Τι ξέχασε να φορέσει η Κατερίνα Καινούργιου σε βόλτα στη Γλυφάδα [φωτο]

Τι ξέχασε να φορέσει η Κατερίνα Καινούργιου;

Η Κατερίνα Καινούργιου βόλταρε ανέμελη στη Γλυφάδα casual και επιμελώς «ημίγυμνη»

Την κοιτούσαμε, την ξανακοιτούσαμε και ήμασταν σίγουροι ότι κάτι λείπει από την Κατερίνα Καινούργιου. Η παρουσιάστρια της εκπομπής του Alpha «Λόγω TiVis» εθεάθη προχθές να βολτάρει στη Γλυφάδα ντυμένη πολύ πιο casual από άλλες φορές.

Σε βαθμό, μάλιστα, που απορήσαμε. Με τον ήλιο να καίει, η Κατερίνα επέλεξε ένα μαύρο t-shirt, πουκάμισο δεμένο στη μέση, μποτάκια κι από κάτω κάτι που θύμιζε σορτς.

Και λέμε «θύμιζε», γιατί έπρεπε πρώτα να το εντοπίσουμε κι ύστερα να διαπιστώσουμε ότι δεν επρόκειτο για το εσώρουχό της, αλλά για ένα τοσοδούλι σορτσάκι.

Ωστόσο, επειδή ενημερώνεται διαρκώς για τις τάσεις της μόδας, φρόντισε ώστε το σορτς της να έχει ξέφτια, ένα trend που θα δούμε πολύ φέτος.

Εννοείται, βέβαια, πως τα μαλλιά της ήταν άψογα χτενισμένα, το μανικιούρ της σε καλοκαιρινό χρώμα (φούξια), ενώ ήταν και μακιγιαρισμένη, με τα μάτια της κρυμμένα πίσω από γυαλιά ηλίου-καθρέφτες. Ο φακός την τσάκωσε την ώρα που μιλούσε στο κινητό της.

Η Καινούργιου προσέχει πάντα την εμφάνισή της, δεν την έχουμε δει σχεδόν ποτέ ατημέλητη, ενώ ακόμη και οι «αυθόρμητες» φωτογραφίες της στα social media είναι αρκετά… προσεγμένες, ώστε το αποτέλεσμα να είναι άψογο. Επομένως, και η συγκεκριμένη… ημίγυμνη εμφάνιση ήταν απόλυτα μελετημένη, ώστε να προκαλέσει έναν μικρό χαμό.

Διαβάστε την άγρια κόντρα μεταξύ Καινούργιου-Σπυροπούλου μετά το κόψιμο Καινούργιου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.