Ζώδια: Προβλέψεις για ζώδια σήμερα Δευτέρα 2 Ιουλίου

Διαβάστε προβλέψεις για ζώδια σήμερα Δευτέρα 2 Ιουλίου. Τι λένε τα άστρα για αισθηματικά, οικονομικά, επαγγελματικά. Τι προβλέπουν οι αστρολόγοι για σήμερα.

Γενικό Προφίλ για όλα τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 2 Ιουλίου.

Η εβδομάδα ανοίγει με τη Σελήνη στον Τοξότη να προάγει την επικοινωνία και να σας παρέχει εύνοια σε δραστηριότητες που σχετίζονται με την άθληση και τη γνώση. Το μήνυμα των ουρανών είναι απλό: Ότι δίνετε, να το δίνετε με χαρά και χαμόγελο κι αν τα πράγματα δείχνουν να μην πηγαίνουν καλά, δημιουργείστε τις συνθήκες για κάτι πιο όμορφο ή καλύτερο.

ΚΡΙΟΣ
Η φράση της ημέρας για το ζώδιο: «Σίγουροι»
Σήμερα, δίνετε μεγάλη σημασία στις αρχές που έχει κάποιος ενώ επιβραβεύετε τις καλές πράξεις. Αισθηματικά, δεν φοβάστε μην κάνετε ανοησίες γιατί νιώθετε ότι ο δυνατός σας χαρακτήρας μπορεί να πετύχει αυτό που θέλει. Επαγγελματικά, θέλετε να έχετε μια ξεκάθαρη θέση για κάποιες υποθέσεις αλλά αυτό προϋποθέτει να εργαστείτε πρώτα πάνω σε αυτές. Οι γεννημένοι του 1984 θα κάνετε μια αισθηματική γνωριμία.

ΤΑΥΡΟΣ
Η φράση της ημέρας για το ζώδιο: «Οικονομικές απολαβές»
Τα χρήματα για εσάς είναι πάντα καλοδεχούμενα και σήμερα έχετε αυτή τη χαρά. Όμορφες στιγμές μαζί με φίλους σας δίνουν την ευκαιρία να ξεφύγετε από την ρουτίνα της καθημερινότητας ενώ μπορεί να έχετε προτάσεις για να σας φιλοξενήσουν σε κάποιο εξοχικό. Επαγγελματικά υπάρχει ένα παρασκήνιο που σας προβληματίζει. Οι γεννημένοι του 1987 θα χαράξετε υψιπετή σχέδια.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η φράση της ημέρας για το ζώδιο: «Ολιγωρία»
Μπορεί εσείς να έχετε μάθει να κινείστε γρήγορα όμως αυτό δεν συμβαίνει απαραίτητα και με τους άλλους και ιδιαίτερα όταν αυτοί εμπλέκονται σε υπηρεσίες που έχουν τον πρώτο λόγο. Σίγουρα όμως κάτι θα σκεφτείτε εσείς ή ένα φίλος και θα αντεπεξέλθετε. Αισθηματικά, δε διστάζετε να ζητήσετε και έτσι μπορείτε με άνεση να αποκτήσετε αυτό που θέλετε. Οι γεννημένοι του 1985 θα δεχτείτε ένα κομπλιμέντο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η φράση της ημέρας για το ζώδιο: «Σημασία δεν έχει, αν η γάτα είναι άσπρη ή μαύρη, αρκεί να πιάνει τα ποντίκια»
Σήμερα, δεν σας ενδιαφέρει ποιος θα κάνει τι, αρκεί αυτό που θέλετε να γίνει. Η παρουσία του Άρη στον 3ο ίσως σας ωθήσει σε κάποιες βιαστικές αποφάσεις, παρόλο που θα φαίνονται καλά υπολογισμένες. Με τον Ερμή στο Λέοντα είναι πολύ πιθανόν κάποιο πρόσωπο να σας πλέξει το εγκώμιο όσον αφορά την οικονομική διαχείριση που κάνετε. Οι γεννημένοι του 1980 ίσως διαπιστώσετε ότι κάποιοι νεωτερισμοί δεν αρέσουν στους μεγαλύτερους σε ηλικία.

ΛΕΩΝ
Η φράση της ημέρας για το ζώδιο: «Προς ένα κοινό στόχο»
Με τον Ερμή στον πρώτο δεν αποφεύγετε τις προκλήσεις αλλά ίσως προσπαθήσετε να ρίξετε τον αντίπαλο με πλάγιο τρόπο. Αισθηματικά, κυνηγάτε νέες εμπειρίες ενώ με την Αφροδίτη στον 11ο μια φιλική σχέση μπορεί να εξελιχθεί σε ένα όμορφο εφήμερο ρομάντζο. Ηγέτες από κούνια, συντονίστε τους άλλους αντί να τους διατάζετε. Οι γεννημένοι του 1972 θα αναζητήσετε νέες πηγές εσόδων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η φράση της ημέρας για το ζώδιο: «Νοητική ξεκούραση»
Σήμερα, είστε σαν ένα αυτοκίνητο που πηγαίνει στο γκαράζ για να ξεκουραστεί και να προετοιμαστεί για νέες όμορφες και συναρπαστικές διαδρομές. Θέματα που αφορούν την οικογένεια μπορεί να πάνε καλά, χωρίς να έχετε προνοήσει για αυτά. Με τον Άρη στον 1ο πέρα από την τάση να αποφασίζετε τι είναι καλό για εσάς θα πρέπει να μάθετε να κινείστε πιο γρήγορα. Οι γεννημένοι του 1974, γίνετε πιο συγκριμένοι.

ΖΥΓΟΣ
Η φράση της ημέρας για το ζώδιο: «Αλλάζετε εσείς… αλλάζουν και οι άλλοι»
Μπορεί κάποιες ασήμαντες αφορμές να αποτελέσουν την ευκαιρία για να έχετε ευχάριστες επαφές με φίλους ή κοντινούς συγγενείς. Παράλληλα, ο τρόπος που επικοινωνείτε με τους άλλους αλλάζει προς το καλύτερο ενώ αρχίζετε να είστε θετικά διακείμενοι σε κάποια πρόσωπα. Αισθηματικά, κερδίζετε πολλούς πόντους εξαιτίας της αέρινης γοητείας σας. Οι γεννημένοι του 1987 θα δείξετε περισσότερο ενδιαφέρον σε θέματα καριέρας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η φράση της ημέρας για το ζώδιο: «Οικονομικές εξελίξεις»
Με τη Σελήνη στον Τοξότη έχετε ανάγκη να προχωρήσετε κάποιες οικονομικές υποθέσεις και να διασχίσετε με θάρρος κάποιους συναισθηματικούς διαδρόμους. Παράλληλα, με τον Ερμή στο πιο ψηλό κατάρτι του ωροσκοπίου σας, μέσα από επαφές και συζητήσεις, επιδιώκετε να «πάρετε ύψος» όσον αφορά στα επαγγελματικά ζητήματα. Οι γεννημένοι του 1972 είστε αποφασισμένοι να αλλάξετε ρότα ζωής.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η φράση της ημέρας για το ζώδιο: «Νέα ενδιαφέροντα»
Σήμερα, αρχίζετε τη μέρα σας αναζητώντας νέες συγκινήσεις ενώ δεν παραλείπετε να ασχοληθείτε λίγο παραπάνω με τα προσωπικά σας ενδιαφέροντα. Οι σχέσεις σας με τους άλλους βελτιώνονται ενώ πολύ πιθανόν να ζητήσετε μια χάρη από ένα φίλο ή ένα συνεργάτη. Κάποιες συζητήσεις ίσως γίνουν με πρόσωπα που ταξιδεύουν ή διαμένουν μακριά. Οι γεννημένοι του 1989 θα προβληματιστείτε όσον αφορά σε θέματα εργασίας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η φράση της ημέρας για το ζώδιο: «Έντονη διαίσθηση»
Με τη Σελήνη στον 12ο σήμερα νιώθετε σαν να σας έχουν βγάλει από τη πρίζα και το μόνο που θέλετε είναι να ξεκουραστείτε. Παράλληλα, ο αθέατος κόσμος της επαγγελματικής σας ζωής σας προβληματίζει καθώς κάποιες κινήσεις σας δίνουν την αίσθηση ότι κάτι «μαγειρεύεται». Οικονομικές εκκρεμότητες ή υποχρεώσεις απαιτούν μετακινήσεις. Οι γεννημένοι του 1971, προσέχετε τι λέτε γιατί και οι τοίχοι έχουν αυτιά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η φράση της ημέρας για το ζώδιο: «Ομαδικότητα»
Σήμερα, κάποιες αποφάσεις πρέπει να παρθούν, έχοντας λάβει υπόψη σας την γνώμη μιας ομάδας ή κύκλου. Ταυτόχρονα, με τον Ερμή στον 7ο όσο εύκολο είναι να συμφωνήσετε με τους άλλους τόσο δύσκολο μπορεί να αποδειχθεί στην πράξη, εξαιτίας των προκαταλήψεων κάποιων. Πολύ πιθανόν να συνδυάσετε τις διακοπές με την εργασία. Οι γεννημένοι του 1990 θα κάνετε συζητήσεις με πρόσωπα που σας κοιτούν αφ υψηλού.

ΙΧΘYΕΣ
Η φράση της ημέρας για το ζώδιο: «Αγάπη δίχως πείσματα δεν έχει νοστιμάδα»
Θέματα επαγγελματικής εξέλιξης είναι στην ημερήσια ατζέντα ενώ παράλληλα θα χρειαστεί να ασχοληθείτε με υποθέσεις που αφορούν άτομα ηλικιακά μεγαλύτερα. Με τον Άρη στον 7ο οι αντιπαραθέσεις δίνουν και παίρνουν ενώ οι κινήσεις αμφότερων δείχνουν ότι ξεχνάτε γιατί είστε μαζί. Με την Αφροδίτη στον 4ο πνέει ευνοϊκός άνεμος σε θέματα σπιτιού. Οι γεννημένοι του 1975 θα ασχοληθείτε με την τέχνη.

Διαβάστε πώς κάνει σεξ το κάθε ζώδιο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!