Ληστεία Πάρος: συνελήφθη ο φερόμενος ως δολοφόνος

Τι αναφέρει σε ανακοίνωση της η Αντιμοκροτατική για τη σύλληψη ενός 30χρονου υπόπτου για τη δολοφονία του ταξιτζή στη Πάρο;

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση του Αρχηγείου της Αστυνομίας, στην Αντιτρομοκρατική βρίσκεται 30χρονος ο οποίος φέρεται να είναι ο εκτελεστής που δολοφόνησε τον άτυχο 53χρονο οδηγό ταξί, Δημήτρη Μίχα στη Νάουσα της Πάρου αμέσως μετά από ληστεία σε τραπεζικό κατάστημα.

Στο ερώτημα που αφορά στην εμπλοκή της Αντιτρομοκρατικής σε ένα τέτοιο έγκλημα, αξιωματικοί της Αστυνομίας απαντούν ότι ο 30χρονος που συνελήφθη σήμερα στην Αθήνα, έχει απασχολήσει πολλές φορές τις Αρχές για τη δράση του και τις σχέσεις του με τον αναρχικό χώρο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που προκύπτουν από το ρεπορτάζ, μέχρι αυτή τη στιγμή ο 30χρονος δεν έχει ομολογήσει και δε δίνει καμία απολύτως πληροφορία για τη ληστεία και τη δολοφονία.

Όπως αναφέρουν νεότερες πληροφορίες ο τριαντάχρονος δολοφόνος που συνελήφθη στο Μοναστηράκι και σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛΑΣ είναι ο δολοφόνος του οδηγού ταξί στην Πάρο, ονομάζεται Τάσος Θεοφίλου και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες είχε υποστηρικτικό ρόλο στη Γιάφκα της Συνωμοσίας Πυρήνων της φωτιάς στο Αγρίνιο.

Διαβάστε ποιο το πολυμελές κύκλωμα διαρρηκτών που ρήμαξε την Αθήνα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.