρήνη Καρρά;

Η Ειρήνη Καρρά άφησε το χώρο του μόντελινγκ, τις πασαρέλες και πλέον βοηθάει τον φίλο της στο περίπτερο που έχει. Η Ειρήνη Καρρά βγήκε Μις Ελλάς το 2006, όταν στέφθηκε Σταρ Ελλάς η Ολυμπία Χοψονίδου.

Την εποχή της στέψης στα καλλιστεία του ΑΝΤ1, σε συνεντεύξεις που έδινε στο περιοδικό ΝΙΤRO η Ειρήνη Καρρά αποκάλυπτε την μονογαμική της πλευρά: «Νομίζω ότι, ειδικά εγώ, ξεπερνάω τα όρια της μονογαμίας. Είχα μία μακροχρόνια σχέση από τα 14 μου μέχρι τα 17 και μία από τα 17 μέχρι τα 23 μου»!

Ενώ στο Βήμα η Ειρήνη Καρρά είχε δηλώσει: «Ποτέ δεν πετούσα στα σύννεφα. Τα φώτα, οι κάµερες, ο θαυµασµός των αντρών, οι σέξι φωτογραφίσεις κάποτε τελειώνουν.

Ακόµα και τώρα που βρίσκομαι µέσα σε αυτή τη δουλειά, νιώθω ένα αίσθηµα µοναξιάς όταν γυρίζω στο σπίτι…» Όσο για την οικονομική κρίση είχε τονίσει τότε: «∆ιαβάζω εφηµερίδες, παρακολουθώ τηλεόραση, αγχώνοµαι µε την τραγική οικονοµική κατάσταση της χώρας µας. Συζητάω µε συνομήλικούς µου και όλοι νιώθουν την ίδια ανασφάλεια µε µένα»! Σύμφωνα με το radar, η Ειρήνη Καρρά είναι τρισευτυχισμένη γι’ αυτή της την επαγγελματική απόφαση.

Δείτε στην φωτογραφία της Μις Ελλάς Ειρήνης Καρρά στην καινούργια της επαγγελματική απόφαση:

Δείτε ποια η ομορφότερη γυναίκα του κόσμου-νικήτρια στα Miss Universe 2011.